Valioliiga 2018-19

 

Europpan jalkapallosarjat pyörähtävät jälleen käyntiin elokuussa ja ensimmäisenä käynnistyy Englannin Valioliiga. Kaudesta on jälleen luvassa todella mielenkiintoinen ja hallitsevaa mestaria Machester Cityä lähtee haastamaan joukko nälkäisiä seuroja.

 

Myös Euro-paikoista ja putoamisesta tullaan käymään erittäin kova taistelu. Sarjassa on paljon joukkueita, jotka lähtevät kauteen samalta viivalta, joten mitä vain voi jälleen tapahtua yhdessä maailman suosituimmassa urheilusarjassa.

 

VeikkausVedot on tiiviisti mukana Valioliiga-kauden taistoissa ja tarjoamme ennakoita sekä vihjeitä jokaisen kierroksen otteluihin. Ennakostamme löydät kaikki aina vedonlyönnistä joukkueiden esittelyyn. Tarjolla myös otteluohjelma sekä tietoa televisioinnista.

Englannin Valioliigaa on ehditty tahkota jo 21 ottelukierroksen verran ja nyt on aika käydä läpi liigan tilannetta, kun kauden 38 ottelusta on pelattu jo reilusti yli puolet.

 

Ennakkosuosikkeina kauteen lähteneet Pep Guardiolan Manchester City ja Jürgen Kloppin Liverpool ovat kauden mittaan pitäneet hyvin pintansa liigan puolella. Manchester City oli kauteen lähtiessä todennäköisesti liigan ykkössuosikki ja Cityn meno näyttikin kauden mittaan pitkään hyvältä, mutta joukkueen kokeman pienimuotoisen notkahduksen ansiosta joukkue putosi hetkellisesti myös Mauricio Pochettinon Tottenhamin taakse sijalle kolme. Liverpoolin meno on puolestaan ollut tappavan tasaista ja vaikka joukkue kokikin 21. ottelukierroksella vierastappion juuri Manchester Citylle, on mestaruus edelleen Liverpoolin omissa käsissä sen johtaessa Cityä neljän pisteen turvin.

 

Tottenham pelaa jälleen varsin mainiota kautta ja Mauricio Pochettinon pitkäaikaisprojekti tuntuisi olevan edelleen hyvässä nosteessa. Valioliigan mestaruuteen Tottenhamin meno ei vielä tälläkään kaudella riitä, mutta Pochettinon työn arvoa ei vielä tässä vaiheessa kannata alkaa mittailemaan pokaaleilla.
Tottenhamin alapuolelta löytyy kolme joukkuetta, jotka ovat kauden mittaan olleet enemmän tai vähemmän ongelmissa. Valioliigan neljännestä sijasta taistelevat tällä hetkellä perinteiset menestysseurat Chelsea, Arsenal ja Manchester United.

 

Mauricio Sarrin Chelsea on vahvan alkukautensa jälkeen ajautunut suuriin pelillisiin ongelmiin ja sen pelaaminen sakkaa vahvasti etenkin hyökkäyspäässä. Hidastempoinen ja mielikuvitukseton hyökkäyspelaaminen on osoittautunut liian helpoksi puolustettavaksi useammallekin etukäteen heikommalle vastustajalle ja Chelsea on päätynyt pudottamaan pisteitä yllättävissä paikoissa. Joukkueen hyökkäyspelaaminen tuntuisi tällä hetkellä olevan lähes täysin belgialaistähti Eden Hazardin varassa.

 

Myös Arsenal elää pitkästä aikaa rakennusvaiheessa Arsene Wengerin jätettyä viimein pestinsä viime kauden päätteeksi. Uusi valmentaja Unai Emery on saanut taipaleelleen kohtalaisen alun, mutta Arsenalin pelaamisesta puuttuu tällä hetkellä tasaisuus, sekä kyky haastaa muita suurseuroja kentän puolella. Emery voi hyvinkin olla Arsenalille hyvä nimitys pitkällä aikavälillä, mutta työstä ei kannata odotella sen kummempia hedelmiä kuluvan kauden aikana. Arsenalin hyökkäys on Pierre-Emerick Aubameyangin johdolla hyvissä kantimissa, mutta alakerta ja keskikenttä kaipaavat tulevaisuudessa vahvistuksia.

