Bundesliiga 2019-20

Mestaruustaisto

 

Bayern München

 

Hieman myrskyisissä merkeissä sujuneesta kesästä huolimatta Bayern München on monien asiantuntijoidenkin suosikki juhlimaan kahdeksatta peräkkäistä mestaruuttaan. Bayernin asemaa ei ainakaan heikennä se fakta, että Borussia Dortmund heitti edellisen kauden toisella puoliskolla kaivoon pitkäksi venyneen etumatkan ja käytännössä lahjoitti mestaruuden pahimmalle viholliselleen. Mestaruutensa myötä Bayern onnistui vielä entisestään tiukentamaan otettaan saksalaisen jalkapallon hallitsijan valtikasta.

 

Niko Kovač aloittaa nyt toista kauttaan Bayernin peräsimessä. Tuplamestaruudella uransa Bayernin peräsimessä aloittanut kroatialainen ei voi ottaa rauhallisesti työpaikkansa osalta, sillä mies sai jo viime kaudella runsaasti kritiikkiä etenkin pettymykseen päättyneen Mestarien liigakauden vuoksi.

 

Bayern panosti kesän siirtomarkkinoilla etenkin puolustuslinjansa vahvistamiseen, mutta viimeisimpänä joukkueeseen liittynyt Ivan Perišić tuo myöskin kaivattua leveyttä joukkueen hyökkäysosastolle, josta kauden päätteeksi poistuivat kokeneet, ja vuosia joukkuetta kannatelleet, Arjen Robben ja Franck Ribéry.

 

Syksyn osalta ehkäpä suurin mielenkiinnon kohde kohdistuu joukkueen sisäiseen presidenttiäänestykseen. Tällä hetkellä vallassa oleva Uli Hoeness päätti jättää pyrkimättä jatkokaudelle ja hän astuu alas myöskin joukkueen puheenjohtajan paikalta.

 

Borussia Dortmund

 

Viime kauden pettymyksestä huolimatta Borussia Dortmundin fanit odottavat tulevaa kautta varmasti vesi kielellä. Lucien Favren toiselle valmennuskaudelle on nimittäin asetettu paljon odotuksia, ja ihan syystäkin.

 

Dortmund on vahvistanut rivejään kesän siirtomarkkinoilla peräti 130 miljoonan euron edestä. Joukkueeseen on hankittu paljon suuren profiilin nimiä, joihin lukeutuvat mm. vuosikausia Bundesliigakentillä erinomaisesti esiintynyt Thorgan Hazard ja Julian Brandt. Kova kiinnitys oli myöskin joukkueeseen kolmen Bayern-vuoden jälkeen takaisin palaava toppari Mats Hummels.

 

Kesän suurien panostusten ansiosta Borussia Dortmundin leirissä odotellaan nyt parasta kautta sitten Jürgen Kloppin menestyspäivien. Onnistuneen kauden myötä Dortmundilla onkin jopa erinomaiset mahdollisuudet katkaista Bayernin pitkäksi venynyt mestaruusputki.

 

RB Leipzig

 

Kovaa tuloa saksalaisen jalkapallon huipulle tehnyt RB Leipzig ei ole ainakaan vielä onnistunut haastamaan vuosikausia dominoinutta duopolia Saksan Bundesliigan puolella. Vasta kymmenen vuotta pystyssä olleelle seuralle, juhlavuosi saattaa kuitenkin tarjota tähän mennessä parhaan mahdollisuuden myös pokaaleille.

 

Intensiivinen menestysprojekti kerää vielä tänäkin päivänä ehkä ne kaikkein suurimmat vihantunteet saksalaisen jalkapallon sisältä, mutta kaikesta tästä huolimatta Red Bullin karavaani on kulkenut siihen malliin, että kasassa on erittäin varteenotettava organisaatio. Tämä uusi pyrkyri saattaa laittaa sekä Bayernin että Dormundin tiukoille jo tulevalla kaudella.

 

Mennyt kesä on ollut Leipzigin osalta normaalia rauhallisempi, sillä joukkuetta on vahvistettu ainoastaan 52 miljoonalla eurolla. Tämä ratkaisu on ollutkin varsin perusteltu, sillä Leipzig on onnistunut pitämään riveissään kaikki tärkeimmät pelaajat, kuten Dayo Upamecanon, Yussuf Poulsenin ja Timo Wernerin. Näistä viimeksi mainitun sopimus on kuitenkin umpeutumassa kauden päätteeksi.

