Kaikki vedonlyöntibonukset vuodelle 2020

Vedonlyöntibonukset antavat vedonlyönnillesi helpon ja turvallisen startin. Vedonlyöntibonuksilla pääset nopeasti kiinni suurempii vedonlyöntisummiin, tai ilmaisiin ensivetoihin. Pelikassan kasvattimnen kannattaa kuitenkin tehdä järkevästi, sillä useat bonukset sisältävät erilaisia ehtoja ja kierrätysvaatimuksia. Ohjeidemme avulla löydät bonukset jotka kannattaa hyödyntää maksimaalisen voiton saavuttamiseksi.

 

Pikalinkit: Miksi bonuksia tarjotaan?Uudet vedonlyöntibonuksetCashback bonuksetKorotetut kertoimetTarjoukset ja kampanjatKierrätysBonushuoraaminen

Leo Vegas
leovegas veikkausbonukset
10€ ilmaisveto tästä!
Lue arvosteluLunasta bonus!
Mr Green
lapalingo vedonlyöntibonus
Ilmaisveto Ranskan avoimiin
Lue arvosteluLunasta bonus!
Nightrush
nightrush tervetulobonus
100% bonus 100€ asti!
Lue arvosteluLunasta bonus!
Bethard
bethard bonus
Jäätävä talletusbonus!
Lue arvosteluLunasta bonus!
Scandibet
bet365 bonus
Bonus 50€ asti!
Lue arvosteluLunasta bonus!

Parhaat vedonlyöntibonukset

Tällä hetkellä markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat esimerkiksi riskittömiä ja ilmaisia vetoja. Käytännössä riskittömät ja ilmaiset vedot tarkoittavat yleensä sitä, että vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille käyttäjilleen ensimmäiset vedonlyöntilaput ilmaiseksi. Osa sivustoista tarjoaa vetoja myös vanhoille pelaajille. Kuten perinteisemmät vedonlyöntibonukset, eivät riskittömät- ja ilmaisvedot sisällä kierrätysvaatimuksia. Jos voitat vedolla, saat pitää koko voittosumman suoraan ilman että joudut lyömään sillä vetoa uudestaan.

Betsafe
betsafe vedonlyöntisivusto
Jopa 200€ vedonlyöntibonusta
Sivusto suomeksi!
Lue arvosteluLunasta bonus!
CampoBet
campobet vedonlyöntisivusto
100% bonus 150€ asti
Laaja pelivalikoima
Lue arvosteluLunasta bonus!
Mobilebet
mobilebet
Ensimmäinen talletus triplana!
Erinomainen mobiilisivu
Lue arvosteluLunasta bonus!
Unibet
unibet
100% talletusbonus tästä
Verovapaa ja suomenkielinen
Lue arvosteluLunasta bonus!
Betser
betser
10€ rahaa 1. vedosta
Toimiva ja suomenkielinen
Lue arvosteluLunasta bonus!

Vedonlyöntibonukset vuodelle 2020

 

Vedonlyöjät etsivät kokoajan uusia vedonlyöntibonuksia ja me haluamme tuoda lukijoillemme tiedon kaikista uusista bonuksista, heti kun niitä on tarjolla. Vuosi 2019 tulee tarjoamaan varmasti paljon uusia veikkausbonuksia ja myös uusia sivustoja tulee varmasti jälleen vedonlyöntikartalle. Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset sivun alussa, jossa listaamme kaikki parhaat vedonlyöntibonukset ja tämän lisäksi etsimme kokoajan uusia vedonlyöntibonuksia, joita voimme lisätä TOP-listaan.

 

Jotta pääset käyttämään eri sivustoille tulevia bonuksia, on sinun totta kai myös löydettävä kaikki parhaat ja luotettavimmat vedonlyöntisivustot. Parhaat vedonlyöntisivustot-sivultamme löydät kaikki parhaimmat yhtiöt, joiden sivustolle kannattaa tehdä pelitili ja lunastaa niiden tarjoamat tervetuliaisbonukset. Tämän lisäksi listaamme myös parhaat Uudet vedonlyöntisivustot ja niiden tarjoamat bonukset vedonlyöntiin.

