Vakiovihjeet: 12.5.2018

Kohde voimassa 12.5.2018, 19.30

Kohde sulkeutunut

Vakiovihjeet: 12.5.2018

Lauantain vakiokierros koostuu La Ligan, Serie A:n, Ranskan liigan peleistä sekä yhdestä Englannin divari-ottelusta.

 

1. Betis-Sevilla

 

Tulikuuman Sevillan Derbyn tulee viemään tällä kertaa kotijoukkue.
Betis on kotonaan todella kova ja Sevillan vierasotteet ovat olleet viime aikoina todella heikkoja.

 

Betis on selkeästi tällä hetkellä pelillisesti vieraitaan edellä ja tulee ottamaan kotivoiton.

 

Merkki: 1

 

2. Girona-Valencia

 

Gironalla on pelannut lähtökohtiin nähden erittäin hyvän kauden, mutta viimeaikaiset otteet ovat olleet heikkoja eikä voittoja ole tullut.

 

Valencialla ei enää panosta lopuissa otteluissa ole, joten on vaikea ennakoida miten joukkue otteluun lähtee. Tähän kohteeseen haetaan tasuria/vierasvoittoa.

 

Merkki: X2

 

3. Real Madrid-Celta Vigo

 

Madridilla ei loppukaudesta enää panosta ole, mutta sillä on vielä edessään Mestarien liigan finaali, joten se pyrkii liigapeleissä pitämään hyvää virettä päällä.

 

Celta on pelannut todella heikosti vieraissa koko kauden ja siihen tuskin tulee muutosta sarjakakkosen vieraana.

 

Merkki: 1

 

4. Getafe-At.Madrid

 

Getafella on vielä paljon panosta kauden kahdessa viimeisessä ottelussa. Se taistelee viimeisestä Eurooppa-liiga paikasta Sevillan kanssa.

 

Atletico puolestaan keskittyy loppukaudesta edellä mainitun kilpailun finaaliin ja sarjassa sillä ei enää niin isoa panosta ole. Madridilaiset ovat kuitenkin selkeästi laadukkaampi joukkue joten otetaan myös tasuri-merkki mukaan vihjeeseen.

 

Merkki: 1X

 

5. Alaves-Athletic Bilbao

 

Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukon alemmassa keskikastissa. Joukkueiden vireet ovat tällä hetkellä samanlaiset.

 

Bilbaon materiaali on paperilla kotijoukkueen vastaavaa parempi ja Alaves on pelannut todella heikosti kotonaan viime otteluissa.

 

Merkki: X2

 

6. Deportivo-Villarreal

 

Deprtivon kausi oli todella iso pettymys ja se varmisti tippumisen sarjaporrasta alemmaksi jo hyvissä ajoin ennen kauden loppua. Se ei ole pystynyt voittamaan yhtään viimeisestä neljästä ottelustaan.

 

Villarreal puolestaan on todella hyvässä vireessä tällä hetkellä. Sarjassa kuudennella sijalla majaileva sappuu Deporin vieraaksi kolmen perättäisen voiton siivittämänä.

 

Merkki: 2

 

7. Eibar-Las Palmas

 

Myös Las Palmasin kausi oli täysi pannukakku ja senkin tie vie kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas. Se on onnistunut nappaamaan vain yhden pisteen viimeisestä viidestä ottelusta.

 

Eibar on pelannut erittäin koko kauden tasaisen vahvasti ja on sarjassa hienosti 10. sijalla. Las Palmasin vire on niin surkea, että se tuskin kykenee haastamaan Eibaria vieraissa.

 

Merkki: 1

 

8. Inter-Sassuolo

 

Inter taistelee vielä tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavista sijoista. Se on tällä hetkellä viidentenä ja sillä on voitolla mahdollisuus nousta neljän joukkoon ainakin hetkellisesti.

 

Sassuolo puolestaan on jo varmistanut sarjapaikkansa ja sillä ei enää pelattavaa loppukaudeksi ole.
Kotijoukkueen pitäisi pystyä päihittämään vieraat helposti.

 

Merkki: 1

 

9. Amiens-Metz

 

Sarjataulukon keskivaiheilta löytyvällä Amiensille ei pitäisi olla ongelmia sarjajumbon päihittämisessä kotikentällään.

 

Kuten todettua, vierasjoukkue löytyy sarjasta viimeiseltä sijalta ja sen kausi on mennyt isosti penkin alle. Motivaatiota tuskin löytyy juurikaan kauden viimeisiin otteluihin ja Amiens voittaa vielä kerran kotiyleisönsä edessä.

 

Merkki: 1

 

10. Strasbourg-Lyon

 

Tästä ottelusta ei panosta puutu. Kotijoukkue taistelee putoamista vastaan ja vierasjoukkue Lyon puolestaan pyrkii sijoittumaan liigassa toiselle sijalle, joka oikeuttaa suoraan Mestarien liiga-paikkaan.

