Uudet vedonlyöntisivustot

 

Listaamme sivuillamme vuoden 2019 parhaat uusimmat vedonlyöntisivustot. Tarjoamme arvosteluja ja tietoa markkinoiden uusimmista tulokkaista ja kerromme miksi uusille vedonlyöntisivustoille kannattaa liittyä.

 

Vedonlyöntimarkkinoilla kilpailu on todella kovaa ja uusia vedonlyöntisivustoja perustetaan todella tiuhaan tahtiin. On tärkeää oppia valitsemaan turvallisimmat ja tasokkaimmat sivustot suuren tarjonnan joukosta ja autamme lukijoitamme tässä asiassa.

 

Vaikka vanhat ja hyväksi todetut sivustot ovatkin aina turvallisia paikkoja lyödä vetoa, kannattaa uusiin sivustoihin ja sen tarjoamiin bonuksiin ja tarjouksiin ehdottomasti tutustua. Tarjolla on monta erittäin tasokasta vedonlyöntisivua, joista kannattaa ottaa kaikki irti.

Uudet vedonlyöntisivustot 2019

 

2018-19 vuosi on tarjonnut meille monta uutta vedonlyöntisivustoa ja markkinoiden kova kilpailu tulee tästä vain lisäntymään ja uusia sivuja perustetaan todella tiheään tahtiin.

Bethard
bethard bonus
100% 100€ asti
Lue arvosteluLunasta bonus!
Betser
betser
10€ ilmaisrahaa vedosta!
Lue arvosteluLunasta bonus!
Goliath
GoliathBOOST lisävoitot
Lue arvosteluLunasta bonus!
NightRush
nightrush tervetulobonus
50% 100€ asti
Lue arvosteluLunasta bonus!
Yobetit
Hurja 400% bonus!
Lue arvosteluLunasta bonus!

 

Me Veikkausvedoilla haluamme pitää sinut ajantasalla parhaista uusista sivustoista ja listaamme alla vuoden 2018-19 parhaat uudet vedonlyöntisivustot. Päivitämme listaa jatkuvasti ja pystyt lukemaan sivustojen arvostelut nopeasti sivun perustamisen jälkeen.

Uudet vedonlyöntisivustot – Miten löydät parhaan sivuston? 

 

Kun haluat löytää itsellesi uuden vedonlyöntisivuston, jossa lyödä vetoa, kannattaa ensimmäisenä kiinnittää huomiota sivuston ulkoasuun sekä sen selkeyteen. Sivujen pitää näyttää tyylikkäiltä ja kaiken oleellisen pitää olla löydettävissä helposti etusivulta.

 

Yhtä tärkeä asia on luonnollisesti sivuston tarjoama lajivalikoima ja kertoimien suuruus. Uuden sivuston kertoimien pitää olla markkinaan nähden kilpailukykyisiä, muuten rahan tallettaminen sinne ei ole kannattavaa. Myös live-vedonlyönti on nykyaikana monella todella tärkeä ia ja sivuilta tulee löytyä laaja kattaus livekertoimia.

 

Suurin osa vedonlyöntisivustoista pyrkii jatkuvasti kasvattamaan palautusprosenttiaan ja näin ollen tekemään sivustostaan asiakkaalle houkuttelevamman. Suosittelemme tekemään pelitilin mahdollisimman monelle eri sivustolle, jotta löydät aina parhaat kertoimet jokaiseen lajiin. Esimerkiksi joltain sivulta saatat löytää parhaat kertoimet jalkapalloon, mutta samainen sivu ei tarjoa lähelläkkään parhaita kertoimia esim. jääkiekkoon.

 

Vedonlyöntisivustot – Miksi liittyä uudelle sivustolle?

 

Uutta vedonlyöntisivustoa valitessa on todella tärkeää, että sen tervetuliasbonus on houkutteleva ja sen kierrätysvaatimukset tarpeeksi huokeat. Yleisimmät uusille asiakkaille tarjottavat bonukset ovat joko ilmaisvetoja tai ensitalletuksen yhteydessä annettava ylimääräinen peliraha. Monet yhtiöt tarjoavat usein myös kaksi eri vaihtoehtoa, joista voit valita mieleisen bonuksen.

