La Liga 2018-19

 

Espanjan La Liga kausi pyörähtää käyntiin 17.8 ja mukana on jälleen totuttuun tapaan 20 joukkuetta. Viime kauden mestari Barcelona lähtee tähän kauteen ennakkosuosikkina yhdessä Real Madridin sekä Atletico Madridin kanssa. Viimeisestä Mestarien Liiga-paikasta tullaan käymään kova kamppailu. Myös putoamiskamppailusta on lupa odottaa erittäin jännittävää.

 

Espanjan La Ligan puolivälikatsaus – Barcelona suosikki uusimaan mestaruutensa

 

 

Espanjan La Liga palasi menneenä viikonloppuna lyhyeltä talvitauoltaan, joka pyörähti perinteisesti käyntiin ennen joulun pyhiä. Espanjan pääsarjaa on nyt tahkottu kahdeksantoista ottelukierroksen verran ja tässä vaiheessa kautta onkin hyvä hetki käydä läpi sekä sarjatilannetta että ennakoida kauden toista puoliskoa.

Barcelona ja Real Madrid lähtivät La Liga-kauteen suurimpina suosikkeina. 18 ottelukierroksen jälkeen Barcelona onkin vähemmän yllättäen liigan kärjessä kasattuaan tähän mennessä 40 pistettä 54 tarjolla olleesta. Barcelonan ykköstähti Lionel Messi johtaa La Ligan maalipörssiä iskettyään kauden aikana komeasti 16 osumaa. Tasolleen pikkuhiljaa palannut Luis Suarez on säestänyt argentiinalaista varsin mainiosta 12 tehdyllä osumalla, joka oikeuttaa maalipörssin kakkossijaan. Barcelonan kauteen on hieman yllättäen mahtunut jo kaksi kolmen ottelun voitotonta putkea ja joukkueen puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut missään vaiheessa kautta, mutta tällä hetkellä Barcelonan meno näyttää vahvalta ja alla on viisi peräkkäistä voittoa La Ligassa.

 

Real Madridin kausi on sen sijaan ollut lähestulkoon katastrofaalinen. Cristiano Ronaldon lähtö kesällä Juventukseen oli joukkueelle kovin mahdollinen yksittäinen isku, josta joukkue ei ole ainakaan vielä onnistunut toipumaan. Uudeksi valmentajaksi kesällä nimitetty Julen Lopetegui sai lähteä jo lokakuun lopulla Real Madridin kärsittyä nöyryyttävän 1-5 tappion El Clasicossa Barcelonaa vastaan. Argentiinalainen Santiago Solari sai Real Madrid-uralleen huomattavasti paremman alun, mutta vuodenvaihteen jälkeen Real on pelannut jälleen kaksi ottelua ilman voittoa. Kymmenen pisteen takamatka Barcelonaan nähden tarkoittaa jo käytännössä tässä vaiheessa kautta sitä, että joukkue on ulkona mestaruustaistelusta. Solarin kanssa joukkue kuitenkin noussee vielä taisteluun La Ligan toisesta sijasta.

 

Diego Simeonen Atletico Madrid tuntuisi olevan tälläkin kaudella varsin kohtuullisessa vireessä. 35 pistettä 18 ottelussa kerännyt joukkue on Barcelonan lähin uhkaaja ja tuttuun tapaan hankala voitettava mille tahansa joukkueelle. Atletico häviää Barcelonalle selkeästi hyökkäyspään tehoissa ja on tästä johtuen usein vaikeuksissa joutuessaan hallitsemaan peliä heikompia joukkueita vastaan. Atletico onkin iskenyt 18 liigaottelussaan ainoastaan 26 maalia, joka on lähes puolet vähemmän kuin Barcelonan vastaava saldo. Simeonen pelitavassa tavaramerkiksi muodostunut vahva puolustus ei riitä pitkässä juoksussa Barcelonaa vastaan ja Atletico pudottaa aivan liikaa pisteitä pitkän kauden aikana. Atletico Madrid jäänee kauden toisella puoliskolla lisää Barcelonasta, mutta taistelee kynsin ja hampain liigan toisesta sijasta Sevillaa ja Real Madridia vastaan.