 

Joukkueen valmennusvastuun ottaneelle Julian Nagelsmannille heti ensimmäinen kausi tuo mukanaan selkeän tavoitteen: luotsata Leipzig sen lyhyen historian parhaaseen kauteen Bundesliigan puolella.

 

Lähimmät haastajat

 

Bayern Leverkusen

 

Lukas Hradeckyn Leverkusenia veikkailtiin jo viime kaudella mukaan jopa Bundesliigan mestaruustaisteluun. Toisin kuitenkin kävi, sillä joukkue esiintyi kauden mittaan ajoittain jopa putoamiskamppailussa. Peter Boszin tie joukkueen peräsimessä päättyi lyhyeen ja tilalle nimitettiin Heiko Herrlich, joka onnistui luotsaamaan joukkueen lopulta neljännelle sijalle.

 

Leverkusen on vahvistanut joukkuettaan kesän aikana maltillisesti, mutta järkevän oloisesti, mikä antaa joukkueelle erinomaisen mahdollisuuden vähintäänkin uusia viimekautinen neljäs sija. Kahdeksan pisteen ero Leipzigiin on myöskin varsin hyvin kurottavissa kiinni.

 

Borussia Mönchengladbach

 

RB Leipzigin tavoin myös viime kaudella viidenneksi sijoittunut Borussia Mönchengladbach pyrkii hakemaan nostetta uuden valmentajan turvin. Borussia-Parkilla joukkuetta käskyttää jatkossa entinen FC Salzburg-valmentaja Marco Rose.

 

Mestarien liiga jäi joukkueelta viime kaudella harmillisen lähelle, sillä piste-ero Leverkuseniin oli ainoastaan kolmen pisteen suuruinen. Roselle onkin tarjolla varsin hyvä tilaisuus jatkaa tästä eteenpäin, sillä tärkeistä pelaajistaan joukkue menetti kesän aikana ainoastaan Dortmundiin siirtyneen Thorgan Hazardin.

 

Werder Bremen

 

Werder Bremenin viimeisestä mestaruudesta on ehtinyt kulumaan jo 15 vuotta, eikä seuraavaa pokaalia ole ainakaan lähivuosien aikana näköpiirissä.

 

Viime kaudella kahdeksanneksi sijoittunut joukkue oli viime kaudella ainakin lähellä parasta mahdollista tasoaan, mutta pienoiseen optimismiin Euro-paikkojenkin suhteen on tarjolla. Joukkuetta luotsaava Florian Kohdeldt on saanut paljon irti etenkin joukkueen nuoremmasta kaartista, ja mikäli tämä jatkuu esimerkiksi tärkeiden Maximilian Eggesteinin ja Milot Rachican osalta, on joukkueella kaikki mahdollisuudet nousta ainakin Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttaville sijoituksille.

 

VfL Wolfsburg

 

Wolfsburgia voisi pitää viime kauden suurimpana yllättäjänä. Joukkuetta ennakoitiin kauden alla jopa putoamiskamppailuun, mutta hienon kauden pelannut joukkue taisteli lopulta Bundesliigassa aina kuudennelle sijalle, joka vei seuran myöskin suoraan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

 

Yläkanttiin sujuneesta kaudesta huolimatta, Wolfsburg ei ole lähtenyt kesän siirtomarkkinoilla mukaan sen suurempiin hurjasteluihin. Muutoksia on tapahtunut hyvin vähän, mutta uusista hankinnoista sekä Xaver Schlager että Kevin Mbabu ovat vahvasti tyrkyllä joukkueen uuden valmentajan, neljä edellistä kautta itävaltalaista LASK Linziä valmentaneen Oliver Glasnerin, valitsemaan avauskokoonpanoon.

 

Nousijajoukkueet

 

FC Köln

 

Vuoden verran sarjatasoa alempana viettänyt FC Köln tekee paluun saksalaisen jalkapallon korkeimmalle sarjaportaalle. 2. Bundesliigan kuuden pisteen kaulalla voittanut seura on uusista nousijoista etukäteen kaikkein todennäköisin säilyjä.

