Bundesliiga 2018-19

 

Saksan jalkapallon pääsarja Bundesliiga käynnistyy perjantaina 24. elokuuta. Mukana on jälleen kerran 18 joukkuetta, jotka lähtevät haastamaan moninkertaista mestaria Bayern Muncheniä. Bayernilaiset lähtevät tähänkin kauteen suurena ennakkosuosikkina, mutta muista paikoista tullaan käymään todella kova kamppailu.

 

Veikkausvedot.com tarjoaa lukijoilleen parhaat vedonlyöntivihjeet kauden jokaiselle kierrokselle ja pääset käsiksi kaikkiin vihjeisiin TÄSTÄ LINKISTÄ. Tarjoamme sivuillamme myös mahdolliset VEDONLYÖNTITARJOUKSET Saksan pääsarjaan liittyen.

 

 

Saksan Bundesliigan puolivuotiskatsaus

 

Saksan Bundesliigassa vietetään parasta aikaa lähes kuukauden kestävää talvitaukoa. Saksan pääsarjan joukkueet ovat nyt pelanneet liigaa 17 ottelun verran, eli liigan osalta kausi on tällä hetkellä tasan tarkkaa puolivälissä. Ennen pelien käynnistymistä tammikuun 18. päivänä onkin hyvä käydä läpi Bundesliiga-kauden ensimmäistä puolikasta ja ennakoida hieman tulevaa.

 

Saksasalaista jalkapalloa vuosikaudet hallinnut Bayern München lähti Bundesliiga-kauteen suurimpana suosikkina. Bayernin syyskausi on kuitenkin ollut hankala ja joukkue pelasi mm. syys-lokakuun vaihteessa epätyypillisen neljän ottelun putken ilman voittoa. Ajoittain vaisusti sekä liigan että Mestareiden liigan puolella esiintynyt joukkue on kuitenkin parantanut menoaan viimeisillä kierroksilla ja supertähtiä vilisevä joukkue on tällä hetkellä kahdeksan ottelun putkessa ilman tappiota.

 

Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski on jäänyt kauden ensimmäisen puoliskon aikana normaaleista maalimääristään, mutta on joka tapauksessa kymmenellä liigamaalillaan Bundesliigan maalipörssin viidentenä. Bayernin muista kokeneista pelaajista ranskalainen Franck Ribery ja hollantilainen Arjen Robben eivät ole enää takavuosiensa veroisessa vireessä ja topparipari Mats Hummels ja Jerome Boateng on vaikuttanut ajoittain yllättävän hapuilevalta.

 

Ero Borussia Dortmundin eduksi on kasvanut kauden ensimmäisellä puoliskolla kuuteen pisteeseen ja Dortmund oli joukkueiden kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa vahvempi lukemin 3-2. Bayern onkin kauden toisella puoliskolla yllättäen takaa-ajoasemassa, mutta Niko Kovacin valmentama joukkue antanee Dortmundille vielä kovan haasteen mestaruuskamppailussa.

 

Dortmundin kauden ensimmäinen puolisko on ollut puolestaan erinomainen. Sveitsiläiskäskijä Lucien Favre on virittänyt joukkueensa koneen erinomaiseen vireeseen ja Dortmund on onnistunut ottamaan täyden hyödyn Bayern Münchenin syksyn ongelmista.

 

Favren alaisuudessa etenkin joukkueen puolustus ja joukkueen uusi hyökkääjävahvistus, espanjalainen Paco Alcacer ovat loistaneet läpi syksyn. Favren kohdalla onnistuneen puolikautisen osalta ei voi missään tapauksessa puhua tuurista, vaan sveitsiläisen meriittilistalta löytyy aiemmilta kausilta mm. onnistunut yhteistyö ongelmahyökkääjä Mario Balotellin kanssa Ranskan Nicessä ja hyvin sujuneet pestit Hertha Berlinin ja Gladbachin peräsimessä.