 

Urheiluvuosi 2020 tuo mukanaaan jälleen paljon erilaisia tapahtumia, joihin vedonlyöntisivustot tulevat panostamaan ja antamaan erilaisia vedonlyöntibonuksia sekä kamppanjoita ja meidän sivujamme seuraamalla, olet aina ajantasalla siitä, mistä löydät parhaimmat tarjoukset sekä vedonlyöntibonukset.

Vedonlyöntibonukset – Miksi niitä tarjotaan? 

Ensiksi on äärimmäisen tärkeä tutustua vedonlyöntibonusten käyttöehtoihin, jotta ymmärtää täysin mistä niissä on kyse. On useita esimerkkejä, jossa pelaaja luulee pystyvänsä kotiuttamaan bonuksilla voitetut rahat samantien ilman, että on tietoinen kierrätysehdoista.

Syy miksi vedonlyöntisivustot tarjoavat talletusbonuksia ja ilmaisvetoja, on se, että ne saavat houkuteltua asiakkaita itselleen. Varsinkin uusien vedonlyöntisivustojen tarjoamat bonukset ovat usein todella houkuttelevia, jotta mahdollisimman moni vedonlyöjä avaisi tilin heidän sivustolleen. Monet uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia bonuksia erottuakseen massasta ja tarjotakseen enemmän vastinetta asiakkaille. Tämän takia kannattaakin seurata erityisesti tuoreiden vedonlyöntisivustojen tarjontaa.

 

Yksinkertaisuudessaan kyse on siis asiakkaiden hankinnasta. Houkuttelevat tarjoukset tuovat lisää pelaajia vedonlyöntiyhtiölle ja puolestaan pelaajat saavat hyviä rahanarvoisia tarjouksia ja heistä tulee pitkäikäisiä asiakkaita.

Yhtiöt tarjoavat bonuksia ja etuja myös vanhoille pelaajille, jotta he pysyisivät tyytyväisinä ja jatkaisivat asiakkaina mahdollisimman pitkään.

Näin hyödynnät bonukset

 

  • Ensimmäisenä valitse haluamasi vedonlyöntiyhtiö
  • Avaa pelitili ja muista tehdä se omilla tiedoillasi(K18)
  • Lue tarkasti bonuksen säännöt ja siihen liittyvät ehdot
  • Tee talletus sivustolle ja valitse paras mahdollinen bonus
  • Lyö vetoa haluamiisi kohteisiin. Muista kierrätysvaatimukset ennen kuin yrität kotiuttaa bonuksilla voittamasi rahat.

Jos olet aloitteleva vedonlyöjä, muista aloittaa maltillisesti ja lyö vetoja aluksi pienillä summilla. Kassanhallinta on todella tärkeä asia vedonlyönnissä. Muista myös pitää mielessä mahdolliset aikarajat bonuksien kierrätyksessä. Monessa tapauksessa bonukset pitää kierrättää tietyn aikarajan sisällä, jottei bonusrahaa menetä.

Uusimmat vedonlyöntibonukset

 

Vedonlyöjänä sinun kannattaa aina etsiä uusia vedonlyöntibonuksia, koska niitä tarjotaan yleensä todella hyvillä ehdoilla. Varsinkin uusien vedonlyöntisivustojen kohdalla, jotka tarvitsevat uusia asiakkaita, tarjoukset ovat erittäin houkuttelevia.

 

Tänä vuonna on varmasti tajolla jälleen runsas määrä loistavia vedonlyöntibonuksia, sillä tarjolla on paljon erilaisia urheilutapahtumia. Esimerkiksi kesäkuussa alkavat jalkapallon MM-kisat tulevat tarjoamaan monella vedonlyöntisivustolla paljon erilaisia tarjouksia.