 

Kolmantena oleva Sevilla on koonnut 33 pistettä 18 pelaamassaan ottelussa. Joukkue on pudottanut pisteitä kahdessa viimeisessä ottelussaan Atleticoa ja Leganesia vastaan, mutta alkukaudesta voidaan joka tapauksessa puhua erittäin positiivisena yllätyksenä.

 

Vain kerran historiansa aikana (1945/46) La Ligan voittanut joukkue ei ole sijoittunut liigassa kolmen parhaan joukkoon peräti yhteentoista vuoteen, mutta vuoden vaihtumisen jälkeen tilanne näyttää hyvältä. Sevillalla onkin erinomaiset mahdollisuudet taistella jopa liigan kakkossijasta yhdessä Atleticon ja Real Madridin kanssa. Hyökkääjä Wissam Ben Yedderin kauden avauspuolikas on ollut erinomainen ja ranskalainen on jo tähän mennessä onnistunut sivuamaan viime kauden maalisaldoaan liigassa iskettyään 15 pelaamassaan ottelussa 9 maalia.

 

Vielä Sevillaakin suuremmasta yllätyksestä voidaan puhua Alavesin osalta. Liigan keskikastiin povattu seura on joulun suvantovaiheen jälkeen ponnistanut jälleen komeasti voittojen tielle ja aloittanut uuden vuoden hienosti kuudella pisteellä. 18 ottelusta on kasassa 31 pistettä ja tämän oikeuttaa tässä vaiheessa kautta hienosti sijaan neljä, pisteen Real Madridin etupuolella.

 

Alavesin osalta onnistumiset ovat kauden mittaan jakaantuneet laajalle rintamalle, sillä joukkueen paras maalintekijä on vain neljä maalia iskenyt Jonathan Calleri. Alaves ei tule kauden toisella puoliskolla pystymään pitämään Real Madridia alapuolellaan, mutta sillä on kyllä erinomaiset mahdollisuudet sijoittua liigassa kymmenen parhaan joukkoon, sillä takana tulevat lähimmät uhkaajat ovat Real Madridia lukuun ottamatta 5-8 pisteen päässä.

 

Real Betis on Real Madridin takana La Ligan kuudennella sijalla. Quique Setienin joukkue on pelaajamateriaalinsa puolesta yksi liigan mielenkiintoisin. Entisistä suurlupauksista portugalilainen William Carvalho ja espanjalainen Sergio Canales tahkoavat nyt ylemmän keskikastin joukkueessa isossa roolissa ja jo 37-vuotias seuralegenda Joaquin jaksaa edelleen.

 

Betis on joukkueena erinomainen esimerkki huipputasaisesta La Ligan keskikastista. 18 ottelusta joukkueella on kasassa ainoastaan 26 pistettä, mutta se riittää tässä vaiheessa kautta hyviin asetelmiin taistelussa Eurooppa liigan paikoista ensi kaudella. Betis oli ennen joulua hyvässä lyönnissä, mutta vuodenvaihteen jälkeen se on saalistanut liigassa voiton ja tappion. Täksi kaudeksi Eurooppa liigaan selvinnyt joukkue on vahvasti tyrkyllä Eurooppaan myös ensi kautta ajatellen.

 

Betisin alapuolelta löytyy tasainen joukko joukkueita. Getafe, Espanyol, Girona, Levante, Real Sociedad, Valencia, Eibar, Celta ja Valladolid ovat sijoilla 7-15, mutta ainoastaan neljän pisteen sisällä toisistaan. Mainituista joukkueista etenkin Valencia ja Real Sociedad voidaan hyvin laskea pettymysten joukkoon.

 

Valencia ollaan aiemmilla kausilla totuttu näkemään taistelussa Mestareiden liigan paikoista, mutta kuluvalla kaudella sen meno on ollut erittäin hapuilevaa. Hyökkäyspään hankinnoista Chelseasta lainalla oleva Michy Batshuayi on ollut paha floppihankinta ja belgialainen on iskenyt La Ligassa ainoastaan yhden osuman 15 otteluun. Atletico Madridista joukkueeseen hankittu kokenut ranskalaishyökkääjä Kevin Gameiro ei ole onnistunut juuri sen paremmin ja saldo 14 ottelusta on myöskin kaksi maalia.