 

Favre on kauden mittaan luottanut vahvasti etenkin nuoriin pelaajiin ja nostanut esimerkiksi Jadon Sanchon ja Jacob Bruun Larsenin suureen rooliin. Belgialailainen keskikenttäpelaaja Axel Witsel on avannut lähes jokaisen ottelun Bundesliigassa ja tuonut monipuolisuudellaan tasapainoa joukkueen keskikentälle. Myös aiemmin vasemmalla laidalla hyökkäyksessä operoineen Marco Reusin siirtäminen laidalta keskellä on ollut Favrelta hyvä taktinen ratkaisu. Dortmundin erinomainen kauden ensimmäinen puolisko asettaa Bayern Münchenille todellisen haasteen ja Dormund pääseekin jahtaamaan Bundesliigan pokaalia erinomaisista asemasta kevätkauden alkaessa.

 

Kaudella 2017/18 yhdeksänneksi Bundesliigassa sijoittunut Borussia Mönchegladbach on ollut kauden ehdottomasti suurin yllättäjä. 17 pelatun ottelukierroksen jälkeen joukkue on Bundesliigassa komeasti kolmannella sijalla ja ainoastaan kolme pistettä toisena olevaa Bayern Münchenia jäljessä. Hyvää jalkapalloa pelaava Gladbach on esiintynyt kauden mittaan tasaisesti ja ansaitsee paikkansa Bundesliigan neljän parhaan joukossa.

 

Gladbachin kannalta suurin kysymysmerkki kauden toisella puoliskolla on materiaalin leveyden riittävyys. Gladbachilla on riveissään lukuisia avainpelaajia, joiden poissaoloille on hankalaa löytää korvaajia. Valmentaja Dieter Heckingin hartaimpana toiveena lieneekin, että Matthias Ginterin, Christopher Kramerin, Lars Stindlin, sekä Rafael ja Julio Villalban kaltaiset pelaajat pysyvät kauden toisella puoliskolla ehjänä.

 

Tasaisen suorittamisen ylläpitäminen on Gladbachille kauden toisella puoliskolla elintärkeää. 2-0 tappio Red Bull Leipzigille ja maaliton tasapeli Hoffenheimia vastaan ovat Gladbachille sellaisia tuloksia, joihin sillä ei ole varaa ja jotka ovat pudottaneet sen Borussia Dortmundin kelkasta kauden ensimmäisen puoliskon aikana. Kauden ensimmäisen puoliajan yllättäjää tulee olemaan mielenkiintoista seurata myös kauden toisella puoliskolla ja joukkue keränneekin monen saksalaisen jalkapallon ystävän sympatiat puolelleen taistelussa Mestareiden liigan paikoista.

 

RB Leipzig on Gladbachin lähimpänä uhkaajana Bundesliigan sijalla neljä. Viime kaudella Bundesliigassa kuudenneksi sijoittunut Red Bull pelaa tälläkin hetkellä hyvää kautta. Joukkue suoriutui erinomaisesti etenkin syyskuun lopusta marraskuun alkuun pelaamalla kaikki kilpailut huomioiden kymmenen ottelun putken ilman tappioita. Eurooppa liigassa kauden mittaan esiintyneen joukkueen esitykset ovat kuitenkin vuoden lopun otteluruuhkassa heikentyneet ja Leipzig onkin hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan puolet. Vaikuttaisikin siltä, että Red Bull Leipzig on Saksan Bundesliigassa yksi niistä joukkueista, joille talvitauko tuli todellakin tarpeeseen.

 

Vahvalla hyökkäyskalustolla varustettu Leipzig on ollut hyvin edustettuna myös Bundesliigan pelaajatilastoissa. Mm. Liverpoolin huhuiltu Saksan maajoukkuehyökkääjä Timo Werner on Bundesliigan maalipörssin neljännellä sijalla 11 tehdyllä maalilla ja tanskalainen Yussuf Poulsen on iskenyt Bundesliigassa kahdeksan maalia.