 

Päivitämme jatkuvasti sivustollemme uusimmat tarjoukset eri vedonlyöntisivustoilta. Kaikki uusimmat ja maukkaimmat tarjoukset löydät tarjoukset -sivultamme.

Ilmaiset ja riskittömät vedot

 

Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille asiakkailleen talletuksen yhteydessä ilmaisvedon tai riskittömän vedon. Ilmaisvedon saat käyttöösi lyötyäsi ensin yhden vedon kyseisellä sivustolla.

 

Riskitön veto tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että voit lyödä sivuston tarjoaman panoksen haluamaasi kohteeseen tai kohteisiin. Mikäli vetosi ei osu palautetaan panos sinun tilillesi ja voit käyttää sen uudestaan johonkin muuhun kohteeseen.

 

Useilla vedonlyöntisivustoilla riskitön veto on korvannut perinteisen vedonlyöntibonuksen. Yleensä riskittömän vedon säännöt ja ehdot ovat samanlaiset, mutta ne kannattaa aina lukea tarkasti läpi.

 

Ilmaiset ja riskittömät vedot tarjoavat paljon vastinetta rahalle, mutta niiden bonusehtojen kanssa kannattaa olla tarkkana.

Talletusbonukset

 

Pelaajan tehdessä talletuksen vedonlyöntisivustolle, tarjotaan hänelle sen yhteydessä talletusbonus. Bonuksen suuruus riippuu todella paljon sivustosta, mutta yleensä se on 50%-200%. Esimerkkinä jos talletusbonus on 100%, tarkoittaa tämä sitä, että pelaajan tallettama summa tuplataan.

 

100% talletusbonus on esimerkiksi erittäin hyvä tarjous. Jos esimerkiksi talletat sivutolle 100€, on sinulle bonuksen jälkeen käytössäsi 200€. Vastaavasti jos bonuksen määrä on 50% ja talletuksen 100€, on käytössäsi 150€ pelirahaa.

 

Vedonlyöntibonuksia tarjotaan myös vanhoille asiakkaille ns. kiitoksena pelaamisen jatkamisesta sivustolla. Nämä eivät kuitenkaan ole ehdoiltaan yhtä houkuttelevia kuin ensitalletuksen tehneille pelaajille tarjottavat bonukset.

 

Jotta pystyt kotiuttamaan bonusten avulla saavutetut voitot, sinun pitää ensin kierrättää ne vedonlyönnissä. Kierrätysvaatimus on sivustosta riippuen 4-8 kertaa bonuksen määrä.

 

Esimerkiksi jos sivuston kierrätysvaatimus on 5 kertaa bonus, on sinun lyötävä vetoa 5 x 100€, ennen kuin voit kotiuttaa bonuksilla saamasi voitot. Kierrätysvaatimukset kannattaa lukea aina tarkasti läpi ja pyrkiä etsimään sivusto, joka tarjoaa bonuksen pienimmällä kertoimella.

Cashback eli käteispalautus

 

Käteispalautus bonukissa tarkoittaa sitä, että vedonlyöntisivusto palauttaa pelaajalle prosenttiosuuden pelatusta panoksesta. Cashback bonusmuotoa tarjotaan joissain tapauksissa myös yksittäisiin kohteisiin. Kyseistä bonusta tarjotaan yleensä vanhoille pelaajille palkintona pitkästä asiakassuhteesta. Uusille pelaajille tarkoitetut bonukset ovat yleensä erilaisia.

 

Cashback-bonukset ovat todella harvinaisia bonusmuotoja, mutta ne kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi, koska kyseisessä bonuksessa saat hävitystä panoksesta osan takaisin, eli tämä toimii eräänlaisena vakuutuksena. Käteispalautukset vähentävät riskiä vedonlyönnissä ja pitkällä tähtäimellä rahallisesti saavutettu etu on iso.