 

Kauden ensimmäisen puoliskon vahvasti José Mourinhon alaisuudessa alisuorittanut Manchester United on uuden valmentajansa, norjalaisen Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa vahvassa nosteessa. Lähes toivottomalta vaikuttaneessa tilanteessa olleelta Unitedilta on jo neljän pelin jälkeen nähty vahva tuloksellinen ja pelillinen uudelleenherääminen. Neljä peräkkäistä voittoa ja kilpailijoiden pienimuotoinen sulaminen ovat nostaneet Unitedin vielä toden teolla mukaan kamppailemaan liigan neljännestä sijasta. Solskjærin alaisuudessa etenkin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on ollut kuin uudestisyntynyt pelaaja.

 

Manchester Unitedin alapuolelta sarjataulukosta löytyy peräti seitsemän joukkueen tiivis nippu, josta jokainen haluaa taistella viimeiseen europelipaikkaan oikeuttavasta seitsemännestä sijasta. Kamppailusta onkin muodostumassa äärimmäisen tiivis, sillä eroa seitsemäntenä olevan Leicester Cityn ja 13. olevan Brightonin välillä on vain viisi pistettä.

 

Claude Puelin valmentama Leicester City on noussut hyvien tulostensa ansiosta jo liigan seitsemännelle sijalle. Tiiviisti puolustava kettulauma ei varsinaisesti säkenöi kentällä etenkään hyökkäyspelinsä osalta, mutta viime aikoina Puelin puolustusvoittoinen pelitapa on tuonut useammankin kovan päänahan Leicesterin voitettua lyhyen ajan sisään vieraskentällä Chelsean ja Evertonin ja kotonaan Manchester Cityn. Tiivis pelaaminen saattaa kantaa ketut jälleen jopa eurokentille asti.

 

Liigan kahdeksantena oleva Watford jatkaa vahvaa menoaan liigan keskikastin joukkueena. Javi Gracian valmentaman joukkueen esityksistä on varsin turhaa etsiä pitkiä voitto- tai tappioputkia, mutta tasaisessa keskikastissa epätasainen voitoista, tasapeleistä ja tappioista koostuva vire riittää tällä hetkellä hyvään sijoitukseen. Viimeisestä kuudesta ottelusta Watfordin saldo on kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja tappio ja tämä kertookin oleellisen joukkueen tämän hetken menosta.

 

Wolves on onnistunut Valioliigan nousijajoukkueista odotetusti parhaiten. Vahvasti portugalilaisvahvistustensa varassa operoiva susilauma pelaa erinomaista kautta ja on selvästi tullut liigaan jäädäkseen. Portugalilaisen Nuno Espírito Santon valmentama joukkue on ollut kauden mittaan hyvä etenkin itseään suurempia joukkueita vastaan, mutta kauden toisen puoliskon osalta Santon pitäisi pystyä keksimään lääkkeet heikompien joukkueiden kaatamiseen.

 

West Ham on pelaajistonsa puolesta yksi liigan mielenkiintoisimmista joukkueista, eikä Samir Nasrin liittyminen joukkueen mukaan ainakaan vähennä tätä mielenkiintoa. Vahvasti loukkaantumisista viime aikoina kärsineellä joukkueella on kaikki pelaajat kentälle saadessaan kaikki mahdollisuudet olla viihdyttävää ja tuloksellista jalkapalloa pelaava joukkue. Uusista hankinnoista etenkin brasilialainen Felipe Anderson on ollut ajoittain erinomainen. Kokeneen Manuel Pellegrinin startti joukkueen kanssa oli lähes katastrofaalinen, mutta joulukuun aikana West Ham oli liigan kuntopuntarin kärkipäätä. On erittäin mielenkiintoista nähdä, miten hyvä joukkue West Ham on siinä vaiheessa, kun se saa sairastupaansa tyhjennettyä.

 

Everton ei juuri jää pekkaa pahemmaksi pelaajistonsa osalta, mutta kentällä joukkueesta on hankalaa sanoa, onko kyseessä lintu vai kala. Everton on ajoittain erinomainen joukkue, jolla on periaatteessa joukkueessaan kaikki, mitä menestyvä joukkue tarvitsee. Marco da Silvan joukkue on kuitenkin ollut pelisuoritustensa osalta erittäin epätasainen ja ajoittain erinomaisia otteluita on seurannut usein todellinen riman alitus. Everton tarvitsee kauden toisella puolikkaalla ehdottomasti tasaisuutta otteisiin. Jos tämä tasaisuus löytyy, on Everton West Hamin ohella ehkä suurin suosikki taistelussa liigan seitsemännestä sijasta.

