Vakiovihjeet: 15.6.2018

Kohde voimassa 15.6.2018, 18.00

Kohde sulkeutunut

Vakiovihjeet: 15.6.2018

Jalkapallon MM-kisat saatiin torstainan käyntiin yhden ottelun voimin ja perjantaista lähtien alamme tarjoamaan sivuillamme vakiovihjeitä kisojen otteluista. Ensimmäisessä vakiossa on mukana kahdeksan ottelua. 

 

1.Marokko-Iran

 

B-lohkon avauskamppailussa kohtaavat Marokko ja Iran. Marokkolaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina paremman materiaalinsa turvin. Irania on ennakoitu lohkon heikoimmaksi joukkueeksi eikä se pysty vastaamaan Marokon materiaalille.

 

Merkki: 1

 

2.Portugali-Espanja

 

Kisojen ensimmäisten lohkopelien ehdoton helmi pelataan Portugalin ja Espanjan välillä. Espanjassa koettiin iso shokki, kun sen jalkapalloliitto erotti päävalmentaja Julen Lopetequin vain kaksi päivää ennen joukkueen ensimmäistä ottelua. Tämä ei voi olla näkymättä espanjalaisten otteissa ja hallitseva Euroopan mestari Portugali tulee varmasti tekemään ottelusta erittäin tiukan. Espanja lähtee otteluun silti ennakkosuosikkina paremman materiaalinsa turvin, mutta ei olisi suuri ihme jos ottelu päättyisi tasalukemiin.

 

Merkki: X2

 

3.Ranska-Australia

 

C-lohkon avausottelussa Ranskan ja Australian välillä on vain yksi suosikki ja se on Ranska. Ausseita löytyy muutama hyvä ja kokenut pelaaja kokoonpanostaan, mutta se ei mitenkään pysty vastaamaan Ranskan materiaali-ylivoimaan. Yhdeksi kisojen voittajasuosikeista lukeutuvan Rankan valmistautuminen kisoihin on sujunut erittäin hyvin ja sillä ei pitäisi olla suuria ongelmia ottaa selkeää voittoa tästä ottelusta.

 

Merkki: 1

 

4.Argentiina-Islanti 

 

Argentiina omaa yhden kisojen vaarallisimmista hyökkäyksistä ja vahvasta puolustuspelistään tunnetulla Islannilla on kova työ pitää Lionel Messin johtama Argo-hyökkäys kurissa. Argentiinalaisten puolustupää sen sijaan ei ole sen vahvin osa-alue, mutta se on tarpeeksi laadukas pitääkseen Islannin ei niin vahvan hyökkäyksen poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Viime MM-kisojen finalistit lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja ottavat voiton.

 

Merkki: 1

 

5.Kroatia-Nigeria

 

Tässäkin ottelussa on vain yksi voittajasuosikki ja se on Kroatia. Nigeria pystyy kyllä vapisuttamaan kroattien takalinjoja, mutta sen materiaali ei vaan yksinkertaisesti ole tarpeeksi laadukas haastamaan kroatialaisia. Keski-Eurooppalaisten keskikenttä varsinkin on yksi kisojen vahvimmista ja laajimmista. Kroatia tulee pitämään pallon itsellään ja tekee tarvittavat maalit Nigerian verkkoon.

 

Merkki: 1

 

6.Costa Rica-Serbia

 

Ennakkoon yksi tämän vakiokierroksen tasaisimpia otteluita. Kertoimien valossa Serbia on hienoinen ennakkosuosikki ja kun katsoo sen pelaajalistaa, on se myös oikeutettua. Serbialaisten riveistä löytyy mm. Laziossa pelaava, yhdeksi Euroopan parhaista nuorista keskikentistä arvostettu Sergej Milinkovic-Savic ja hänen johdollaan Serbit voivat odottaa ottelusta voittoa.

 

Merkki: 2

 

7.Saksa-Meksiko

 

Hallitseva mestari Saksa aloittaa oman MM-urakkansa haastavalla ottelulla Meksikoa vastaan. Keski-Ameriikan parhaalta jalkapallomaalta löytyy hyviä pelaajia miehistöstään, jotka pystyvät aiheuttamaan harmia saksalaispuolustukselle. Se ei kuitenkaan tule Meksikolle riittämään, sillä Saksan materiaalista löytyy vielä astetta kovempia pelaajia ja heikkouksia saksalaisten pelistä ei löydy.

 

Merkki: 1

 

8.Brasilia-Sveitsi

 

Saksan ja Rankan ohella kisojen yhdeksi mestarisuosiksi nostettu Brasilia saa vastaansa kisojen ensimmäisessä ottelussaan yllätysvalmiin Sveitsin. Neymarin johtama tähtisikermä on ottelussa kuitenkin selkeä ennakkosuosikki ja vaatii paljon Sveitsin puolustukselta, mikäli se haluaa saada edes pisteen brasseilta. Tähänkin kohteeseen haetaan varma ”kotivoitto”.

 

Merkki: 1

 

 

 

 

 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.