Olympialaiset 2021

 

Olympialaiset käydään poikkeuksellisesti vuonna 2021, kun COVID-19 siirsi Japanin olympialaiset vuodella eteenpäin. Olympialaiset järjestetään joka toinen vuosi, kun joka neljäs vuosi järjestetään kesäolympialaiset ja joka neljäs vuosi talviolympialaiset. Japanin olympialaiset järjestetään Tokiossa ja kyseessä on siis kesäolympialaiset.

Olympialaisten isäntämaa Japani

 

Japani sai kunnian isännöidä tulevia Olympialaisia monista loistavista hakijoista. Kisaisännyys päätettiin 2020 kesäolympialaisten osalta jo vuonna 2013. Kisoja hakivat myös Madrid, Istanbul, Baku, Doha ja Rooma, joka kuitenkin vetäytyi myöhemmin kilpailusta. Tokion voitti äänestyksen selvin äänin kun ratkaiseva äänestys käytiin Buenos Airesissa 7.9.2013. Japani on tuttu kisaisäntä olympialaisille, sillä se on toiminut kisapaikkana aiemmin talviolympialaisissa kaksi kertaa sekä kerran aiemmin kesäolympialaisissa. Japani järjesti vuoden 1964 kesäolympialaiset, sekä myöhemmin myös talviolympialaiset 1972 Sapporossa ja 1998 Naganossa.

 

Olympialaiset: Lajit kesäolympialaisissa 2021

Kesäolumpialaiset ovat todella kattavat ja kisoihin kuuluu peräti 33 eri urheilumuotoa. Mahtavia uutisia saatiin, kun uusiksi olympialajeiksi valittiin kiipeily, karate, lainelautailu ja rullalautailu. Lisäksi vanhoista lajeista palaa kisaohjelmaan sekä baseball että softball. International Olympic Committee joka tekee kaikki päätökset liittyen Olympialaisten lajeihin ilmoitti kesäkuussa 2017 myös uusista lajimuodoista kesäolympialaisiin. Mielenkiintoisia uudistuksia ovat muun muassa 3vs3 pelattava katukoripallo, trap-ammunan sekajoukkuekilpailu, 4x400m sekajoukkuekilpailu ja nyrkkeilyn 57 ja 69 kilon sarjat.

Urheilulajit kesäolympialaisissa 2021

 

AmmuntaLainelautailuPurjehdusTennis
BaseballLentopalloPyöräilyTriathlon
GolfMaahockeyPöytätennisUimahypyt
JalkapalloMelontaRatsastusUinti
JousiammuntaMiekkailuRugby 7’sVesipallo
JudoNykyaikainen viisiotteluRullalautailuVoimistelu
KarateNyrkkeilySoftballYleisurheilu
KiipeilyPainonnostoSoutu
KoripalloPainiSulkapallo
KäsipalloTaekwondoTaitouinti

 

Uudet olympialajit 2020

 

  • Kiipeily
  • Karate
  • Lainelautailu
  • Rullalautailu

Kesäolympialaiset 2021 ohjelma

Kesäolympialaisten ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan myöhemmin vuonna 2020 COVID19 takia. Päivitämme sivua reaaliajassa, joten löydät tiedot samalla aikataululla myös täältä.

Mistä näen Olympialaiset 2021

Vuoden 2021 kesäolympialaisia voi seurata suorana koko kisojen ajan TV:stä. Vuonna 2016 Discovery ja YLE tekivät sopimuksen, jonka mukaan myös YLE saa lähettää lähetyksiä Olympialaisista sekä talvikisoista 2018 että kesäkisoista 2020. Nyt kun kesäolympialaiset 2020 on siirretty, niin YLE saa jatkaa sopimusta vuodelle 2021. Sopimus kattaa kahdet Olympialaiset, joten siirrolla ei pitäisi olla vaikutusta lähetyksiin.  YLE:llä on kattavat oikeudet Olympialaisten lähetyksiin, mutta myös Discovery pitää itsellään oikeuksia tiettyihin lajeihin. Todennäköisesti kisat nähdäänkin jälleen sekä YLE:n maksuttomilla kanavilla että maksullisella Eurosport -kanavalla.