 

Vierasjoukkue on näistä kahdesta selkeästi laadukkaampi ja olisi suuri yllätys, jos se ei tätä ottelua voittaisi.

 

Merkki: 2

 

11. Nice-Caen

 

Myöskään tästä ottelusta ei jännitystä puutu, sillä Nice tarvitsee pisteitä jos se mielii pelata Euro-kentillä ensi kaudella ja Caen puolestaan ei ole vielä varmistanut sarjapaikkaansa.

 

Vierasjoukkueen vire on tällä hetkellä todella huono ja sen voitottomien otteluiden putki on venynyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Kotijoukkue tulee jyräämään yli vahvemman materiaalinsa turvin.

 

Merkki: 1

 

12. Lille-Dijon

 

Kuten aiemmissa Ranskan liigan kohteissa, myös tässä taistellaan putoamista vastaan. Kotijoukkue Lille tarvitsee pisteitä, jotta se säilyttäisi sarjapaikkansa. Loukkantumishuolista kärsivä Dijon löytyy tukevasti sarjan keskikastista.

 

Kotijoukkueella on alla kaksi perättäistä voittoa ja se tulee varmasti motivoituneena kotiyleisönsä eteen. Varmistetaan kotivoitto kuitenkin tasurilla.

 

Merkki: 1X

 

13. Montpellier-Troyes

 

Montpellierillä on vielä ohut mahdollisuus Euroopan kentille, mutta se vaatii voittoa jäljellä olevista kahdesta matsista ja muiden kompurointia.

 

Troyes puolestaan on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta sillä on vielä kahdella voitolla mahdollisuus säilyttää sarjapaikkansa. Ero putoamisviivan päälle on kolme pistettä.

 

Tässä ottelussa nähdään joko selvähkö kotivoitto tai sitten sarjapaikastaan kamppailevan vierasjoukkueen taisteluvoitto.

 

Merkki: 12

 

14. Bordeaux-Toulouse

 

Jälleen yksi ottelu, jossa toinen joukkue on vaarassa pudota sarjaporrasta alaspäin. Vierailija Toulouse on tällä hetkellä sarjassa 18. pisteen päässä Trasbourgista.

 

Kotijoukkue on ollut keväällä todella vahvassa vireessä ja se on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Vaikka Toulouse tarvitseekin pisteitä ja varmasti haastaa hyvin kotijoukkueen, emme usko, että tässä ottelussa nähdään yllätystä.

 

Merkki: 1

 

15. Monaco-St. Etienne

 

Vastakkain kaksi joukkuetta, jotka molemmat kamppailevat Euro-sijoista. Monaco on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, sijalla joka oikeuttaa Mestarien liigan-karsintapaikkaan. Neljäntenä oleva Marseille hengittää kuitenkin vain niskaan vain pisteen päässä, joten kotijoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä.

 

St. Etienne on tällä hetkellä kuudentena ja tiukasti taistossa Eurooppa-liiga paikoista. Sillä on alla kolme perättäistä vierasvoittoa, mutta toisaalta Monaco on todella vahva kotijoukkue, joten emme usko, että tässä taistossa nähdään vierasvoittoa.

 

Merkki: 1X

 

16. PSG-Rennes

 

PSG on varmistanut jälleen yhden mestaruuden jo hyvissä ajoin ennen kauden loppua. Se lähtee kuitenkin tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja varsinkin kotonaan se tuskin ottelua häviää.

 

Rennes on sarjassa hienosti viidentenä ja kiinni Eurooppa-liiga paikassa. Se tarvitsee pisteitä, jos se haluaa säilyttää kyseisen sijan, mutta emme näe, että se pystyisi horjuttamaan suurseura PSG:tä tämän kotona.

 

Merkki: 1

 

17. Angers-Nantes

 

Vakiokierroksen ainoa Ranskan liigan peli, jossa panosta ei enää ole. Kotijoukkue Angers on näistä kahdesta joukkueesta pelannut viime aikoina huomattavasti paremmin.

 

Vierasjoukkue Nantesilla on alla seitsemän ottelun voitoton putki ja emme näe, että se pystyisi voittoon Angersin kotikentällä varsinkin kun panosta sillä ei enää ole.

 

Merkki: 1X

 

18. Coventry-Notts County

 

Englannin alempien sarjojen nousukarsinnat ovat käynnissä ja League Two:n puolella Coventry ja Notts County kohtaavat välierä-vaiheessa.

 

Ottelu on todella vaikea ennustettavaksi, mutta luotamme siihen, että avausosassa ei vierasvoittoa nähdä. Notts County oli sarjassa kolmanneksi kovin kotijoukkue.

 

Merkki: 1X

 

256 riviä, hinta 25.60€.

 

Muista tarkistaa kaikki vakiovihjeet!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.