 

Valencia on kauden mittaan kärsinyt pahasti tehojen puuttumisesta ja joukkue onkin kerännyt puolen kauden aikana peräti 12 tasapeliä kaikki kilpailut huomioon ottaen. Heikosti sujuneen liigakauden lisäksi Valencia päätyi lauluun kovassa Mestareiden liigan lohkossaan, jossa Juventus ja Manchester United olivat parempia. Valencian kausi jatkuu Euroopan puolella vielä Eurooppa liigan pudotuspeleissä, mutta valmentaja Marcelinolla on edessään todella tiukka kevätkausi. La Ligassa Valencian pitää pelata vahva kevätkausi ehtiäkseen mukaan taisteluun europelipaikoista ja Cupien puolelta olisi hyvä saada lisämenestystä, jos Marcelino mielii pitää työpaikkansa.

 

11. sijalla oleva Real Sociedad ei ole ollut suuren suuri pettymys, mutta tasaisessa La Ligan keskikastissa varsin nimekkäällä materiaalilla operoiva Baski-seura on ehdottomasti joukkue, jonka pitäisi pystyä parempaan ja hyödyntää etsikkoaikansa.

 

Real Sociedad lähti joulutauolle surkeasta vireestä, sillä se hävisi ennen joulua kolme ottelua putkeen onnistuen ainoastaan kertaalleen maalinteossa. Paluu talvitauolta oli puolestaan komea, sillä joukkue haki Real Madridilta Santiago Bernabeulta komean 0-2 vierasvoiton.

 

Joukkueesta etenkin Sandro Ramirezilta ja Willian Joselta voisi odottaa enemmän. Liigassa aiemmin meritoituneista pelaajista Willian Jose on onnistunut maalinteossa vain neljästi ja kaudella 2016/17 Malagan paidassa säkenöinyt Sandro on yhdeksässä ottelussa jäänyt kokonaan maaleitta. 21-vuotias hyökkäävä keskikenttämies Mikel Oyarzabal on ollut jälleen kerran joukkueen vahvin maalintekijä viidellä liigaosumallaan.

 

Sociedad on La Ligan heikoin kotijoukkue vain kuudella pisteellään kahdeksasta ottelusta ja tämän saldon pitää ehdottomasti parantua kauden toisella puolikkaalla. Jos joukkue saa kotipelinsä kulkemaan paremmin, niin se voi hyvinkin nousta taistelemaan jopa La Ligan seitsemännestä sijasta.

 

Muista keskikastiin kuuluvista joukkueista ei suuria yllätyksiä sijoitusten osalta löydy. Joukkueista Celta Vigo voisi hyvinkin menestyä paremmin, sillä maaleja kaudesta toiseen kovaan tahtiin lappava espanjalaishyökkääjä Iago Aspas antaa tähän erinomaisen mahdollisuuden omalla panoksellaan.

 

La Ligan putoamiskamppailusta on helppo nimetä kaksi erittäin yllättävää joukkuetta. Villarrealin ja Athletic Bilbaon kausi on ollut tähän mennessä erittäin hankala ja Eurooppa liigan paikoista perinteisesti taistellut kaksikko on kauden puolivälissä jopa selkeässä vaarassa pudota pykälää alemmas.

 

La Ligassa varsin kokenut ja rutinoitunut Athletic Bilbao sai kaudelleen katastrofaalisen startin, sillä perinteikäs Baski-seura pelasi syys-marraskuun välillä peräti yhdentoista ottelun putken ilman voittoa. Argentiinalaisen Eduardo Berrizzon valmentama joukkue otti syksyn aikana pisteen sekä Barcelonalta että Real Madridilta, mutta nämä jäivät laihaksi lohduksi ja Berrizzo saikin väistyä tehtävistään joulukuun alussa.

 

Uusi valmentaja Gaizka Garitano on onnistunut tehtävässään huomattavasti paremmin ja hänen saldonsa kaikista kilpailuista on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Garitanon joukkue ei toki ole vielä lähimainkaan selvillä vesillä ja etenkin ikääntynyt keskikentän keskusta ja hyökkäys tulevat loppukaudenkin ajan tuottamaan päänvaivaa.