 

Bournemouthin kauden ensimmäinen puolikas on ollut kokonaisuutena viimevuotista huomattavasti valoisampi, mutta tällä hetkellä Eddie Howen pitkäaikaisprojektin taival vaikuttaa synkältä ja Valioliigan seitsemäs sija alkaa hiljalleen karata. Bournemouthin puolustus vuotaa tällä hetkellä seulan lailla ottelusta toiseen ja omiin tuntuu menevän keskimäärin peräti kolme maalia ottelua kohden. Howen täytyykin jossain vaiheessa ymmärtää muuttaa systeemiään toimimaan enemmän puolustuksen ehdoilla, sillä tämän hetkinen maalintekokilpailuihin lähteminen ei tule tuomaan tulosta jatkossakaan.

 

Brighton pelaa jälleen hyvää kautta. Toista kautta putkeen Valioliigassa viihtyvä joukkue on ulkona putoamiskamppailusta ja joukkueen meno on tällä hetkellä tasaisen varmaa suorittamista. Brighton on pystynyt kauden mittaan laittamaan useammankin itseään kovemman joukkueen erittäin koville ja Chris Hughtonin joukkue voisi hyvinkin löytyä liigasta myös ylempää, jos sillä olisi kovempi hyökkäysarsenaali.

 

Roy Hodgsonin Crystal Palace on sijoitustaan parempi joukkue ja se olisi useassa ottelussa ansainnut peleistä enemmän kuin saadun tuloksen. Suomen maajoukkueesta tutun Hodgsonin joukkue on tällä hetkellä pienessä nosteessa ja vähintäänkin ulkona putoamiskamppailusta. Hodgsonin pelitapa soveltuu joukkueen tasoon erinomaisesti ja se on hyvä hakemaan tuloksia etenkin itseään kovempia joukkueita vastaan. Crystal Palacen nousu kohti keskikastia jatkunee kauden mittaan, etenkin jos se saa vahvistettua heikkoa hyökkäyspäätään tammikuun siirtoikkunassa.

 

Newcastle pelaa Rafael Benitezin alaisuudessa jälleen lähellä tasonsa ylärajoja. Joukkueen materiaali on Valioliigaan varsin heikko, mutta tällä hetkellä joukkue on onnekseen putoamisviivan yläpuolella. Harakoiden omistajan Mike Ashleyn myyntiaikeista on liikkunut jälleen viime kuukausina paljon huhuja ja toteutuessaan tämä olisi Benitezille ja koko seuralle varmasti hyvä uutinen. Newcastle tarvitsee kipeästi vahvistusta rinkiinsä, sillä nykyisellä pelaajamateriaalilla säilyminen tulee olemaan kovan työn takana.

 

Sensaatiomaisen edellisen kauden pelannut Sean Dychen Burnley on ollut kuluvalla kaudella ongelmissa. Joukkueen pelaaminen on pahimmillaan ollut täysin sekaisin ja tämä on näkynyt useammankin murskatappion muodossa. Nyt alla on kuitenkin kolmen voiton putki, joka on hilannut Burnleyn putoamisviivan paremmalle puolelle. Viime kausi oli joukkueelle tietynlainen suonenveto, mutta olisi suuri yllätys, jos viime kaudella seitsemänneksi selvinnyt joukkue putoaisi tällä kaudella. Rutiini pelastanee Burnleyn tällä kertaa.

 

Cardiff on Valioliigassa vasta sijalla 17, mutta siitäkin huolimatta sen menoa täytyy kunnioittaa. Neil Warnockin joukkue operoi Valioliigan heikoimmalla pelaajamateriaalilla, mutta on pysynyt läpi kauden putoamisviivan oikealla puolella. Burnleyn, Southamptonin ja Fulhamin nousujohteinen vire tarkoittanee kuitenkin kauden toisen puoliskon osalta sitä, että Cardiff on todellisessa vaarassa pudota sarjatasoa alemmas. Jos mainitut joukkueet suorittavat jatkossa omalla tasollaan, on Cardiff ehdottomasti yksi todennäköisimmistä putoajista.

 

Mark Hughes epäonnistui Southamptonin peräsimessä pahoin ja ajoin perinteisesti Valioliigan keskikastiin kuuluneen joukkueen pahaan syöksykierteeseen. Itävaltalaisvalmentaja Ralph Hasenhuttl aloitti oman pestinsä hyvin kahdella voitolla, mutta viime pelit ovat osoittaneet, että ongelmat eivät ole vielä poistuneet. Southamptonin pelaajamateriaali on joka tapauksessa riittävän hyvä säilymisen suhteen. Jos Hasenhuttl saa myös jatkossa enemmän irti esimerkiksi Nathan Redmondista ja Danny Ingsistä, tilanne näyttää lupaavalta. Southampton kivunnee kauden toisella puoliskolla ainakin Cardiffin yläpuolelle ja se riittää säilymiseen.