 

Joukkueen kokoonpanosta Saksan maajoukkuerinkiinkin kuuluneet, maalivahti Timo Horn ja keskikentällä tätä nykyä pelaava Jonas Hector, ovat tuttuja nimiä myös vähemmän saksalaista jalkapalloa seuraaville.

 

Kölnia valmentava Achim Beierlorzer hankki joukkueen riveihin kesän aikana lähes kymmenen uutta pelaajaa. Tärkeimmät hankinnat tehtiin puolustuspäähän, joukkueen naarattua riveihinsä Anderlecht-toppari Sebastiaan Bornauwin ja keskikentän pohjalla viihtyvän Ellyes Skhirin. Sekä Montpellieristä hankittu Skhiri että Bornauw, maksoivat joukkueelle n. 6 miljoonaa euroa.

 

SC Paderborn

 

Paderbornin tarina hakee saksalaisen jalkapallon osalta vertaistaan. Pääsarjatasolle täksi kaudeksi palaava joukkue piti hetkellisesti hallussaan koko Bundesliigan piikkipaikkaa syyskuussa 2014. Tämän jälkeen suunta alaspäin on ollut kova: joukkue kärsi nimittäin kaksi peräkkäistä putoamista sarjaporrasta alemmas, ja vuonna 2017 joukkue olisi matkannut Saksan Regional-liigaan, ilman 1860 Münchenin lisenssiongelmia.

 

Toisen joukkueen ongelmien ansiosta ammattilaisseurana pysynyt Paderborn juhli tämän jälkeen kahta peräkkäistä sarjanousua, mitkä riittivät nostamaan joukkueen todella yllättäen takaisin Saksan pääsarjatasolle.

 

Steffen Baumgartin valmentama joukkue on vahvistanut rivejään kesän aikana tiuhaan tahtiin, mutta sen suurempia nimihankintoja joukkue ei ole kesän aikana tehnyt. Joukkue lähteekin tulevaan Bundesliiga-kauteen ehkä selkeimpänä altavastaajana.

 

Union Berlin

 

Paderbornin kanssa tasapisteisiin päätynyt, mutta maalieronsa vuoksi kolmanneksi sarjataulukossa jäänyt Union Berlin joutui hakemaan sarjanousua karsintojen kautta. VfB Stuttgartia vastaan vieraspelistä haettu 2-2 tasapeli riitti lopulta nousuun, kun Unionin kotiottelu päättyi maalittomaan 0-0 tulokseen.

 

Urs Fischerin valmentama joukkue on ollut kesän siirtomarkkinoilla erittäin aktiivinen, ja hankintoja on tehty kesän mittaa ympäri kenttää. Näistä hankinnoista nimekkäin on ehdottomasti kokenut toppari Neven Subotic, joka omaa pitkän Bundesliigakokemuksen Borussia Dortmundin paidassa. Ranskasta Saksaan palannut Subotic muodostanee toppariparin yhdessä toisen uuden hankinnan, Marvin Friedrichin kanssa.

 

Vaikka Union Berlin on vahvistanut joukkuetta lähes 36 miljoonan euron edestä, on joukkue edelleen yksi todennäköisimmistä putoajakandidaateista.

 

Viisi kiinnostavinta siirtoa

 

Ademola Lookman (RB Leipzig)

 

Entinen Charltonin superlupaus ei onnistunut lupaavasta alustaan huolimatta lyömään läpi Evertonin paidassa. Nopea ja suoraviivainen englantilainen saa nyt tilaisuuden tehdä sen, minkä Jadon Sancho teki viime kaudella Dortmundin paidassa.

 

Jo vuonna 2018 Leipzigin paidassa ihastuttanut laitahyökkääjä saa nyt tilaisuuden lunastaa potentiaalinsa ja osoittautua noin 25 miljoonan euron hintalappunsa arvoiseksi.

 

Moussa Diaby (Leverkusen)

 

Vuonna 2016 Paris Saint-Germainin akatemian lupaavammaksi pelaajaksi valittu Diaby ei lopulta suurista odotuksista huolimatta onnistunut lyömään läpi kovasti ostoihin luottavan suurseuran riveissä.

 

Viime kaudella PSG:n riveihin palannut nuorukainen sai näytönpaikan yhteensä kymmenessä Ligue 1 -ottelussa, joissa laitapelaajan paikalla viihtyvä nuori mies iski komeasti kaksi maalia ja alusti kuusi osumaa. Hyvä kausi sai jatkoa kesän alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa, mutta tien oltua PSG:ssä tukossa, päätti Diaby siirtyä Saksaan ja Leverkusenin riveihin.