Korotetut kertoimet bonuksena

 

Yhtenä bonusmuotona vedonlyöntisivustot tarjoavat erinäisiin kohteisiin korotettuja kertoimia, joka tarkoittaa sitä, että kohteissa on selkeä ylikerroin ja pelaajalla on mahdollisuus tehdä mukavasti ylimääräistä rahaa. Korotettuja kertoimia kannattaa aina ehdottomasti pelata, varsinkin jos niitä tarjotaan sinulle jo ennestään tuttuun lajiin.

 

Esimerkiksi jos normaalisti tietyn joukkueen  voittokerroin olisi 2.00, saattaa vedonlyöntisivusto nostaa kertoimen 3.00:n ja näin ollen kyseessä on selkeä ylikerroin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Joissain tapauksissa korotettuja kertoimia tarjotaan jopa 50 tai 100 kertoimeen asti, vaikka tavalliset kertoimet olisivat vain 2-3 luokkaa. Monet näin kovasti boostatut tarjoukset koskevat kuitenkin vain uusia pelaajia, joten tämän takia kannattaakin luoda tili uudelle nettikasinolle mahdollisesti vasta kun törmäät kovaan kerroin boostaukseen.

 

Kuten Cashback-bonuksia, niin myös korotettuja kertoimia tarjotaan useasti pidempään sivustolla pelanneille vedonlyöjille. Tämä on ikään kuin palkinto asiakkaalle pitkäaikaisesta asiakkuudesta. Uusille pelaajille tätä tarjotaan erittäin harvoin.

Vedonlyöntitarjoukset- ja kampanjat

 

Vedonlyöntisivustot hemmottelevat asiakkaitaan bonusten lisäksi myös erilaisilla tarjouksilla, kampanjoilla ja kilpailuilla. Aktiivisille pelaajille tarjotaan usein esimerkiksi 10€ ilmaisvetoja tai esimerkiksi Cashback-bonusta. Muita mahdollisia bonuksia ovat riskittömät vedot, talletusbonukset sekä yllä mainitut korotetut kertoimet. Sivustot käyttävät usein myös edellä mainittujen bonusten yhdistelmiä palkitakseen asiakkaitaan.

 

Useilla yhtiöillä on tapana myös järjestää ympäri vuoden erilaisia kilpailija, joissa palkintona on esimerkiksi matka johonkin urheilutapahtumaan tai vaikka lomareissu johonkin tunnettuun kaupunkiin. Kisa voi olla esimerkiksi vedonlyöntiin liittyvä, jossa sinun pitää koota mahdollisimman pienikertoiminen yhdistelmä tai sitten sosiaalisen median puolella järjestettävä arvonta, jossa yleensä riittää vedonlyöntisivuston tilin seuraaminen ja kilpailun muille jakaminen.

Vedonlyöntibonukset mobiilissa

 

Mobiilivedonlyönti on jatkuvasti kasvava vedonlyöntimuoto ja yhä useammat ihmiset tykkäävät lyödä vetoja käyttäen joko puhelintaan tai tablettia. Sivustot panostavat kokoajan enemmän ja enemmän omien mobiilisivujensa kehittämiseen ja asiakkaita pyritään kannustamaan luomaan tilejä myös tätä kautta.

 

Mobiilin kautta pelitilin itsellesi luodessa, saat usein bonuksena jonkinlaisen ilmaisen- tai riskittömän vedon. Ensitalletusbonuksesi voi olla esimerkiksi 10€ ilmaista pelirahaa samoilla kierrätyssäännöillä, kuin tietokoneen kautta saatuna.

Bonuskoodi

 

Ilmaista pelitiliä luodessasi, törmäät usein kohtaan ’bonuskoodi’. Muutama vuosi takaperin vedonlyöntisivustot vaativat kyseistä koodia, jotta pystyit lunastamaan vedonlyöntibonuksen itsellesi. Nykyään kuitenkin suurimmassa osassa sivustoja, saat bonuksen itsellesi luomalla vain ilmaisen pelitilin ja sinulla ei tarvitse olla bonuskoodia.