Kisapaikat kesäolympialaisissa 2020

 

Tokio Olympic Stadium

Kisojen päänäyttämönä toimii Tokion olympiastadion, jossa järjestetään kisojen avajaisten sekä päätosjuhlallisuuksien lisäksi myös olympialaisten yleisurheilutapahtumat sekä jalkapallon finaalit. Japani on satsannut todella suuresta näihin kisoihin sekä varsinkin Tokioon. Tokion vanha stadion purettiin pois vuonna 2015, jotta tilalle saadaan suurempi ja näyttävämpi stadioni. Kapasiteetiltään uusi stadioni vetää yleisurheiluun 68,000 ja jalkapallo-otteluissa yli 80 000 katsojaa.

Muut kisapaikat

Näin massiivisia kisoja ei järjestetä yhdellä tai edes muutamalla kisapaikalla, vaan Japani järjestää kisat peräti 33 kisapaikalla. Näistä kahdeksan sijaitsee Tokion keskustan tuntumassa niin sanotulla Tokyo Heritage Zonella. 13 kisapaikkaa löytyvät puolestaan kisojen sydämestä olympiakylästä kaakkoon Tokionlahden rannalta, Toky Bay Zonella. Loput yksitoista suorituspaikkaa sijaitsevat hieman kauempana varsinaisesta kisakylästä.

Japaniin mahtuu todella paljon suuria stadioneita ja tiedossa on, että futishullua kansaa oleva japani tulee ainakin myymään loppuun aivan jokaisen jalkapallo-ottelun.  Kaikki olympialaisten jalkapallo-ottelun finaaleja lukuunottamatta käydään lähes 50 000 katsojaa vetävällä Ajinomoto Stadiumilla, joka sijaitsee noin 20 kilometriä Tokion keskustasta etelään.

Tulevat Olympialaiset

Seuraavat kesäolympialaiset järjestetään siis Japanin Tokiossa 2021. Tämän jälkeen seuraavat Olympialaiset olisivat jo poikkeuksellisesti seuraavana vuonna, jos muutoksia ei tule. Nämä olisivat talviolympialaiset Pekingissä.

Tulevat olympialaiset painottuvat paljon Aasiaan, sillä Etelä-Korean jälkeen kisataan Tokiossa sekä Pekingissä. Vuonna 2024 olympiakisat palaavat länteen ja Ranskan Pariisiin. Myös sitä seuraavat Olympialaiset pidetään lännessä, kun Los Angeles valittiin Olympiaisännäksi.

Kesäolympialaiset 2020Tokio, Japani
Talviolympialaiset 2022Peking, Kiina
Kesäolympialaiset 2024Pariisi, Ranska
Talviolympialaiset 2026Ei tiedossa
Kesäolympialaiset 2028Los Angeles, USA

Olympialaiset 2021 – Vedonlyönti

Kesäolympialaiset tarjoavat tuhansia eri kohteita vedonlyönnistä kiinnostuneille. Jokaisesti lajista on tarjolla voittajaveto kohteita, head to head kohteita, TOP 3 sijoituksista voi lyödä vetoa sekä paljon muita. Edelleen kuitenkin kesäolympialaisissakin suurimmat pelivaihdot keräävät isot lajit, kuten jalkapallo ja tennis. Olympialaisiin löytyy myös kasapäin erikoistarjouksia aktiivisen vedonlyöjän hyödynnettäväksi. Me tarjoamme suosituimpiin lajeihin ilmaisia vedonlyöntivihjeitä hyvissä ajoin sekä käymme läpi kattavan Olympialaiset 2021 ennakon.

Olympialaiset 2021 tarjoukset

Vedonlyöntiyhtiöt aktivoituvat aina suurten tapahtumien aikaan antamaan loistavia vedonlyöntibonuksia ja vedonlyönti tarjouksia uusille ja nykyisille asiakkaille. Saat rahanarvoisia etuja pelaamiseen, kuten täysin ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja tai talletusbonuksia. Julkaisemme sivuillamme parhaita tarjouksia olympialaisiin ja kilpailuita, joista voi voittaa matkoja eri tapahtumiin ympäri maailman.