 

Thorgan Hazard (Borussia Dortmund)

 

Jo vuosien ajan Borussia Mönchengladbachissa ihastuttanut Thorgan Hazard saa nyt todellisen näytönpaikan Dormundin paidassa. Vuosikaudet hieman isoveljensä Edenin varjossa viettäneelle pallotaiturille onkin nyt tarjolla paikka ilmoittautua aivan maailman kovimmalle huipulle.

 

Lähes yhtä aikaa hankitut Hazard ja Julian Brandt tuovat Dortmundin faneille todella suuret odotukset etenkin hyökkäyksen viihdearvon kannalta. Molemmat kaksikosta ovat erinomaisia kiinnityksiä myös pidemmälle tulevaisuuteen ajatellen.

 

Lucas Hernandez (Bayern München)

 

Valtavalla 80 miljoonan siirtosummalla Atlético Madridista hankittu Hernandez on nuorempi ja pidempiaikainen paikkaaja Dortmundiin siirtyneelle Mats Hummelsille.

 

Nuori ranskalaistoppari on yhdessä maanmiehensä Benjamin Pavardin kanssa suuressa roolissa heti kauden alusta alkaen. Tämä siitäkin huolimatta, että kesän harjoituskausi meni Hernandezilta ohi polvileikkauksesta toipumisen takia.

 

Kaikki kesän harjoitusottelut missannut toppari debytoi Bayernin paidassa kuluvan viikon aikana pelatussa Saksan Cupin ottelussa, jossa hallitseva Cup-voittaja kaatoi alasarjaseura Rottach-Egernin maalein 23-0. 45 minuuttia ottelussa pelannut Hernandez on välittömästi tyrkyllä joukkueen avauskokoonpanoon, Niklas Sulen rinnalle.

 

Mats Hummels (Borussia Dortmund)

 

Borussia Dortmund piti hallussaan Saksan Bundesliigan kärkipaikkaa valtaosan viime kaudesta. Kaudesta muodostui kuitenkin lopulta pettymys, kun Bayern onnistui hiipimään lähes toivottomalta tuntuneesta tilanteestaan huolimatta aina mestaruuteen saakka.

 

Kolme viime kautta Bayernissa viettänyt Hummels tuo paluunsa myötä Dormundin joukkueeseen valtavan annoksen kokemusta ja voittamisen kulttuuria. Kokeneen topparin ura huipulla on viime vuosina mennyt hieman alamäkeen, mutta henkisellä puolella Hummelsin merkitys on valtaisa.

 

Lucien Favren lopulta palasiksi hajonneessa palapelissä Hummelsin pelillinen anti ja henkinen johtajuus voivat osoittautua erittäin tärkeäksi palaseksi, joka pitää muutkin osat kasassa aina kauden loppuun saakka.

Vedonlyönti

 

Kaikki suosituimmat ja tasokkaimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat todella laajan kattauksen vedonlyöntikohteita Saksan Bundesliigaan. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista jalkapallosarjoista ja kohteita on tarjolla todella iso määrä. Myös live-vedon puolella on tarjolla erittäin paljon pelattavaa Saksan liigaan.

 

Tulemme tarjoamaan vedonlyöntivihjeitä koko kauden ajan jokaiselle kierrokselle ja mukana vihjeissä on myös pieni otteluennakko. Löydät Bundesliiga-vihjeet sivustomme etusivulta ja myös yläpalkista kohdasta ”veikkausvihjeet”.

bundesliga 2018 vedonlyönti

Joukkueet

 

Saksan Bundesliigassa on tälläkin kaudella mukana 18 joukkuetta. Neljä parasta seuraa pääsee suoraan ensi kauden Mestarien Liigan lohkovaiheeseen ja kolme seuraavaa kilpailevat Eurooppa Liigassa. Kaksi viimeiseksi jäänyttä joukkuetta tippuvat suoraan sarjaporrasta alaspäin ja kolmanneksi viimeinen seura karsii paikastaa pääsarjassa.