 

 

 

Vedonlyöntibonusten kierrätyssäännöt

 

Useimmissa tapauksissa saamasi vedonlyöntibonus vaatii kierrättämistä, ennen kuin voit kotiuttaa sillä ansaitsemasi mahdolliset voitot. Säännöt voivat tuntua aluksi hyvin monimutkaisilta ja on todella tärkeää tutusta eri sivustojen kierrätyssääntöihin. Ohjeet kierrättämiseen löydät aina sivustojen ohjeista ja tarvittaessa voit pyytää apua asiakaspalvelusta.

 

Kierrätysvaatimukset

 

Ennen kuin voit kotiuttaa bonuksella voittamasi rahat, tulee sinun täyttää kaikki kierrätysvaatimukset. Useimmiten sinulta vaaditaan bonuksen kierrättämistä 4-10-kertaisena. Vaatimuksissa on myös paljon muita ehtoja, jotka listaamme alla.

 

Esimerkki 4xbonus kierrätyksestä: Jos talletat tilillesi 100€ ja saat talletuksen yhteydessä 100€ ilmaista pelirahaa, tulee sinun pelata yhteensä 400€ edestä, ennen kun voit kotiuttaa voittosi. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä pienempi kierrätysvaatimus on, sitä paremmasta bonuksesta on kyse.

 

Panosrajoitukset

 

Panosrajoitukset ovat hyvin yleinen vaatimus bonusten kierrättämisessä. Usein ilmaisiin ja riskittömiin vetoihin liittyvä ehto tarkoitaa sitä, että sivusto vaatii pelaamaan tässä tapauksessa ilmaisvedon tai riskittömän vedon tietyllä panoksella. On myös sivustoja, jotka antavat valita vapaasti panoskoon.

 

Esimerkki yleisestä panosrajoituksesta: Jotta saat käyttöösi 20€ ilmaisvedon, tulee sinun yleensä lyödä samaisella summalla vetoa ja tämän jälkeen bonus on käytettävissäsi.

 

Minimikerroin

 

Bonuskierrätyksen yksi yleisimmistä ehdoista on kohteen minimikerroin ja tämä ehto on käytössä käytännössä kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Minimikerroin on yleensä 1.50 ja 2.00 välillä, joissain tapauksissa jopa vielä pienempi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee pelata esimerkiksi saamasi 10€ ilmaisveto kohteeseen, jonka kerroin on lueteltu ehdoissa. Mitä pienempi vaadittu minimikerroin on, luonnollisesti sitä parempi se on pelaajalle.

 

Kohderajoitukset

 

Bonuksen kierrätys tapahtuu usein single-kohteiden avulla, joka tarkoittaa siis sitä, että voit lyödä vetoa vain yksittäisistä kohteista. Joillain sivustoilla voit tehdä myös kahden kohteen yhdistelmiä, mutta yleensä käytössä on vain sinkku-kohteet.

 

Et voi myöskään käyttää kierrätykseen vakioveikkauksen tapaisia yhdistelmä-pelejä, etkä Toto tai SuperScore-vaihtoehtoja. Bonusta et voi kierrättää myöskään kasino-pelien, etkä pokerin kautta, vaan ainoastaan vedonlyöntikohteet lasketaan mukaan kierrätykseen. Kasino-puolen bonuksen voit valita erikseen ilmaista pelitiliä luodessasi.

 

Aikarajoitus

 

Lunastamasi bonus ei säily pelitililläsi ikuisesti vaan se on kierrätettävä sivustolla maininut ajan sisällä. Yleisin aikarajoitus on 30 päivää, mutta joillain sivustoilla aikaa kierrätykseen on vain esimerkiksi 14 päivää. Bonus on siis pelaajan kannalta parempi, mitä enemmän sen kierrättämiseen on annettu aikaa.