 

Red Bull Leipzigiä seuraa neljän joukkueen nälkäinen lauma, joka taistelee tässä vaiheessa kautta tiukasta Eurooppaan oikeuttavista paikoista Bundesliigan sarjataulukossa. Viime kaudella Bundesliigassa kolmanneksi ja viidenneksi sijoittuneet Hoffenheim ja Leverkusen eivät ole onnistuneet liigassa kuluvalla kaudella edellisen kauden tapaan. Hoffenheim pitää tällä hetkellä hallussaan Bundesliigan viidettä sijaa ja Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen on sarjassa yllättäen vasta yhdeksäntenä.

 

Neljän joukkueen muodostama nippu on kuitenkin erittäin tasainen ja jo mainituilla Hoffenheimilla ja Leverkusenilla on kauden toisella puoliskolla vielä hyvät mahdollisuudet taistella etenkin viidennestä ja kuudennesta sijasta.

 

Leverkusen onkin onnistunut parantamaan otteitaan vuodenvaihteen lähestyessä ja joukkueen suunta sarjataulukossa näyttäisi olevan ylöspäin. Samaa ei voi sanoa Hoffenheimista, joka oli loppuvuodesta erittäin heikossa vireessä. Ennen talvitaukoa Hoffenheim pelasi kaikissa kilpailuissa peräti kahdeksan ottelun putken ilman voittoa.

 

Sijalta viisi löytyvä Wolfsburg on Bundesliigan ylemmän keskikastin tähän mennessä suurin onnistuja ja aiempina vuosina Mestareiden liigassakin vieraillut joukkue on onnistunut nostamaan viimevuotista 16. sijaansa peräti 11 pykälää. Wolfsburg on ollut kauden mittaan vahva etenkin vieraskentällä ja ’wolkkarit’ onkin Bayern Münchenin ja Dortmundin jälkeen Bundesliigan kolmanneksi paras vierasjoukkue.

 

Viime kauden liigakahdeksikko Franfurt on tällä hetkellä viime kautta vastaavassa tilanteessa kuudennella sijallaan. Viime kaudella kahdeksaan liigamaaliin jäänyt hyökkääjä Luka Jovic on Frankfurtin kauden suurin tasonnostaja ja vasta 21-vuotias serbialainen johtaa yllättäen Bundesliigan maalipörssiä komealla 12 maalin saldollaan. Jovic onkin herättänyt kauden mittaan kiinnostusta esimerkiksi Liverpoolin ja Barcelonan tahoilta ja serbialainen lienee hyvin kuumaa kauppatavaraa tulevan kesän siirtomarkkinoilla.

 

Pääkaupungin Hertha Berlin on myöskin onnistunut parantamaan asetelmiaan Bundesliigassa kuluvan kauden aikana. Viime kaudella kymmenenneksi sijoittunut seura on ollut kauden mittaan äärimmäisen tasainen ja tästä kertoo myös joukkueen saldo liigassa. 17 ottelusta Hertha on kasannut kuusi voittoa, kuusi tasapeliä ja viisi tappiota. Herthalta on aika turhaa odotella suuria yllätyksiä myöskään kauden toisella puoliskolla ja tällä hetkellä liigassa kahdeksantena oleva joukkue joutuu olemaan tarkkana etenkin Leverkusenin kanssa, joka on todennäköisesti keskikastissa se joukkue, jonka suunta tulee olemaan sarjataulukossa ylöspäin.

 

Liigan alemmassa keskikastissa olevista joukkueista suurin pettymys on Schalke-04. Viime kaudella Bayern Münchenin jälkeen toiseksi sijoittunut perinteikäs suurseura on romahtanut kuluvan kauden aikana peräti sijalle 13. Epätasaisten otteidensa myötä Schalke on jo tässä vaiheessa kautta pitkälti ulkona ensi kauden europeleistä.