 

Fulham vaikutti kauden alla erittäin mielenkiintoiselta seuralta ja etenkin Aleksandar Mitrovicin, Andre Schürrlen ja Luciano Vietton miehittämä hyökkäysosasto näytti paperilla vakuuttavalta. Slavisa Jokanovic ei kuitenkaan saanut joukkuetta minkäänlaiseen lentoon ja saikin väistyä joulukuussa kokeneen Claudio Ranierin tieltä. Ranieri on saanut joukkueen tulostason hienoiseen nousuun, mutta edessä on pitkä tie säilymisen suhteen. Ranierin täytyy ehdottomasti saada enemmän irti nimivahvasta hyökkäyksestään ja tasapainottaa näin paikata joukkueen paperilla heikon puolustuksen tuomaa pelillistä heikkoutta.

 

Huddersfield on Valioliigan tämän hetken heikoin joukkue ja saksalaisen David Wagnerin aika alkaa käymään vähiin. Kaikki kilpailut huomioiden Huddersfield on hävinnyt nyt yhdeksän ottelua putkeen ja putoamisviivan parempi puoli on karannut jo kahdeksan pisteen päähän. Huddersfield ei pelaajistonsa puolesta kalpene esimerkiksi Newcastlelle tai Cardiffille, mutta joukkue on nyt niin pahassa lukossa, että säilyminen olisi erittäin suuri yllätys. Joukkueen kannalta valmentajanvaihdos ja vahvistusten kartoittaminen tammikuussa ovat oikeastaan ainoat pienet oljenkorret säilymiselle.

Lue viimeisimmät vedonlyöntivihjeet

Kohde sulkeutunut

1557169200
1.91 kerroin

Valioliiga: Manchester City-Leicester| 1.91!

Kohde sulkeutunut

1556305200
1.53 kerroin

Valioliiga: Liverpool-Huddersfield | 1.53!

Kohde sulkeutunut

1556131500
2.47 kerroin

Valioliiga: Wolverhampton-Arsenal | 2.47!

Kohde sulkeutunut

1556132400
1.50 kerroin

Valioliiga: Manchester United-Manchester City | 1.50!

Valioliiga Vedonlyönti & Tarjoukset

 

Valioliiga on tunnetusti yksi suomalaisten suosikkisarjoista ja sen otteluista lyödään vetoa isoja määriä eri vedonlyöntisivustoilla sekä Veikkauksen kautta. Valioliigan Vakioveikkaus on yksi suomalaisten suosimista vedonlyöntimuodoista ja me tarjoamme joka viikonlopulle Vakiovihjeet. Tämän lisäksi tarjolla on tottakai myös perinteisiä vedonlyöntivihjeitä jokaisen kierroksen otteluihin. Kaikkiin tarjoamiimme vihjeisiin pääset käsiksi TÄÄLTÄ.

 

Tarjoukset

 

Valioliigan alku tarkoittaa myös sitä, että eri vedonlyöntisivustoilla on tarjolla erilaisia tarjouksia sarjaan liittyen. Seuraamme tiukasti sivustojen tarjouksia ja tarjoamme niitä lukijoillemme. Tarjouksiin pääset käsiksi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Joukkueet

 

Valioliiga-kauteen lähdetään tutusti 20 joukkueen voimin. Neljä parasta pelaa seuraavalla kaudella Mestarien Liigassa ja sijat 5-7 Eurooppa liigassa. Kolme viimeistä joukkuetta tippuvat pelaamaan Englannin toiseksi korkeimmalle tasolle.

 

Arsenal

 

Chelsea

 

Everton

 

Fulham

 

Liverpool

 

Machester City

 

Manchester United

 

Newcastle

 

Tottenham

 

West Ham

 

Burnley

 

Cardiff

 

Crystal Palace

 

Leicester

 

Southampton

 

Watford

 

Wolverhampton

 

Bournemouth

 

Brighton

 

Huddersfield

Valioliiga 2018-19 – Otteluohjelma

 

Valioliiga-kausi käynnistyy 10. päivä elokuuta ja viimeinen kierros pelataan toukokuun 12. päivä. Alla löydät koko kauden otteluohjelma.