 

37-vuotias Aritz Aduriz ei ole enää parhaiden vuosiensa vireessä ja Garitano näyttäisikin luottavan tällä hetkellä 24-vuotiaaseen Inaki Williamsiin keskushyökkääjän paikalla. Jo 26 vuoden ikään ehtinyt entinen suurlupaus Iker Muniain on onnekseen saanut pelata ehjän kauden puolikkaan ja voi hyvinkin yltää 10-15 tehtyyn osumaan La Ligassa, jos Garitano saa joukkueen hyökkäyspelaamisen luistamaan aiempaa paremmin. Athletic Club kivunnee kauden toisella puolikkaalla La Ligan ylempään keskikastiin.

 

Villarrealin kausi on ollut synkkä. Vahvalla ja kokeneella materiaalilla kauteen lähtenyt joukkue on sukeltanut komean viime kauden jälkeen La Ligan kolmanneksi viimeiselle sijalle. Viime kaudella sankarin asemaan noussut valmentaja Javi Calleja sai lähteä joukkueen peräsimestä joulukuun kymmenentenä päivänä, mutta Luis Garcia Plaza ei ainakaan vielä ole onnistunut kääntämään joukkueen kurssia. Viimeisestä kolmesta liigaottelustaan Villarreal on kerännyt kolme tasapeliä.

 

Villarreal on tuskaillut pelaamisensa kanssa etenkin kotikentällä ja se on saanut kasaan yhdeksästä kotipelistään vain seitsemän pistettä. Joukkueen hyökkääjistä kokenut Carlos Bacca ja Gerard Moreno ovat onnistuneet iskemään ainoastaan neljä maalia mieheen ja tämä ei ole riittävästi. Kokeneen Santi Cazorlan paluu joukkueeseen ei ole sujunut odotetun iloisissa merkeissä, mutta kunnossa kauden mittaan pysynyt keskikenttämies johdattanee joukkueensa loppukaudesta liigan keskikastiin. Cazorla antoi vielä tammikuun kolmantena päivänä vahvat merkit osaamisestaan iskemällä kaksi maalia Real Madridin verkkoon.

 

Liigan pohjalla Rayo Vallecanon ja Huescan tilanne alkaa olla tukala. Joukkueet olivat kauden ennakkoarvioissa liigan häntäpäätä ja tämä on toteutunut myös kentällä. Rayo taistelee vielä etenkin Leganesia ja Valladolidia vastaan omasta paikastaan ensi kauden La Ligassa, mutta vain yksitoista pistettä kerännyt Huesca alkaa olemaan jo aika pitkälti ulkona säilymistaistelusta. Villarreal ja Athletic Bilbao menevät näiltä joukkueilta vielä karkuun ja edellä olevat Leganes ja Valladolid ovat Huescasta jo kahdeksan ja kymmenen pisteen päässä.

 

Lue viimeisimmät vedonlyöntivihjeet

Kohde sulkeutunut

1558179000
2.00 kerroin

La Liga: Levante-Atletico Madrid | 2.00!

Kohde sulkeutunut

1548705600
1.95 kerroin

La Liga: Alaves-Vallecano | 1.95!

Kohde sulkeutunut

1546632000
1.83 kerroin

La Liga: Espanyol-Leganes | 1.83!

Kohde sulkeutunut

1543262400
1.90 kerroin

La Liga: Real Sociedad-Celta Vigo | 1.90!

Vedonlyönti

 

Jalkapallo on yksi maailman suosituimmista, ellei suosituin vedonlyöntilaji. Vedonlyöntisivustot tarjoavat myös Espanjan pääsarjaan todella laajan kattauksen ja löydät paljon kohteita jokaiseen otteluun kaikilta parhailta vedonlyöntisivustoilta.