 

Äärimmäisen epätasaisia otteita liigassa esittänyt Schalke selvisi hieman yllättäen 16 parhaan joukkueen joukkoon Mestareiden liigassa, mutta tämä onkin kauden mittaan ollut joukkueelle käytännössä ainut ilonaihe. Kauden toisella puolikkaalla Schalken täytyy pystyä parantamaan etenkin virettään kotikentällä, sillä Schalke on Bundesliigassa vasta 15. paras kotijoukkue. Joukkue tarvitsee myös kipeästi maalintekoon kykenevää pelaajaa, sillä joukkueen paras maalintekijä liigassa on tällä hetkellä entinen alasarjahyökkääjä Steven Skrybski, joka on iskenyt viidessä pelaamassaan ottelussa kunnioitettavat viisi maalia.

 

Viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Stuttgart on Schalken tavoin ollut pettymys kuluvan kauden aikana ja viime kaudella vain kahden pisteen päähän Eurooppa liigaan oikeuttavasta kuudennesta sijasta jäänyt joukkue on tällä hetkellä putoamisviivan väärällä puolella.

 

Stuttgartin kausi ei ole lähtenyt käyntiin oikein missään vaiheessa ja joukkue mm. avasi kautensa Saksan kentillä kolmella peräkkäisellä tappiolla. Tämä putki ei ole kauden mittaan jäänyt suinkaan ainoaksi, vaan Markus Weinzierlin valmentama joukkue on pelannut kauden mittaan yhteensä neljä putkea, joiden aikana se ei ole voittanut kolmeen tai neljään peliin. Viimeisin näistä putkista näyttäisi käynnistyneen jälleen ennen talvitaukoa Stuttgartin hävittyä Schalkelle ja Wolfsburgille.

 

Stuttgartin ohella suurimmassa pudotusuhassa ovat tällä hetkellä sijalla 15 oleva Ausburg, sekä kahta liigan viimeistä paikkaa hallussaan pitävät Hannover-96 ja Nürnberg. Näistä joukkueista etenkin Hannoverin ja Nürnbergin tilalle näyttää jo tässä vaiheessa huolestuttavalta, sillä joukkueet ovat onnistuneet keräämään 17 ottelusta ainoastaan 11 pistettä ja ovat jääneet jo seitsemän pistettä jälkeen sijoilla 13 ja 14 olevista Schalkesta ja Düsseldorfista. Ausburgilla on puolestaan edessään kova kauden toinen puolisko, sillä Stuttgart on putoamistaistelun joukkueista ylivoimaisesti vahvin pelaajamateriaalinsa puolesta ja onkin hyvin todennäköistä, että joukkue saa peliään parannettua edes sen verran, että se onnistunee vielä nousemaan sarjataulukossa ylöspäin.

Vedonlyönti

 

Kaikki suosituimmat ja tasokkaimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat todella laajan kattauksen vedonlyöntikohteita Saksan Bundesliigaan. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista jalkapallosarjoista ja kohteita on tarjolla todella iso määrä. Myös live-vedon puolella on tarjolla erittäin paljon pelattavaa Saksan liigaan.

 

Tulemme tarjoamaan vedonlyöntivihjeitä koko kauden ajan jokaiselle kierrokselle ja mukana vihjeissä on myös pieni otteluennakko. Löydät Bundesliiga-vihjeet sivustomme etusivulta ja myös yläpalkista kohdasta ”veikkausvihjeet”.

bundesliga 2018 vedonlyönti

Joukkueet

 

Saksan Bundesliigassa on tälläkin kaudella mukana 18 joukkuetta. Neljä parasta seuraa pääsee suoraan ensi kauden Mestarien Liigan lohkovaiheeseen ja kolme seuraavaa kilpailevat Eurooppa Liigassa. Kaksi viimeiseksi jäänyttä joukkuetta tippuvat suoraan sarjaporrasta alaspäin ja kolmanneksi viimeinen seura karsii paikastaa pääsarjassa.