Perjantai, 10 Elokuu

 

22:00 Man Utd – Leicester

 

Lauantai, 11 Elokuu

 

14:30 Newcastle – Tottenham
17:00 AFC Bournemouth – Cardiff City
17:00 Fulham – Crystal Palace
17:00 Huddersfield Town – Chelsea
17:00 Watford – Brighton
19:30 Wolves – Everton

 

Sunnuntai, 12 Elokuu

 

15:30 Liverpool – West Ham
15:30 Southampton – Burnley
18:00 Arsenal – Man City

 

Lauantai, 18 Elokuu

 

14:30 Cardiff – Newcastle
17:00 Burnley – Watford
17:00 Everton – Southampton
17:00 Leicester City – Wolves
17:00 Tottenham – Fulham
17:00 West Ham – AFC Bournemouth
19:30 Chelsea – Arsenal

 

Sunnuntai, 19 Elokuu

 

15:30 Man City – Huddersfield
18:00 Brighton – Man Utd

 

Maanantai, 20 Elokuu

 

22:00 Crystal Palace – Liverpool

 

Lauantai, 25 Elokuu

 

14:30 Wolves – Man City
17:00 Arsenal – West Ham
17:00 AFC Bournemouth – Everton
17:00 Fulham – Burnley
17:00 Huddersfield Town – Cardiff City
17:00 Southampton – Leicester City
19:30 Liverpool – Brighton

 

Sunnuntai, 26 Elokuu

 

15:30 Watford – Crystal Palace
18:00 Newcastle – Chelsea

 

Maanantai, 27 Elokuu

 

22:00 Man Utd – Tottenham

 

Lauantai, 1 Syyskuu

 

14:30 Leicester – Liverpool
17:00 Brighton – Fulham
17:00 Burnley – Man Utd
17:00 Chelsea – AFC Bournemouth
17:00 Crystal Palace – Southampton
17:00 Everton – Huddersfield Town
17:00 West Ham – Wolves
19:30 Man City – Newcastle

 

Sunnuntai, 2 Syyskuu

 

15:30 Cardiff – Arsenal
18:00 Watford – Tottenham

 

Lauantai, 15 Syyskuu

 

14:30 Tottenham – Liverpool
17:00 AFC Bournemouth – Leicester City
17:00 Chelsea – Cardiff City
17:00 Huddersfield Town – Crystal Palace
17:00 Man City – Fulham
17:00 Newcastle United – Arsenal
19:30 Watford – Man Utd

 

Sunnuntai, 16 Syyskuu

 

15:30 Wolves – Burnley
18:00 Everton – West Ham

 

Maanantai, 17 Syyskuu

 

22:00 Southampton – Brighton

 

Lauantai, 22 Syyskuu

 

14:30 Fulham – Watford
17:00 Burnley – AFC Bournemouth
17:00 Cardiff City – Man City
17:00 Crystal Palace – Newcastle United
17:00 Leicester City – Huddersfield Town
17:00 Liverpool – Southampton
17:00 Man Utd – Wolves
19:30 Brighton – Tottenham

 

Sunnuntai, 23 Syyskuu

 

15:30 West Ham – Chelsea
18:00 Arsenal – Everton

 

Lauantai, 29 Syyskuu

 

14:30 West Ham – Man Utd
17:00 Arsenal – Watford
17:00 Everton – Fulham
17:00 Huddersfield Town – Tottenham
17:00 Man City – Brighton
17:00 Newcastle United – Leicester City
17:00 Wolves – Southampton
19:30 Chelsea – Liverpool

 

Sunnuntai, 30 Syyskuu

 

18:00 Cardiff – Burnley

 

Maanantai, 1 Lokakuu

 

22:00 AFC Bournemouth – Crystal Palace

 

Lauantai, 6 Lokakuu

 

17:00 Brighton – West Ham
17:00 Burnley – Huddersfield Town
17:00 Crystal Palace – Wolves
17:00 Fulham – Arsenal
17:00 Leicester City – Everton
17:00 Liverpool – Man City
17:00 Man Utd – Newcastle United
17:00 Southampton – Chelsea
17:00 Tottenham – Cardiff City
17:00 Watford – AFC Bournemouth

 

Lauantai, 20 Lokakuu

 

Arsenal – Leicester City
AFC Bournemouth – Southampton
Cardiff City – Fulham
Chelsea – Man Utd
Everton – Crystal Palace
Huddersfield Town – Liverpool
Man City – Burnley
Newcastle United – Brighton
West Ham – Tottenham
Wolves – Watford

 

Lauantai, 27 Lokakuu

 

Brighton – Wolves
Burnley – Chelsea
Crystal Palace – Arsenal
Fulham – AFC Bournemouth
Leicester City – West Ham
Liverpool – Cardiff City
Man Utd – Everton
Southampton – Newcastle United
Tottenham – Man City
Watford – Huddersfield Town

 

Lauantai, 3 Marraskuu

 

Arsenal – Liverpool
AFC Bournemouth – Man Utd
Cardiff City – Leicester City
Chelsea – Crystal Palace
Everton – Brighton
Huddersfield Town – Fulham
Man City – Southampton
Newcastle United – Watford
West Ham – Burnley
Wolves – Tottenham