 

Tulemme tarjoamaan vedonlyöntivihjeitä La Ligasta joka viikko aina toukokuun loppuun asti, jolloin sarjassa pelataan viimeinen kierros. Löydät kaikki vedonlyöntivihjeet TÄSTÄ LINKISTÄ.

la liiga 2018-2019

Joukkueet 

 

Espanjan La Liga-kauteen 2018-19 osallistuu totuttuun tapaan 18 joukkuetta ja kaikki pelaavat kauden aikana 38-ottelua. Ensimmäinen kierros pelataan 17-20.8 välisenä aikana ja viimeinen kierros pelataan Toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

 

Sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvat tälläkin kaudella FC Barcelona, Real Madrid sekä Atletico Madrid. Heidän takanaa viimeisestä Mestarien Liigan lohkopaikasta kisailevat ennakkoon Sevilla, Valencia, Villarreal sekä Real Betis. Muita sarjasijoituksia on hyvin vaikea ennustaa etukäteen ja mm. putoamiskamppailusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

 

Real Madrid
Barcelona
Atletico Madrid
Sevilla
Espanyol
Real Sociedad
Levante
Huesca
Athletic Bilbao
Getafe
Celta Vigo
Leganes
Villarreal
Valladolid
Valencia
Girona
Alaves
Betis
Eibar
Vallecano

Otteluohjelma 2018-19

 

La Liga-kausi käynnistyy 17.8 ja se jatkuu aina toukokuun loppuun asti. Jokainen joukkue pelaa kauden aikana 38 ottelua ja jokainen joukkue kohdataan kaksi kertaa.

Elokuu

 

19.8.2018

Athletic Bilbao – Leganés
Real Betis – Levante
Celta Vigo – Espanyol
SD Eibar – SD Huesca
Girona – Real Valladolid
Rayo Vallecano – Sevilla FC
FC Barcelona – Deportivo Alavés
Valencia CF – Atlético Madrid
Real Madrid – Getafe
Villarreal CF – Real Sociedad

 

26.8.2018

Deportivo Alavés – Real Betis
Athletic Bilbao – SD Huesca
Atlético Madrid – Rayo Vallecano
Espanyol – Valencia CF
Girona – Real Madrid
Leganés – Real Sociedad
Sevilla FC – Villarreal CF
Real Valladolid – FC Barcelona
Levante – Celta Vigo
Getafe – SD Eibar

 

Syyskuu

 

2.9.2018

Deportivo Alavés – Espanyol
FC Barcelona – SD Huesca
Real Betis – Sevilla FC
SD Eibar – Real Sociedad
Getafe – Real Valladolid
Levante – Valencia CF
Rayo Vallecano – Athletic Bilbao
Celta Vigo – Atlético Madrid
Villarreal CF – Girona
Real Madrid – Leganés

 

16.9.2018

Athletic Bilbao – Real Madrid
Atlético Madrid – SD Eibar
Espanyol – Levante
SD Huesca – Rayo Vallecano
Leganés – Villarreal CF
Real Valladolid – Deportivo Alavés
Real Sociedad – FC Barcelona
Valencia CF – Real Betis
Girona – Celta Vigo
Sevilla FC – Getafe

 

23.9.2018

FC Barcelona – Girona
Celta Vigo – Real Valladolid
SD Eibar – Leganés
SD Huesca – Real Sociedad
Levante – Sevilla FC
Rayo Vallecano – Deportivo Alavés
Real Betis – Athletic Bilbao
Getafe – Atlético Madrid
Real Madrid – Espanyol
Villarreal CF – Valencia CF

 

26.9.2018

Deportivo Alavés – Getafe
Athletic Bilbao – Villarreal CF
Atlético Madrid – SD Huesca
Leganés – FC Barcelona
Girona – Real Betis
Valencia CF – Celta Vigo
Espanyol – SD Eibar
Real Valladolid – Levante
Real Sociedad – Rayo Vallecano
Sevilla FC – Real Madrid

 

30.9.2018

Real Betis – Leganés
Celta Vigo – Getafe
SD Eibar – Sevilla FC
Real Sociedad – Valencia CF
Real Madrid – Atlético Madrid
Levante – Deportivo Alavés
FC Barcelona – Athletic Bilbao
Rayo Vallecano – Espanyol
SD Huesca – Girona
Villarreal CF – Real Valladolid

 

Lokakuu

 

7.10.2018

Deportivo Alavés – Real Madrid
Athletic Bilbao – Real Sociedad
Atlético Madrid – Real Betis
Espanyol – Villarreal CF
Getafe – Levante
Leganés – Rayo Vallecano
Valencia CF – FC Barcelona
Sevilla FC – Celta Vigo
Girona – SD Eibar
Real Valladolid – SD Huesca