 

Bayern Munchen
Dortmund
Frankfurt
Mönchengladbach
Wolfsburg
Augsburg
Hertha
Mainz
Werder Bremen
Hannover
Dusseldorf
Schalke
Nurnberg
Stuttgart
Hoffenheim
Leverkusen
Freiburg
RB Leipzig

Otteluohjelma

 

Saksan pääsarjassa jokainen joukkue pelaa kauden aikana 34 ottelua ja jokaista joukkuetta vastaan pelataan kaksi kertaa. Kauden avauskierros potkaistaan käyntiin 24. elokuuta ja sarjan viimeinen kierros on ohjelmassa toukokuun 18. päivä.

ELOKUU

 

24.08. Perjantai

21:30 Bayern München – Hoffenheim

 

25.08. Lauantai

16:30 Bremen – Hannover
16:30 Düsseldorf – Augsburg
16:30 Freiburg – Frankfurt
16:30 Hertha – Nürnberg
16:30 Wolfsburg – Schalke
19:30 Mönchengladbach – Leverkusen

 

26.08. Sunnuntai

16:30 Mainz – Stuttgart
19:00 Dortmund – RB Leipzig

 

31.08. Perjantai

21:30 Hannover – Dortmund

 

SYYSKUU

 

01.09. Lauantai

16:30 Augsburg – Mönchengladbach
16:30 Frankfurt. -Bremen
16:30 Hoffenheim – Freiburg
16:30 Leverkusen – Wolfsburg
16:30 Nürnberg – Mainz
19:30 Stuttgart – Bayern München

 

02.09. Sunnuntai

16:30 RB Leipzig – Düsseldorf
19:00 Schalke – Hertha

 

14.09. Perjantai

21:30 Dortmund – Frankfurt

 

15.09. Lauantai

16:30 Bayern München – Leverkusen
16:30 Düsseldorf – Hoffenheim
16:30 Mainz – Augsburg
16:30 RB Leipzig – Hannover
16:30 Wolfsburg – Hertha
19:30 Mönchengladbach – Schalke

 

16.09. Sunnuntai

16:30 Bremen – Nürnberg
19:00 Freiburg – Stuttgart

 

21.09. Perjantai

21:30 Stuttgart – Düsseldorf

 

22.09. Lauantai

16:30 Augsburg – Bremen
16:30 Hertha – Mönchengladbach
16:30 Hoffenheim – Dortmund
16:30 Nürnberg – Hannover
16:30 Wolfsburg – Freiburg
19:30 Schalke – Bayern München

 

23.09. Sunnuntai

16:30 Leverkusen – Mainz
19:00 Frankfurt – RB Leipzig

 

25.09. Tiistai

19:30 Bremen – Hertha
21:30 Bayern München – Augsburg
21:30 Freiburg – Schalke
21:30 Hannover – Hoffenheim

 

26.09. Keskiviikko

19:30 Düsseldorf – Leverkusen
21:30 Dortmund – Nürnberg
21:30 Mainz – Wolfsburg
21:30 Mönchengladbach – Frankfurt
21:30 RB Leipzig – Stuttgart

 

28.09. Perjantai

21:30 Hertha – Bayern München

 

29.09. Lauantai

16:30 Hoffenheim – RB Leipzig
16:30 Nürnberg – Düsseldorf
16:30 Schalke – Mainz
16:30 Stuttgart – Bremen
16:30 Wolfsburg – Mönchengladbach
19:30 Leverkusen – Dortmund

 

30.09. Sunnuntai

16:30 Frankfurt – Hannover
19:00 Augsburg – Freiburg

 

LOKAKUU

 

06.10. Lauantai

16:30 Bayern München – Mönchengladbach
16:30 Bremen – Wolfsburg
16:30 Dortmund – Augsburg
16:30 Düsseldorf – Schalke
16:30 Freiburg – Leverkusen
16:30 Hannover – Stuttgart
16:30 Hoffenheim – Frankfurt
16:30 Mainz – Hertha
16:30 RB Leipzig – Nürnberg

 

