Ranskan Avoimet 2018 – Roland-Garros

Veikkausvedot ovat tiukasti mukana Ranskan Avoimet-tennisturnauksessa. Roland-Garros-nimellä kulkeva turnaus alkaa 20.5.2019 ja sen finaali pelataan 9.6. Järjestyksessään 119. turnaus tarjoaa jälleen paljon jännittäviä otteluita lajin ystäville ja me tarjoamme lisäjännitystä mm. veikkausvihjeiden avulla.

Ranskan Avoimet 2018 - Turnaus

Ensimmäisen kerran jo vuonna 1891 pelattu Roland-Garros-tennisturnaus eli suomalaisille tutummin Ranskan Avoimet, on ATP-kiertueen Grand Slam-turnauksista ainoa massakentällä pelattava turnaus.

 

Viime vuoden turnauksessa mestaruuspokaalia miesten puolella nosti tuttu mies. Rafal Nadal voitti Ranskan Avoimet urallaan jo yhdennentoista kerran ja on tänäkin vuonna yksi ennakkosuosikeista. Naisten puolella turnauksen voittoon ylsi viime kesänä Simona Halep.

 

Tänäkin vuonna miesten puolella Rafael Nadal lähtee turnaukseen selkeänä ennakkosuosikkina ja massakenttien kuninkaalle onkin varmasti tarjolla reilusti alle kahden kerrointa voittajavedossa.

 

Espanjalaisen lisäksi välieriin odotetaan ainakin Novak Djokovicia ”Djokerin” lisäksi Nadalin kruunua pyrkivät itselleen saamaan myös mm. itävaltalainen Dominik Thiem joka pelaa todella hyvin massalla.

 

Myös naisten puolella ykkössuosikkien joukossa on tuttu nimi, Serena Williams. Lajin legendalta puuttuu kaksi Grand Slam voittoa ollaakseen eniten Grand Slameja voittanut nainen kautta aikojen.
Williamsin lisäksi kertoimien valossa suosikeiksi nostetaan romanialainen Simona Halep sekä ukrainalainen Elina Svitolina, joilla molemmilla on hyvä mahdollisuus voittaa Ranskan Avoimet ensi kertaa urallaan.

 

Pikalinkit: aikatauluvedonlyöntitelevisiointi

Ranskan Avoimet – Turnauksen aikataulu

 

Roland Garros-turnaus pelataan läpi hyvinkin nopealla tahdilla. Turnaus aloitetaan karsinnoilla, jotka isketään käyntiin maanantaina 21. toukokuuta ja saatetaan päätökseen sunnuntaina 10. kesäkuuta miesten finaalilla.

Maanantai 21.5

Karsinnat käyntiin

Lauantai 26.5.

Turnauskaavion arvonta

Sunnuntai 27.5.

Ensimmäinen kierros käyntiin

Keskiviikko 30.5.

Toinen kierros käyntiin

Perjantai 1.6. 

Kolmas kierros käyntiin

Sunnuntai 3.6.

Neljäs kierros käyntiin

Tiistai 5.6.

Puolivälierät käyntiin

Torstai 7.6.

Välierät käyntiin

Sunnuntai 10.6. 

Turnauksen finaalit

Ranskan Avoimet 2018 – Vedonlyönti

 

Tennis on tunnetusti erittäin suosittu laji vedonlyöjien keskuudessa. Varsinkin livevetojen tekeminen tuo mukavasti lisäjännitystä otteluiden aikana. Ennen turnauksen alkua on hyvä tarkistaa voittajasuosikit.

 

Ranskan Avoimet 2018 – Voittajasuosikit

 

Ennen turnauksen alkua lisäjännityksen tuomiseksi kannattaa lyödä vetoa voittajasta. Alla listaamme Avointen voittajasuosikit ja heille tarjottavat kertoimet.

 

Rafael Nadal1.95
Novak Djokovic8.50
Dominic Thiem9
Andy Murray

15
Alexander Zverev21
Stanislav Wawrinka26
David Goffin34
Nick Gyrgios34

Rankan Avoimet 2018 – Vedonlyöntitarjoukset

 

Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen ennen turnauksen alkua ja sen aikana hyviä tarjouksia ja bonuksia. Keräämme eri sivustoilta parhaat tarjoukset ja listaamme ne sivustollemme, jotta sinä saisit kaiken irti Ranskan Avoimesta-turnauksesta. Kaikkiin vedonlyöntitarjouksiin pääset käsiksi tarjoukset -sivullamme.

Ranskan Avoimet 2018 – Vedonlyöntivihjeet

 

Sivustoltamme löydät päivittäin vihjeet Roland-Garros-turnauksen jokaisena päivänä. Kaikki vedonlyöntivihjeet ovat luettavissa veikkausvihjeet -sivulta.

 

Parhaat vedonlyöntisivustot

 

Tenniksen puolella suosittelemme lyömään vedot Mr.Greenin ja Unibetin vedonlyöntisivustoilla. Molemmiat yhtiöt tarjoavat ison määrän kohteita turnauksen aikana ja Unibetin sivuilla voit katsoa otteluita Unibet TV:n kautta ja lyödä samaan aikaan livevetoja.

 

Myös Expekt ja Nordicbet tarjoavat laajan kattauksen kohteita Ranskan Avoimien ajan. Ensiksi mainittu panostaa isosti myös erilaisiin tarjouksiin, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää esimerkiksi tennistä veikatessa.

Ranskan Avoimet 2018 – Televisiointi

 

Unibet TV on loistava vaihtoehto katsoa Ranskan Avointa tennisturnausta. Näet todella suuren määrän turnauksen otteluista ja sinulla pitää vain olla rahaa pelitilillä. Unibet TV on erittäin kätevä katsoa otteluita samalla kun pelaat esimerkiksi liveveto-kohteita.

 

Turnauksen kaikki pelit ovat nähtävissä Eurosport Playerin kautta ja myös Eurosportin pääkanavat näyttävät monta ottelua turnauksen aikana.