 

Lauantai, 10 Marraskuu

 

Arsenal – Wolves
Cardiff City – Brighton
Chelsea – Everton
Crystal Palace – Tottenham
Huddersfield Town – West Ham
Leicester City – Burnley
Liverpool – Fulham
Man City – Man Utd
Newcastle United – AFC Bournemouth
Southampton – Watford

 

Lauantai, 24 Marraskuu

 

AFC Bournemouth – Arsenal
Brighton – Leicester City
Burnley – Newcastle United
Everton – Cardiff City
Fulham – Southampton
Man Utd – Crystal Palace
Tottenham – Chelsea
Watford – Liverpool
West Ham – Man City
Wolves – Huddersfield Town

 

Lauantai, 1 Joulukuu

 

Arsenal – Tottenham
Cardiff City – Wolves
Chelsea – Fulham
Crystal Palace – Burnley
Huddersfield Town – Brighton
Leicester City – Watford
Liverpool – Everton
Man City – AFC Bournemouth
Newcastle United – West Ham
Southampton – Man Utd

 

Tiistai, 4 Joulukuu

 

21:45 AFC Bournemouth – Huddersfield Town
21:45 Brighton – Crystal Palace
21:45 Burnley – Liverpool
21:45 Fulham – Leicester City
21:45 Watford – Man City
21:45 West Ham – Cardiff City
21:45 Wolves – Chelsea
22:00 Man Utd – Arsenal

 

Keskiviikko, 5 Joulukuu

 

21:45 Everton – Newcastle United
22:00 Tottenham – Southampton

 

Lauantai, 8 Joulukuu

 

Arsenal – Huddersfield Town
AFC Bournemouth – Liverpool
Burnley – Brighton
Cardiff City – Southampton
Chelsea – Man City
Everton – Watford
Leicester City – Tottenham
Man Utd – Fulham
Newcastle United – Wolves
West Ham – Crystal Palace

 

Lauantai, 15 Joulukuu

 

Brighton – Chelsea
Crystal Palace – Leicester City
Fulham – West Ham
Huddersfield Town – Newcastle United
Liverpool – Man Utd
Man City – Everton
Southampton – Arsenal
Tottenham – Burnley
Watford – Cardiff City
Wolves – AFC Bournemouth

 

Lauantai, 22 Joulukuu

 

Arsenal – Burnley
AFC Bournemouth – Brighton
Cardiff City – Man Utd
Chelsea – Leicester City
Everton – Tottenham
Huddersfield Town – Southampton
Man City – Crystal Palace
Newcastle United – Fulham
West Ham – Watford
Wolves – Liverpool

 

Lauantai, 26 Joulukuu

 

Brighton – Arsenal
Burnley – Everton
Crystal Palace – Cardiff City
Fulham – Wolves
Leicester City – Man City
Liverpool – Newcastle United
Man Utd – Huddersfield Town
Southampton – West Ham
Tottenham – AFC Bournemouth
Watford – Chelsea

 

Lauantai, 29 Joulukuu

 

Brighton – Everton
Burnley – West Ham
Crystal Palace – Chelsea
Fulham – Huddersfield Town
Leicester City – Cardiff City
Liverpool – Arsenal
Man Utd – AFC Bournemouth
Southampton – Man City
Tottenham – Wolves
Watford – Newcastle United

Tiistai, 1 Tammikuu

 

Arsenal – Fulham
AFC Bournemouth – Watford
Cardiff City – Tottenham
Chelsea – Southampton
Everton – Leicester City
Huddersfield Town – Burnley
Man City – Liverpool
Newcastle United – Man Utd
West Ham – Brighton
Wolves – Crystal Palace

 

Lauantai, 12 Tammikuu

 

Brighton – Liverpool
Burnley – Fulham
Cardiff City – Huddersfield Town
Chelsea – Newcastle United
Crystal Palace – Watford
Everton – AFC Bournemouth
Leicester City – Southampton
Man City – Wolves
Tottenham – Man Utd
West Ham – Arsenal

 

Lauantai, 19 Tammikuu

 

Arsenal – Chelsea
AFC Bournemouth – West Ham
Fulham – Tottenham
Huddersfield Town – Man City
Liverpool – Crystal Palace
Man Utd – Brighton
Newcastle United – Cardiff City
Southampton – Everton
Watford – Burnley
Wolves – Leicester City

 

Tiistai, 29 Tammikuu

 

21:45 Arsenal – Cardiff City
21:45 AFC Bournemouth – Chelsea
21:45 Fulham – Brighton
21:45 Huddersfield Town – Everton
21:45 Wolves – West Ham
22:00 Man Utd – Burnley