20.10. Lauantai

16:30 Augsburg – RB Leipzig
16:30 Frankfurt – Düsseldorf
16:30 Hertha – Freiburg
16:30 Leverkusen – Hannover
16:30 Mönchengladbach – Mainz
16:30 Nürnberg – Hoffenheim
16:30 Schalke – Bremen
16:30 Stuttgart – Dortmund
16:30 Wolfsburg – Bayern München

 

27.10. Lauantai

16:30 Bremen – Leverkusen
16:30 Dortmund – Hertha
16:30 Düsseldorf – Wolfsburg
16:30 Freiburg – Mönchengladbach
16:30 Hannover – Augsburg
16:30 Hoffenheim – Stuttgart
16:30 Mainz – Bayern München
16:30 Nürnberg – Frankfurt
16:30 RB Leipzig – Schalke

 

MARRASKUU

 

03.11. Lauantai
16:30 Augsburg – Nürnberg
16:30 Bayern München – Freiburg
16:30 Hertha – RB Leipzig
16:30 Leverkusen – Hoffenheim
16:30 Mainz – Bremen
16:30 Mönchengladbach – Düsseldorf
16:30 Schalke – Hannover
16:30 Stuttgart – Frankfurt
16:30 Wolfsburg – Dortmund

 

10.11. Lauantai

16:30 Bremen – Mönchengladbach
16:30 Dortmund – Bayern München
16:30 Düsseldorf – Hertha
16:30 Frankfurt – Schalke
16:30 Freiburg – Mainz
16:30 Hannover – Wolfsburg
16:30 Hoffenheim – Augsburg
16:30 Nürnberg – Stuttgart
16:30 RB Leipzig – Leverkusen

 

24.11. Lauantai

16:30 Augsburg – Frankfurt
16:30 Bayern München – Düsseldorf
16:30 Freiburg – Bremen
16:30 Hertha – Hoffenheim
16:30 Leverkusen – Stuttgart
16:30 Mainz – Dortmund
16:30 Mönchengladbach – Hannover
16:30 Schalke – Nürnberg
16:30 Wolfsburg – RB Leipzig

 

JOULUKUU

 

01.12. Lauantai

16:30 Bremen – Bayern München
16:30 Dortmund – Freiburg
16:30 Düsseldorf – Mainz
16:30 Frankfurt – Wolfsburg
16:30 Hannover – Hertha
16:30 Hoffenheim – Schalke
16:30 Nürnberg – Leverkusen
16:30 RB Leipzig – Mönchengladbach
16:30 Stuttgart – Augsburg

 

08.12. Lauantai

16:30 Bayern München – Nürnberg
16:30 Bremen – Düsseldorf
16:30 Freiburg – RB Leipzig
16:30 Hertha – Frankfurt
16:30 Leverkusen – Augsburg
16:30 Mainz – Hannover
16:30 Mönchengladbach – Stuttgart
16:30 Schalke – Dortmund
16:30 Wolfsburg – Hoffenheim

 

15.12. Lauantai

16:30 Augsburg – Schalke
16:30 Dortmund – Bremen
16:30 Düsseldorf – Freiburg
16:30 Frankfurt – Leverkusen
16:30 Hannover – Bayern München
16:30 Hoffenheim – Mönchengladbach
16:30 Nürnberg – Wolfsburg
16:30 RB Leipzig – Mainz
16:30 Stuttgart – Hertha

 

18.12. Tiistai

21:30 Bayern München – RB Leipzig
21:30 Bremen – Hoffenheim
21:30 Düsseldorf – Dortmund
21:30 Freiburg – Hannover
21:30 Hertha – Augsburg
21:30 Mainz – Frankfurt
21:30 Mönchengladbach – Nürnberg
21:30 Schalke – Leverkusen
21:30 Wolfsburg – Stuttgart

 

22.12. Lauantai

16:30 Augsburg – Wolfsburg
16:30 Dortmund – Mönchengladbach
16:30 Frankfurt – Bayern München
16:30 Hannover – Düsseldorf
16:30 Hoffenheim – Mainz
16:30 Leverkusen – Hertha
16:30 Nürnberg – Freiburg
16:30 RB Leipzig – Bremen
16:30 Stuttgart – Schalke