 

1. Bayern
2. Dortmund
3. RB Leipzig
4. Leverkusen
5. Bremen
6. Schalke
7. Gladbach
8. Frankfurt
9. Hertha
10. Wolfsburg
11. Hoffenheim
12. Freiburg
13. Cologne
14. Fortuna
15. Augsburg
16. Mainz
17. Union
18. Paderborn

Otteluohjelma

 

Saksan pääsarjassa jokainen joukkue pelaa kauden aikana 34 ottelua ja jokaista joukkuetta vastaan pelataan kaksi kertaa. Kauden avauskierros potkaistaan käyntiin 16. elokuuta ja sarjan viimeinen kierros on ohjelmassa toukokuun 16. päivä.

Perjantai 16.8.2019


Bayern München vs. Hertha Berlin

Lauantai 17.8.2019


Bayer Leverkusen vs. SC Paderborn
Borussia Dortmund vs. FC Augsburg
SC Freiburg vs. Mainz
Werder Bremen vs. Düsseldorf
Wolfsburg vs. FC Köln
Borussia Mönchengladbach vs. FC Schalke

 

Sunnuntai 18.8.2019


Eintracht Frankfurt vs. Hoffenheim
Union Berlin vs. RB Leipzig

 

Perjantai 23.8.2019


FC Köln vs. Borussia Dortmund

 

Lauantai 24.8.2019


FC Augsburg vs. Union Berlin
Düsseldorf vs. Bayer Leverkusen
Hoffenheim vs. Werder Bremen
Mainz vs. Borussia Mönchengladbach
SC Paderborn vs. SC Freiburg
FC Schalke vs. Bayern München

 

Sunnuntai 25.8.2019


RB Leipzig vs. Eintracht Frankfurt
Hertha Berlin vs. Wolfsburg

 

Perjantai 30.8.2019


Borussia Mönchengladbach vs. RB Leipzig

 

Lauantai 31.8.2019


Bayer Leverkusen vs. Hoffenheim
Bayern München vs. Mainz
SC Freiburg vs. FC Köln
FC Schalke vs. Hertha Berlin
Wolfsburg vs. SC Paderborn
Union Berlin vs. Borussia Dortmund

 

Sunnuntai 1.9.2019


Werder Bremen vs. FC Augsburg
Eintracht Frankfurt vs. Düsseldorf

 

Perjantai 13.9.2019


Düsseldorf vs. Wolfsburg

 

Lauantai 14.9.2019


Union Berlin vs. Werder Bremen
Borussia Dortmund vs. Bayer Leverkusen
FC Köln vs. Borussia Mönchengladbach
FC Augsburg vs. Eintracht Frankfurt
Mainz vs. Hertha Berlin
RB Leipzig vs. Bayern München

 

Sunnuntai 15.9.2019


Hoffenheim vs. SC Freiburg
SC Paderborn vs. FC Schalke

 

Perjantai 20.9.2019


FC Schalke vs. Mainz

 

Lauantai 21.9.2019


Bayer Leverkusen vs. Union Berlin
Bayern München vs. FC Köln
Hertha Berlin vs. SC Paderborn
SC Freiburg vs. FC Augsburg
Werder Bremen vs. RB Leipzig

 

Sunnuntai 22.9.2019


Borussia Mönchengladbach vs. Düsseldorf
Eintracht Frankfurt vs. Borussia Dortmund

 

Maanantai 23.9.2019


Wolfsburg vs. Hoffenheim

 

Perjantai 27.9.2019


Union Berlin vs. Eintracht Frankfurt

 

Lauantai 28.9.2019


FC Augsburg vs. Bayer Leverkusen
Hoffenheim vs. Borussia Mönchengladbach
Mainz vs. Wolfsburg
RB Leipzig vs. FC Schalke
SC Paderborn vs. Bayern München
Borussia Dortmund vs. Werder Bremen

 

Sunnuntai 29.9.2019


Düsseldorf vs. SC Freiburg
FC Köln vs. Hertha Berlin

 

Lauantai 5.10.2019


Bayer Leverkusen vs. RB Leipzig
Bayern München vs. Hoffenheim
Eintracht Frankfurt vs. Werder Bremen
Hertha Berlin vs. Düsseldorf
Borussia Mönchengladbach vs. FC Augsburg
SC Freiburg vs. Borussia Dortmund
SC Paderborn vs. Mainz
FC Schalke vs. FC Köln
Wolfsburg vs. Union Berlin

 