 

21.10.2018

FC Barcelona – Sevilla FC
Real Betis – Real Valladolid
Celta Vigo – Deportivo Alavés
SD Eibar – Athletic Bilbao
Villarreal CF – Atlético Madrid
SD Huesca – Espanyol
Rayo Vallecano – Getafe
Real Sociedad – Girona
Valencia CF – Leganés
Real Madrid – Levante

 

28.10.2018

FC Barcelona – Real Madrid
Deportivo Alavés – Villarreal CF
Athletic Bilbao – Valencia CF
Atlético Madrid – Real Sociedad
Celta Vigo – SD Eibar
Girona – Rayo Vallecano
Getafe – Real Betis
Real Valladolid – Espanyol
Sevilla FC – SD Huesca
Levante – Leganés

 

Marraskuu

 

4.11.2018

Real Betis – Celta Vigo
Real Madrid – Real Valladolid
Real Sociedad – Sevilla FC
SD Eibar – Deportivo Alavés
Espanyol – Athletic Bilbao
Leganés – Atlético Madrid
Rayo Vallecano – FC Barcelona
SD Huesca – Getafe
Valencia CF – Girona
Villarreal CF – Levante

 

11.11.2018

Deportivo Alavés – SD Huesca
FC Barcelona – Real Betis
Celta Vigo – Real Madrid
Getafe – Valencia CF
Girona – Leganés
Levante – Real Sociedad
Rayo Vallecano – Villarreal CF
Atlético Madrid – Athletic Bilbao
Real Valladolid – SD Eibar
Sevilla FC – Espanyol

 

25.11.2018

Atlético Madrid – FC Barcelona
Athletic Bilbao – Getafe
SD Eibar – Real Madrid
Espanyol – Girona
SD Huesca – Levante
Sevilla FC – Real Valladolid
Leganés – Deportivo Alavés
Villarreal CF – Real Betis
Real Sociedad – Celta Vigo
Valencia CF – Rayo Vallecano

 

Joulukuu

 

2.12.2018

Deportivo Alavés – Sevilla FC
FC Barcelona – Villarreal CF
Real Betis – Real Sociedad
Celta Vigo – SD Huesca
Real Madrid – Valencia CF
Levante – Athletic Bilbao
Girona – Atlético Madrid
Rayo Vallecano – SD Eibar
Getafe – Espanyol
Real Valladolid – Leganés

 

9.12.2018

Athletic Bilbao – Girona
Real Betis – Rayo Vallecano
SD Eibar – Levante
SD Huesca – Real Madrid
Real Sociedad – Real Valladolid
Atlético Madrid – Deportivo Alavés
Espanyol – FC Barcelona
Villarreal CF – Celta Vigo
Leganés – Getafe
Valencia CF – Sevilla FC

 

16.12.2018

Deportivo Alavés – Athletic Bilbao
Celta Vigo – Leganés
SD Eibar – Valencia CF
Getafe – Real Sociedad
SD Huesca – Villarreal CF
Real Valladolid – Atlético Madrid
Levante – FC Barcelona
Espanyol – Real Betis
Sevilla FC – Girona
Real Madrid – Rayo Vallecano

 

22.12.2018

Athletic Bilbao – Real Valladolid
Atlético Madrid – Espanyol
FC Barcelona – Celta Vigo
Real Betis – SD Eibar
Leganés – Sevilla FC
Real Sociedad – Deportivo Alavés
Girona – Getafe
Valencia CF – SD Huesca
Rayo Vallecano – Levante
Villarreal CF – Real Madrid

Tammikuu

 

6.1.2019

Deportivo Alavés – Valencia CF
SD Eibar – Villarreal CF
Espanyol – Leganés
Real Madrid – Real Sociedad
Celta Vigo – Athletic Bilbao
Sevilla FC – Atlético Madrid
Getafe – FC Barcelona
SD Huesca – Real Betis
Levante – Girona
Real Valladolid – Rayo Vallecano

 