 

Keskiviikko, 30 Tammikuu

 

21:45 Newcastle United – Man City
21:45 Southampton – Crystal Palace
22:00 Liverpool – Leicester City
22:00 Tottenham – Watford

 

Lauantai, 2 Helmikuu

 

Brighton – Watford
Burnley – Southampton
Cardiff City – AFC Bournemouth
Chelsea – Huddersfield Town
Crystal Palace – Fulham
Everton – Wolves
Leicester City – Man Utd
Man City – Arsenal
Tottenham – Newcastle United
West Ham – Liverpool

 

Lauantai, 9 Helmikuu

 

Brighton – Burnley
Crystal Palace – West Ham
Fulham – Man Utd
Huddersfield Town – Arsenal
Liverpool – AFC Bournemouth
Man City – Chelsea
Southampton – Cardiff City
Tottenham – Leicester City
Watford – Everton
Wolves – Newcastle United

 

Lauantai, 23 Helmikuu

 

Arsenal – Southampton
AFC Bournemouth – Wolves
Burnley – Tottenham
Cardiff City – Watford
Chelsea – Brighton
Everton – Man City
Leicester City – Crystal Palace
Man Utd – Liverpool
Newcastle United – Huddersfield Town
West Ham – Fulham

 

Tiistai, 26 Helmikuu

 

21:45 Arsenal – AFC Bournemouth
21:45 Cardiff City – Everton
21:45 Huddersfield Town – Wolves
21:45 Leicester City – Brighton
22:00 Crystal Palace – Man Utd

 

Keskiviikko, 27 Helmikuu

 

21:45 Chelsea – Tottenham
21:45 Newcastle United – Burnley
21:45 Southampton – Fulham
22:00 Liverpool – Watford
22:00 Man City – West Ham

 

Lauantai, 2 Maaliskuu

 

AFC Bournemouth – Man City
Brighton – Huddersfield Town
Burnley – Crystal Palace
Everton – Liverpool
Fulham – Chelsea
Man Utd – Southampton
Tottenham – Arsenal
Watford – Leicester City
West Ham – Newcastle United
Wolves – Cardiff City

 

Lauantai, 9 Maaliskuu

 

Arsenal – Man Utd
Cardiff City – West Ham
Chelsea – Wolves
Crystal Palace – Brighton
Huddersfield Town – AFC Bournemouth
Leicester City – Fulham
Liverpool – Burnley
Man City – Watford
Newcastle United – Everton
Southampton – Tottenham

 

Lauantai, 16 Maaliskuu

 

AFC Bournemouth – Newcastle United
Brighton – Cardiff City
Burnley – Leicester City
Everton – Chelsea
Fulham – Liverpool
Man Utd – Man City
Tottenham – Crystal Palace
Watford – Southampton
West Ham – Huddersfield Town
Wolves – Arsenal

 

Lauantai, 30 Maaliskuu

 

Arsenal – Newcastle United
Brighton – Southampton
Burnley – Wolves
Cardiff City – Chelsea
Crystal Palace – Huddersfield Town
Fulham – Man City
Leicester City – AFC Bournemouth
Liverpool – Tottenham
Man Utd – Watford
West Ham – Everton

 

Lauantai, 6 Huhtikuu

 

AFC Bournemouth – Burnley
Chelsea – West Ham
Everton – Arsenal
Huddersfield Town – Leicester City
Man City – Cardiff City
Newcastle United – Crystal Palace
Southampton – Liverpool
Tottenham – Brighton
Watford – Fulham
Wolves – Man Utd

 

Lauantai, 13 Huhtikuu

 

Brighton – AFC Bournemouth
Burnley – Cardiff City
Crystal Palace – Man City
Fulham – Everton
Leicester City – Newcastle United
Liverpool – Chelsea
Man Utd – West Ham
Southampton – Wolves
Tottenham – Huddersfield Town
Watford – Arsenal

 

Lauantai, 20 Huhtikuu

 

Arsenal – Crystal Palace
AFC Bournemouth – Fulham
Cardiff City – Liverpool
Chelsea – Burnley
Everton – Man Utd
Huddersfield Town – Watford
Man City – Tottenham
Newcastle United – Southampton
West Ham – Leicester City
Wolves – Brighton

 

Lauantai, 27 Huhtikuu

 

Brighton – Newcastle United
Burnley – Man City
Crystal Palace – Everton
Fulham – Cardiff City
Leicester City – Arsenal
Liverpool – Huddersfield Town
Man Utd – Chelsea
Southampton – AFC Bournemouth
Tottenham – West Ham
Watford – Wolves