Lauantai 19.10.2019


Union Berlin vs. SC Freiburg
Borussia Dortmund vs. Borussia Mönchengladbach
FC Köln vs. SC Paderborn
Eintracht Frankfurt vs. Bayer Leverkusen
FC Augsburg vs. Bayern München
Düsseldorf vs. Mainz
Hoffenheim vs. FC Schalke
RB Leipzig vs. Wolfsburg
Werder Bremen vs. Hertha Berlin

 

Lauantai 26.10.2019


Bayer Leverkusen vs. Werder Bremen
Bayern München vs. Union Berlin
Hertha Berlin vs. Hoffenheim
Borussia Mönchengladbach vs. Eintracht Frankfurt
Mainz vs. FC Köln
SC Freiburg vs. RB Leipzig
SC Paderborn vs. Düsseldorf
FC Schalke vs. Borussia Dortmund
Wolfsburg vs. FC Augsburg

 

Lauantai 2.11.2019


Union Berlin vs. Hertha Berlin
Bayer Leverkusen vs. Borussia Mönchengladbach
Borussia Dortmund vs. Wolfsburg
Eintracht Frankfurt vs. Bayern München
FC Augsburg vs. FC Schalke
Düsseldorf vs. FC Köln
Hoffenheim vs. SC Paderborn
RB Leipzig vs. Mainz
Werder Bremen vs. SC Freiburg

 

Lauantai 9.11.2019


Bayern München vs. Borussia Dortmund
FC Köln vs. Hoffenheim
Hertha Berlin vs. RB Leipzig
Borussia Mönchengladbach vs. Werder Bremen
Mainz vs. Union Berlin
SC Freiburg vs. Eintracht Frankfurt
SC Paderborn vs. FC Augsburg
FC Schalke vs. Düsseldorf
Wolfsburg vs. Bayer Leverkusen

 

Lauantai 23.11.2019


Union Berlin vs. Borussia Mönchengladbach
Bayer Leverkusen vs. SC Freiburg
Borussia Dortmund vs. SC Paderborn
Eintracht Frankfurt vs. Wolfsburg
FC Augsburg vs. Hertha Berlin
Düsseldorf vs. Bayern München
Hoffenheim vs. Mainz
RB Leipzig vs. FC Köln
Werder Bremen vs. FC Schalke

 

Lauantai 30.11.2019


Bayern München vs. Bayer Leverkusen
FC Köln vs. FC Augsburg
Hertha Berlin vs. Borussia Dortmund
Hoffenheim vs. Düsseldorf
Borussia Mönchengladbach vs. SC Freiburg
Mainz vs. Eintracht Frankfurt
SC Paderborn vs. RB Leipzig
FC Schalke vs. Union Berlin
Wolfsburg vs. Werder Bremen

 

Lauantai 7.12.2019


Union Berlin vs. FC Köln
Bayer Leverkusen vs. FC Schalke
Borussia Dortmund vs. Düsseldorf
Eintracht Frankfurt vs. Hertha Berlin
FC Augsburg vs. Mainz
Borussia Mönchengladbach vs. Bayern München
RB Leipzig vs. Hoffenheim
SC Freiburg vs. Wolfsburg
Werder Bremen vs. SC Paderborn

 

Lauantai 14.12.2019


Bayern München vs. Werder Bremen
FC Köln vs. Bayer Leverkusen
Düsseldorf vs. RB Leipzig
Hertha Berlin vs. SC Freiburg
Hoffenheim vs. FC Augsburg
Mainz vs. Borussia Dortmund
SC Paderborn vs. Union Berlin
FC Schalke vs. Eintracht Frankfurt
Wolfsburg vs. Borussia Mönchengladbach

 

Keskiviikko 18.12.2019


Union Berlin vs. Hoffenheim
Bayer Leverkusen vs. Hertha Berlin
Borussia Dortmund vs. RB Leipzig
Eintracht Frankfurt vs. FC Köln
FC Augsburg vs. Düsseldorf
Borussia Mönchengladbach vs. SC Paderborn
SC Freiburg vs. Bayern München
Werder Bremen vs. Mainz
Wolfsburg vs. FC Schalke

 

Lauantai 21.12.2019


Bayern München vs. Wolfsburg
FC Köln vs. Werder Bremen
Düsseldorf vs. Union Berlin
Hertha Berlin vs. Borussia Mönchengladbach
Hoffenheim vs. Borussia Dortmund
Mainz vs. Bayer Leverkusen
RB Leipzig vs. FC Augsburg
SC Paderborn vs. Eintracht Frankfurt
FC Schalke vs. SC Freiburg