TAMMIKUU

 

19.01. Lauantai

16:30 Augsburg – Düsseldorf
16:30 Frankfurt – Freiburg
16:30 Hannover – Bremen
16:30 Hoffenheim – Bayern München
16:30 Leverkusen – Mönchengladbach
16:30 Nürnberg – Hertha
16:30 RB Leipzig – Dortmund
16:30 Schalke – Wolfsburg
16:30 Stuttgart – Mainz

 

26.01. Lauantai

16:30 Bayern München – Stuttgart
16:30 Bremen – Frankfurt
16:30 Dortmund – Hannover
16:30 Düsseldorf – RB Leipzig
16:30 Freiburg – Hoffenheim
16:30 Hertha – Schalke
16:30 Mainz – Nürnberg
16:30 Mönchengladbach – Augsburg
16:30 Wolfsburg – Leverkusen

 

HELMIKUU

 

02.02. Lauantai

16:30 Augsburg – Mainz
16:30 Frankfurt – Dortmund
16:30 Hannover – RB Leipzig
16:30 Hertha – Wolfsburg
16:30 Hoffenheim – Düsseldorf
16:30 Leverkusen – Bayern München
16:30 Nürnberg – Bremen
16:30 Schalke – Mönchengladbach
16:30 Stuttgart – Freiburg

 

09.02. Lauantai

16:30 Bayern München – Schalke
16:30 Bremen – Augsburg
16:30 Dortmund – Hoffenheim
16:30 Düsseldorf – Stuttgart
16:30 Freiburg – Wolfsburg
16:30 Hannover – Nürnberg
16:30 Mainz – Leverkusen
16:30 Mönchengladbach – Hertha
16:30 RB Leipzig – Frankfurt

 

16.02. Lauantai

16:30 Augsburg – Bayern München
16:30 Frankfurt – Mönchengladbach
16:30 Hertha – Bremen
16:30 Hoffenheim – Hannover
16:30 Leverkusen – Düsseldorf
16:30 Nürnberg – Dortmund
16:30 Schalke – Freiburg
16:30 Stuttgart – RB Leipzig
16:30 Wolfsburg – Mainz

 

23.02. Lauantai

16:30 Bayern München – Hertha
16:30 Bremen – Stuttgart
16:30 Dortmund – Leverkusen
16:30 Düsseldorf – Nürnberg
16:30 Freiburg – Augsburg
16:30 Hannover – Frankfurt
16:30 Mainz – Schalke
16:30 Mönchengladbach – Wolfsburg
16:30 RB Leipzig – Hoffenheim

 

MAALISKUU

 

02.03. Lauantai

16:30 Augsburg – Dortmund
16:30 Frankfurt – Hoffenheim
16:30 Hertha – Mainz
16:30 Leverkusen – Freiburg
16:30 Mönchengladbach – Bayern München
16:30 Nürnberg – RB Leipzig
16:30 Schalke – Düsseldorf
16:30 Stuttgart – Hannover
16:30 Wolfsburg – Bremen

 

09.03. Lauantai

16:30 Bayern München – Wolfsburg
16:30 Bremen – Schalke
16:30 Dortmund – Stuttgart
16:30 Düsseldorf – Frankfurt
16:30 Freiburg – Hertha
16:30 Hannover – Leverkusen
16:30 Hoffenheim – Nürnberg
16:30 Mainz – Mönchengladbach
16:30 RB Leipzig – Augsburg

 

16.03. Lauantai

16:30 Augsburg – Hannover
16:30 Bayern München – Mainz
16:30 Frankfurt – Nürnberg
16:30 Hertha – Dortmund
16:30 Leverkusen – Bremen
16:30 Mönchengladbach – Freiburg
16:30 Schalke – RB Leipzig
16:30 Stuttgart – Hoffenheim
16:30 Wolfsburg – Düsseldorf

 