 

Lauantai, 4 Toukokuu

 

Arsenal – Brighton
AFC Bournemouth – Tottenham
Cardiff City – Crystal Palace
Chelsea – Watford
Everton – Burnley
Huddersfield Town – Man Utd
Man City – Leicester City
Newcastle United – Liverpool
West Ham – Southampton
Wolves – Fulham

 

Sunnuntai, 12 Toukokuu

 

Brighton – Man City
Burnley – Arsenal
Crystal Palace – AFC Bournemouth
Fulham – Newcastle United
Leicester City – Chelsea
Liverpool – Wolves
Man Utd – Cardiff City
Southampton – Huddersfield Town
Tottenham – Everton
Watford – West Ham

Televisiointi

 

Valioliigaa on seurattu suomalaisissa kodeissa jo pitkään ja se kuuluu monen urheilua seuraavan viikonloppuun. Suomessa Valioliigan oikeudet ovat Viasatilla, joten näet tulevalla kaudella sarjan otteluita sen kanavilta sekä Viaplay-plavelusta.

 

Voit seurata otteluita myös vedonlyöntisivustojen striimauspalveluiden kautta. Mm. Unibet sekä betsafe näyttävät Valioliigaotteluita suorina lähetyksinä ja voit helposti harrastaa live-vedonlyöntiä samaan aikaan, kun katsot pelejä.

Vinkkejä Valioliiga-vedonlyöntiin

 

Jalkapallo on suuri osa suomalaista urheilu- ja vedonlyöntikulttuuria. Jalkapallo on maailman suurin laji ja se tarkoittaa, että myös vedonlyöntikohteita löytyy kyseiseen lajiin todella runsas määrä. Valioliiga on suomessa suosituin liiga vedonlyönnin kannalta ja tästä suurin kiitos kuuluu Veikkauksen vakiolle. Alle listaamme asioita, joita kannattaa ottaa huomioon lyödessäsi vetoa Valioliigan otteluihin.

 

  • Jalkapallo ja etenkin Iso-Britanniassa sääolosuhteet näyttelevät aina isoa roolia. Englannissa sataa todella paljon ja varsinkin talven aikana pelattavissa peleissä on välillä todella arvaamattomat olosuhteet ja ottelut saattavat olla hyvin vähämaalisia tästä syystä. Kannattaa aina tarkastaa olosuhteet missä ottelu, josta lyöt vetoa pelataan.

 

  • Kuten kaikissa lajeissa, myös jalkapallossa kannattaa tarkastaa aina joukkueiden loukkaantumistilanne. Selkeästi vahvempi joukkue sarjataulukossa saattaa joutua pelaamaan ottelun ilman yhtä tai useampaa pelaajaa, joka saattaa muuttaa ottelun voimasuhteita huomattavasti.

 

  • Pitkän kauden keskelle mahtuu paljon pelejä ja etenkin Euro-liigoissa pelaavat joukkueet joutuvat usein todella suurien otteluruuhkien keskellä. Tämä tarkoittaa, että joskus valmentajat joutuvat kierrättämään pelaajistoaan ja aina kentällä ei nähdä kyseisen joukkueen vahvinta kokoonpanoa. Katso kokoonpanot aina ennen vedon sisään lyömistä.

Valioliiga Suomessa

 

Valioliiga on Suomen suosituin jalkapalloliiga. Sitä on seurattu kotimaassamme jo monta vuosikymmentä, aina 80-luvulta asti, jolloin otteluita pystyi seuramaan kerran viikossa TV:n välityksellä. Nykyäänkin Valioliigan ottelut keräävät Suomessa suuria katsojamääriä ja joka kierroksella se kuuluu monen jalkapallonfanin ohjelmistoon.

 

Yksi suuri syy miksi Valioliiga on niin suosittua Suomessa, on Veikkauksen pelit. Vakioveikkausta lyödään maassamme suuria määriä ja kyseessä on Suomen yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista. Vakiossa veikataan Englannin kahden ylimmän sarjatason otteluita 1X2-periaatteella na voittosummat saattavat nousta jopa kuusinumeroisiksi.

 

Yksi iso asia miksi suomalaiset katsovat edelleen Englannin pääsarjan otteluita ovat suomalaiset pelaajat. Tällä hetkellä liigassa ei suomalaisia pelaa, mutta aikanaan Valjussa on pelannut mm. Jari Litmanen, Mikael Forsell sekä Sami Hyypiä. Nämä suomalaisen jalkapallon legendat ovat olleet suuressa roolissa vaikuttamassa suomalaisten katsomistottumuksiin.