Lauantai 18.1.2020


FC Köln vs. Wolfsburg
FC Augsburg vs. Borussia Dortmund
Düsseldorf vs. Werder Bremen
Hertha Berlin vs. Bayern München
Hoffenheim vs. Eintracht Frankfurt
Mainz vs. SC Freiburg
RB Leipzig vs. Union Berlin
SC Paderborn vs. Bayer Leverkusen
FC Schalke vs. Borussia Mönchengladbach

 

Lauantai 25.1.2020


Union Berlin vs. FC Augsburg
Bayer Leverkusen vs. Düsseldorf
Bayern München vs. FC Schalke
Borussia Dortmund vs. FC Köln
Eintracht Frankfurt vs. RB Leipzig
Borussia Mönchengladbach vs. Mainz
SC Freiburg vs. SC Paderborn
Werder Bremen vs. Hoffenheim
Wolfsburg vs. Hertha Berlin

 

Lauantai 1.2.2020


Borussia Dortmund vs. Union Berlin
FC Köln vs. SC Freiburg
FC Augsburg vs. Werder Bremen
Düsseldorf vs. Eintracht Frankfurt
Hertha Berlin vs. FC Schalke
Hoffenheim vs. Bayer Leverkusen
Mainz vs. Bayern München
RB Leipzig vs. Borussia Mönchengladbach
SC Paderborn vs. Wolfsburg

 

Lauantai 8.2.2020


Bayer Leverkusen vs. Borussia Dortmund
Bayern München vs. RB Leipzig
Eintracht Frankfurt vs. FC Augsburg
Hertha Berlin vs. Mainz
Borussia Mönchengladbach vs. FC Köln
SC Freiburg vs. Hoffenheim
FC Schalke vs. SC Paderborn
Werder Bremen vs. Union Berlin
Wolfsburg vs. Düsseldorf

 

Lauantai 15.2.2020


Union Berlin vs. Bayer Leverkusen
Borussia Dortmund vs. Eintracht Frankfurt
FC Köln vs. Bayern München
FC Augsburg vs. SC Freiburg
Düsseldorf vs. Borussia Mönchengladbach
Hoffenheim vs. Wolfsburg
Mainz vs. FC Schalke
RB Leipzig vs. Werder Bremen
SC Paderborn vs. Hertha Berlin

 

Lauantai 22.2.2020


Bayer Leverkusen vs. FC Augsburg
Bayern München vs. SC Paderborn
Eintracht Frankfurt vs. Union Berlin
Hertha Berlin vs. FC Köln
Borussia Mönchengladbach vs. Hoffenheim
SC Freiburg vs. Düsseldorf
FC Schalke vs. RB Leipzig
Werder Bremen vs. Borussia Dortmund
Wolfsburg vs. Mainz

 

Lauantai 29.2.2020


Union Berlin vs. Wolfsburg
Borussia Dortmund vs. SC Freiburg
FC Köln vs. FC Schalke
FC Augsburg vs. Borussia Mönchengladbach
Düsseldorf vs. Hertha Berlin
Hoffenheim vs. Bayern München
Mainz vs. SC Paderborn
RB Leipzig vs. Bayer Leverkusen
Werder Bremen vs. Eintracht Frankfurt

 

Lauantai 7.3.2020


Bayer Leverkusen vs. Eintracht Frankfurt
Bayern München vs. FC Augsburg
Hertha Berlin vs. Werder Bremen
Borussia Mönchengladbach vs. Borussia Dortmund
Mainz vs. Düsseldorf
SC Freiburg vs. Union Berlin
SC Paderborn vs. FC Köln
FC Schalke vs. Hoffenheim
Wolfsburg vs. RB Leipzig

 

Lauantai 14.3.2020


Union Berlin vs. Bayern München
Borussia Dortmund vs. FC Schalke
FC Köln vs. Mainz
Eintracht Frankfurt vs. Borussia Mönchengladbach
FC Augsburg vs. Wolfsburg
Düsseldorf vs. SC Paderborn
Hoffenheim vs. Hertha Berlin
RB Leipzig vs. SC Freiburg
Werder Bremen vs. Bayer Leverkusen

 