 

Bonusten lisäksi uusilla sivustoilla on tarjota myös erilaisia tarjouksia sekä kilpailuja, joissa voit voittaa esimerkiksi ilmaista pelirahaa tai esim. erilaisia tuotepalkintoja.

 

Paras tarjolla oleva bonus on ilmainen tai riskitön veto, jossa ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan voit kotiuttaa vedoilla voitetut rahat samantien pankkitilillesi. Tällaiset bonukset ovat uusille asiakkaille hyvin harvinaisia, mutta ajoittain niitä tarjotaan myös uusilla vedonlyöntisivustoilla.

 

Bonusten ja tarjousten lisäksi on todella tärkeää, että rahansiirtopalvelut toimivat sivustolla moitteettomasti sekä luotettavasti. Tarjolla pitää olla monta erilaista talletusmahdollisuutta, tärkeimpinä luottokorttitalletukset sekä pankkien tilisiirroilla tapahtuvat rahasiirrot. Usein tarjolla on myös esimerkiksi e-lompakoiden avulla tehtävät talletukset ja voit käyttää rahan liikuttamiseen myös Skrilliä sekä Netelleriä. Mikäli rahansiirto on sivustoilla hidasta ja se ei pysty pitämään kiinni lupauksistaan tähän liittyen, kannattaa lopettaa sivustolla pelaaminen.

 

Suomenkieliset vedonlyöntisivustot

 

Nykyään lähes jokainen uusi vedonlyöntisivusto tarjoaa palvelunsa myös suomenkielisenä ja tämä on todella tärkeää valitessasi uutta peliyhtiötä, jossa lyödä vetoa. Luotettavan sivun tunnistaa siitä, että jokainen sivuston tarjoama palvelu on suomenkielinen ja kirjoitusvirheitä ei ole paljoa. On tärkeää, että asiakasta palvellaan suomeksi esim. livechat-palvelussa ja sähköpostin välityksellä.

Uudet vedonlyöntisivut mobiilissa

 

Nykyään yhä useampi vedonlyöjä tykkää lyödä vetonsa sisään mobiililaitteellaan ja onkin erittäin tärkeää, että uusien vedonlyöntisivujen mobiilipalvelut toimivat luotettavasti ja helppokäyttöisesti. Sivustojen mobiilisivut paranevat jatkuvasti ja nykyaikana mobiilivedonlyönti on yhtä helppoa, kuin tietokoneella tehtynä.

 

Jotkin peliyhtiöt tarjoavat jopa mobiilibonuksia, joita voit käyttää vain liittymällä sivustolle mobiilin kautta. Tämä parantaa entisestään sivuston mainetta ja on todella tärkeässä roolissa sivuston uskottavuutta mitattaessa. On olemassa myös vain mobiilissa tarjottavia tarjouksia, jotka kannattaa myös ehdottomasti hyödyntää.

 

Kuten tietokoneella, myös mobiilissa on erittäin tärkeää, että voit hoitaa rahansiirrot myös kännykän tai tabletin kautta. Mobiilin kautta tehdyt talletukset sekä kotiutukset ovat kokoajan entistä luotettavimpia ja rahansiirto onnistuu helposti myös sitä kautta.

Uusia vedonlyöntisivustoja muista lähteistä

 

Pidämme lukijamme ajantasalla parhaista uusista vedonlyöntisivustoista ja listaamme sivuillamme kaikki uudet sivustot. On myös muita helppoja tapoja löytää uusia tasokkaita yhtiöitä.

 

Yksi loistava tapa lyötää uusia vedonlyöntisivuja on tietystä googlen kautta, jossa etusivulla löytyy tietyillä hakusanoilla paljon vaihtoehtoja sivutoista, joiden kautta löydät tietoa uusista sivustoista.

 

Myös sosiaalisen median kautta pystyt löytämään erilaisia sivustoja, mutta niiden kanssa kannattaa aina olla varuillaan, sillä esimerkiksi Twitterissä ja Facebookissa yhtiöt saavat itsensä markkinoimalla helposti näkyviin, vaikka kyseessä olisi epäluotettava sivusto. Meidän sivustollamme listatut peliyhtiöt ovat aina luotettavia ja niillä pelaaminen on täysin 100% turvallista.