13.1.2019

Athletic Bilbao – Sevilla FC
Atlético Madrid – Levante
FC Barcelona – SD Eibar
Real Betis – Real Madrid
Valencia CF – Real Valladolid
Girona – Deportivo Alavés
Rayo Vallecano – Celta Vigo
Real Sociedad – Espanyol
Villarreal CF – Getafe
Leganés – SD Huesca

 

20.1.2019

FC Barcelona – Leganés
Real Betis – Girona
Celta Vigo – Valencia CF
SD Eibar – Espanyol
Levante – Real Valladolid
Rayo Vallecano – Real Sociedad
Real Madrid – Sevilla FC
Getafe – Deportivo Alavés
Villarreal CF – Athletic Bilbao
SD Huesca – Atlético Madrid

 

27.1.2019

Deportivo Alavés – Rayo Vallecano
Athletic Bilbao – Real Betis
Atlético Madrid – Getafe
Espanyol – Real Madrid
Valencia CF – Villarreal CF
Girona – FC Barcelona
Real Valladolid – Celta Vigo
Leganés – SD Eibar
Real Sociedad – SD Huesca
Sevilla FC – Levante

 

Helmikuu

 

3.2.2019

FC Barcelona – Valencia CF
Celta Vigo – Sevilla FC
SD Eibar – Girona
SD Huesca – Real Valladolid
Real Madrid – Deportivo Alavés
Real Sociedad – Athletic Bilbao
Real Betis – Atlético Madrid
Villarreal CF – Espanyol
Levante – Getafe
Rayo Vallecano – Leganés

 

10.2.2019

Atlético Madrid – Real Madrid
Deportivo Alavés – Levante
Athletic Bilbao – FC Barcelona
Espanyol – Rayo Vallecano
Girona – SD Huesca
Real Valladolid – Villarreal CF
Leganés – Real Betis
Getafe – Celta Vigo
Sevilla FC – SD Eibar
Valencia CF – Real Sociedad

 

17.2.2019

FC Barcelona – Real Valladolid
Celta Vigo – Levante
SD Eibar – Getafe
Real Betis – Deportivo Alavés
SD Huesca – Athletic Bilbao
Rayo Vallecano – Atlético Madrid
Valencia CF – Espanyol
Real Madrid – Girona
Real Sociedad – Leganés
Villarreal CF – Sevilla FC

 

24.2.2019

Deportivo Alavés – Celta Vigo
Athletic Bilbao – SD Eibar
Atlético Madrid – Villarreal CF
Espanyol – SD Huesca
Getafe – Rayo Vallecano
Girona – Real Sociedad
Leganés – Valencia CF
Levante – Real Madrid
Sevilla FC – FC Barcelona
Real Valladolid – Real Betis

 

Maaliskuu

 

3.3.2019

Real Betis – Getafe
Espanyol – Real Valladolid
SD Huesca – Sevilla FC
Leganés – Levante
Real Madrid – FC Barcelona
Villarreal CF – Deportivo Alavés
Valencia CF – Athletic Bilbao
Real Sociedad – Atlético Madrid
SD Eibar – Celta Vigo
Rayo Vallecano – Girona

 

10.3.2019

Deportivo Alavés – SD Eibar
Athletic Bilbao – Espanyol
Atlético Madrid – Leganés
FC Barcelona – Rayo Vallecano
Getafe – SD Huesca
Girona – Valencia CF
Levante – Villarreal CF
Celta Vigo – Real Betis
Real Valladolid – Real Madrid
Sevilla FC – Real Sociedad

 

17.3.2019

Athletic Bilbao – Atlético Madrid
SD Eibar – Real Valladolid
Espanyol – Sevilla FC
SD Huesca – Deportivo Alavés
Real Betis – FC Barcelona
Real Madrid – Celta Vigo
Valencia CF – Getafe
Leganés – Girona
Real Sociedad – Levante
Villarreal CF – Rayo Vallecano

 

31.3.2019

Deportivo Alavés – Atlético Madrid
FC Barcelona – Espanyol
Celta Vigo – Villarreal CF
Getafe – Leganés
Sevilla FC – Valencia CF
Girona – Athletic Bilbao
Rayo Vallecano – Real Betis
Levante – SD Eibar
Real Madrid – SD Huesca
Real Valladolid – Real Sociedad