Lauantai 21.3.2020


Bayern München vs. Eintracht Frankfurt
FC Köln vs. Düsseldorf
Hertha Berlin vs. Union Berlin
Borussia Mönchengladbach vs. Bayer Leverkusen
Mainz vs. RB Leipzig
SC Freiburg vs. Werder Bremen
SC Paderborn vs. Hoffenheim
FC Schalke vs. FC Augsburg
Wolfsburg vs. Borussia Dortmund

 

Lauantai 4.4.2020


Union Berlin vs. Mainz
Bayer Leverkusen vs. Wolfsburg
Borussia Dortmund vs. Bayern München
Eintracht Frankfurt vs. SC Freiburg
FC Augsburg vs. SC Paderborn
Düsseldorf vs. FC Schalke
Hoffenheim vs. FC Köln
RB Leipzig vs. Hertha Berlin
Werder Bremen vs. Borussia Mönchengladbach

 

Lauantai 11.4.2020


Bayern München vs. Düsseldorf
FC Köln vs. RB Leipzig
Hertha Berlin vs. FC Augsburg
Borussia Mönchengladbach vs. Union Berlin
Mainz vs. Hoffenheim
SC Freiburg vs. Bayer Leverkusen
SC Paderborn vs. Borussia Dortmund
FC Schalke vs. Werder Bremen
Wolfsburg vs. Eintracht Frankfurt

 

Lauantai 18.4.2020


Union Berlin vs. FC Schalke
Bayer Leverkusen vs. Bayern München
Borussia Dortmund vs. Hertha Berlin
Eintracht Frankfurt vs. Mainz
FC Augsburg vs. FC Köln
Düsseldorf vs. Hoffenheim
RB Leipzig vs. SC Paderborn
SC Freiburg vs. Borussia Mönchengladbach
Werder Bremen vs. Wolfsburg

 

Lauantai 25.4.2020


Bayern München vs. Borussia Mönchengladbach
FC Köln vs. Union Berlin
Düsseldorf vs. Borussia Dortmund
Hertha Berlin vs. Eintracht Frankfurt
Hoffenheim vs. RB Leipzig
Mainz vs. FC Augsburg
SC Paderborn vs. Werder Bremen
FC Schalke vs. Bayer Leverkusen
Wolfsburg vs. SC Freiburg

Lauantai 2.5.2020


Union Berlin vs. SC Paderborn
Bayer Leverkusen vs. FC Köln
Borussia Dortmund vs. Mainz
Eintracht Frankfurt vs. FC Schalke
FC Augsburg vs. Hoffenheim
Borussia Mönchengladbach vs. Wolfsburg
RB Leipzig vs. Düsseldorf
SC Freiburg vs. Hertha Berlin
Werder Bremen vs. Bayern München

 

Lauantai 9.5.2020


Bayern München vs. SC Freiburg
FC Köln vs. Eintracht Frankfurt
Düsseldorf vs. FC Augsburg
Hertha Berlin vs. Bayer Leverkusen
Hoffenheim vs. Union Berlin
Mainz vs. Werder Bremen
RB Leipzig vs. Borussia Dortmund
FC Schalke vs. Wolfsburg
SC Paderborn vs. Borussia Mönchengladbach

 

Lauantai 16.5.2020


Union Berlin vs. Düsseldorf
Bayer Leverkusen vs. Mainz
Borussia Dortmund vs. Hoffenheim
Eintracht Frankfurt vs. SC Paderborn
FC Augsburg vs. RB Leipzig
Borussia Mönchengladbach vs. Hertha Berlin
SC Freiburg vs. FC Schalke
Werder Bremen vs. FC Köln
Wolfsburg vs. Bayern München

Televisiointi

 

Saksan Bundesliiga näkyi pitkään Eurosportin kanavilta, mutta tästä kaudesta lähtien voit katsoa liigaa TV:stä C-More-kanavan välityksellä. Kanava näyttää joka kierrokselta parhaat ottelut ja tämän lisäksi makasiiniohjelman, jossa keskitytään liigan asioihin syvällisemmin.

 

Voit myös katsoa Saksan pääsarjaa vedonlyöntisivustojen kautta. Esimerkiksi NordicBet sekä Unibet näyttävät otteluita suorina lähetyksinä sivuillaan ja tarvitset niiden katsomiseen vain pelitilin, jossa on talletettuna rahaa.