30.03. Lauantai

16:30 Bremen – Mainz
16:30 Dortmund – Wolfsburg
16:30 Düsseldorf – Mönchengladbach
16:30 Frankfurt – Stuttgart
16:30 Freiburg – Bayern München
16:30 Hannover – Schalke
16:30 Hoffenheim – Leverkusen
16:30 Nürnberg – Augsburg
16:30 RB Leipzig – Hertha

 

HUHTIKUU

 

06.04. Lauantai

16:30 Augsburg – Hoffenheim
16:30 Bayern München – Dortmund
16:30 Hertha – Düsseldorf
16:30 Leverkusen – RB Leipzig
16:30 Mainz – Freiburg
16:30 Mönchengladbach – Bremen
16:30 Schalke – Frankfurt
16:30 Stuttgart – Nürnberg
16:30 Wolfsburg – Hannover

 

13.04. Lauantai

16:30 Bremen – Freiburg
16:30 Dortmund – Mainz
16:30 Düsseldorf – Bayern München
16:30 Frankfurt – Augsburg
16:30 Hannover – Mönchengladbach
16:30 Hoffenheim – Hertha
16:30 Nürnberg – Schalke
16:30 RB Leipzig – Wolfsburg
16:30 Stuttgart – Leverkusen

 

20.04. Lauantai

16:30 Augsburg – Stuttgart
16:30 Bayern München – Bremen
16:30 Freiburg – Dortmund
16:30 Hertha – Hannover
16:30 Leverkusen – Nürnberg
16:30 Mainz – Düsseldorf
16:30 Mönchengladbach – RB Leipzig
16:30 Schalke – Hoffenheim
16:30 Wolfsburg – Frankfurt

 

27.04. Lauantai

16:30 Augsburg – Leverkusen
16:30 Dortmund – Schalke
16:30 Düsseldorf – Bremen
16:30 Frankfurt – Hertha
16:30 Hannover – Mainz
16:30 Hoffenheim – Wolfsburg
16:30 Nürnberg – Bayern München
16:30 RB Leipzig – Freiburg
16:30 Stuttgart – Mönchengladbach

 

TOUKOKUU

 

04.05. Lauantai

16:30 Bayern München – Hannover
16:30 Bremen – Dortmund
16:30 Freiburg – Düsseldorf
16:30 Hertha – Stuttgart
16:30 Leverkusen – Frankfurt
16:30 Mainz – RB Leipzig
16:30 Mönchengladbach – Hoffenheim
16:30 Schalke – Augsburg
16:30 Wolfsburg – Nürnberg

 

11.05. Lauantai

16:30 Augsburg – Hertha
16:30 Dortmund – Düsseldorf
16:30 Frankfurt – Mainz
16:30 Hannover – Freiburg
16:30 Hoffenheim – Bremen
16:30 Leverkusen – Schalke
16:30 Nürnberg – Mönchengladbach
16:30 RB Leipzig – Bayern München
16:30 Stuttgart – Wolfsburg

 

18.05. Lauantai

16:30 Bayern München – Frankfurt
16:30 Bremen – RB Leipzig
16:30 Düsseldorf – Hannover
16:30 Freiburg – Nürnberg
16:30 Hertha – Leverkusen
16:30 Mainz – Hoffenheim
16:30 Mönchengladbach – Dortmund
16:30 Schalke – Stuttgart
16:30 Wolfsburg – Augsburg

Televisiointi

 

Saksan Bundesliiga näkyi pitkään Eurosportin kanavilta, mutta tästä kaudesta lähtien voit katsoa liigaa TV:stä C-More-kanavan välityksellä. Kanava näyttää joka kierrokselta parhaat ottelut ja tämän lisäksi makasiiniohjelman, jossa keskitytään liigan asioihin syvällisemmin.

 

Voit myös katsoa Saksan pääsarjaa vedonlyöntisivustojen kautta. Esimerkiksi NordicBet sekä Unibet näyttävät otteluita suorina lähetyksinä sivuillaan ja tarvitset niiden katsomiseen vain pelitilin, jossa on talletettuna rahaa.