 

Huhtikuu

 

3.4.2019

Athletic Bilbao – Levante
Atlético Madrid – Girona
SD Eibar – Rayo Vallecano
Espanyol – Getafe
Leganés – Real Valladolid
Sevilla FC – Deportivo Alavés
Villarreal CF – FC Barcelona
Real Sociedad – Real Betis
SD Huesca – Celta Vigo
Valencia CF – Real Madrid

 

7.4.2019

Deportivo Alavés – Leganés
Real Betis – Villarreal CF
Celta Vigo – Real Sociedad
Rayo Vallecano – Valencia CF
Getafe – Athletic Bilbao
FC Barcelona – Atlético Madrid
Real Madrid – SD Eibar
Girona – Espanyol
Levante – SD Huesca
Real Valladolid – Sevilla FC

 

14.4.2019

Athletic Bilbao – Rayo Vallecano
Atlético Madrid – Celta Vigo
Girona – Villarreal CF
Leganés – Real Madrid
Espanyol – Deportivo Alavés
SD Huesca – FC Barcelona
Sevilla FC – Real Betis
Real Sociedad – SD Eibar
Real Valladolid – Getafe
Valencia CF – Levante

 

21.4.2019

Deportivo Alavés – Real Valladolid
FC Barcelona – Real Sociedad
Real Betis – Valencia CF
Celta Vigo – Girona
Getafe – Sevilla FC
Real Madrid – Athletic Bilbao
SD Eibar – Atlético Madrid
Levante – Espanyol
Rayo Vallecano – SD Huesca
Villarreal CF – Leganés

 

24.4.2019

Deportivo Alavés – FC Barcelona
Atlético Madrid – Valencia CF
Getafe – Real Madrid
Real Sociedad – Villarreal CF
Leganés – Athletic Bilbao
Levante – Real Betis
Espanyol – Celta Vigo
SD Huesca – SD Eibar
Real Valladolid – Girona
Sevilla FC – Rayo Vallecano

 

28.4.2019

Atlético Madrid – Real Valladolid
FC Barcelona – Levante
Real Betis – Espanyol
Girona – Sevilla FC
Rayo Vallecano – Real Madrid
Athletic Bilbao – Deportivo Alavés
Leganés – Celta Vigo
Valencia CF – SD Eibar
Real Sociedad – Getafe
Villarreal CF – SD Huesca

 

Toukokuu

 

5.5.2019

Deportivo Alavés – Real Sociedad
Getafe – Girona
SD Huesca – Valencia CF
Levante – Rayo Vallecano
Real Madrid – Villarreal CF
Real Valladolid – Athletic Bilbao
Espanyol – Atlético Madrid
Celta Vigo – FC Barcelona
SD Eibar – Real Betis
Sevilla FC – Leganés

 

12.5.2019

Athletic Bilbao – Celta Vigo
Atlético Madrid – Sevilla FC
FC Barcelona – Getafe
Real Betis – SD Huesca
Girona – Levante
Rayo Vallecano – Real Valladolid
Valencia CF – Deportivo Alavés
Villarreal CF – SD Eibar
Leganés – Espanyol
Real Sociedad – Real Madrid

 

19.5.2019

Deportivo Alavés – Girona
Celta Vigo – Rayo Vallecano
Espanyol – Real Sociedad
Getafe – Villarreal CF
SD Huesca – Leganés
Sevilla FC – Athletic Bilbao
Levante – Atlético Madrid
SD Eibar – FC Barcelona
Real Madrid – Real Betis
Real Valladolid – Valencia CF

Televisiointi

 

La Liga siirtyi täksi kaudeksi Viasatin kanavilta C-More-kanavan ohjelmistoon. Kanava näyttää otteluita jokaiselta kierrokselta. Voit seurata Espanjan liigan otteluita myös vedonlyöntisivustojen striimaus-palveluiden kautta. Pelejä pääset katsomaan mm. NordicBetin sekä Unibetin kautta. Sinulla tulee olla luotuna pelitili sivustoille ja pelitililläsi pitää olla talletettuna rahaa, jotta pääset katsomaan otteluita suorana.