 

Bonuksen peruuttaminen

 

Bonuksen lunastamisen jälkeen on myös mahdollista peruuttaa bonus. Tämä kannattaa tehdä ehdottomasti silloin, jos et kerkeä täyttää annettuja kierrätysehtoja vaaditussa ajassa. Voit jatkaa luonnollisesti pelaamista omalla talletetulla rahalla ja näin ollen saat ansaitsemasi voitot kotiutettua heti. Muista aina lukea bonuksen kierrätysehdot ennen kuin teet talletuksen uudelle sivustolle.

Bonushuoraaminen – Mitä tarkoittaa?

 

Tällä ikävällä sanalla tarkoitetaan yksinkertaisesti sitä, että pelaaja käyttää hyväkseen vedonlyöntisivustojen tarjoamia bonuksia. Esimerkiksi jos joku sivusto tarjoaa 10€ ilmaisvedon, käy pelaaja pelaamassa bonuksen ja lopettaa samantien vedonlyönnin kyseisellä sivustolla. ”Bonus whoring” on johtanut siihen, että vedonlyöntiyhtiöt ovat tiukentaneet bonusehtojaan ja kierrätysvaatimukset ovat tiukempia, kuin aikaisemmin.

Parhaat bonukset suomalaisille

 

Vedonlyöntisivustoilla on tarjolla paljon erilaisia vedonlyöntibonuksia ja kannattaa aina valita tarkoin mitä bonuksia käyttää. Kierrätysehtojen lisäksi kannattaa ottaa huomioon, mihin lajeihin bonukset on suunnattu.

 

On mahdollista, että valittavanasi on bonus kahteen eri lajiin ja tässä tapauksessa kannattaa aina valita se laji, josta sinulla on eniten tietoa joko itselläsi tai saatavilla muista lähteistä.

 

Useimmat laadukkaat vedonlyöntisivustot tarjoavat nykyään sivustonsa täysin suomenkielisinä, mutta on paljon myös yhtiöitä, jotka eivät vielä palvele suomenkielellä. Kannattaa aina mieluummin valita varsinkin ensimmäiseksi sivustoksi suomenkielinen sivu, jotta tiedät varmasti minkälaisen bonuksen itsellesi valitset. Bonuksilla on yleensä paljon ehtoja ja on tärkeää, että ymmärrät niistä jokaisen täysin.

Voiko vedonlyöntibonuksilla tienata?

Jokaisen nettikasinolla tai vedonlyöntisivustolla pelaavan olisi hyvä ymmärtää, että nämä sivustot eivät pysyisi pystyssä, mikäli ne maksaisivat pelaajille enemmän voittoja kuin pelaajat tuovat rahaa sisään. Keskimääräinen pelaaja siis kuluttaa sivustolle enemmän rahaa kuin saa sieltä ulos. Vedeonlyöntibonukset jaetaan jokaiselle uudelle pelaajalle, joten ne eivät muuta tätä tilannetta miksikään. Vedonlyöntibonuksen kierrättäminen on huomattavasti helpompaa kuin kasinobonuksen, joten mahdollisuudet voittaa ovat paljon suuremmat. Toisin kun nettikasinossa pelaaminen, niin vedonlyönnissä pystyt periaatteessa tiedolla vaikuttamaan voittomahdollisuuksiin, joten tämän takia on hyvä hyödyntää kaikki tarjolla olevat bonukset.

 

Nykyisin kasinobonuksissa kierrätysvaatimuset ovat noin x30, jolloin voittaminen on vaikeaa. Vedonlyöntibonuksissa saattavat sen sijaan monestikin olla kierrätykst vain noin x5. Pelkästään niitä pelaamalla on siis periaatteessa mahdollista tienata pikkusummia. Jos tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä suuria voittoja, niin bonukset ovat nopeasti pelattu loppuun. Jos kuitenkin haluat nopeasti tehdä pelikassaa, niin suosittelemme ottamaan bonuksen, sillä se mahdollistaa nopeita voittoja, kun voi myös kokeilla hieman enemmän riskillä. Omaa pelistrategiaa ei siis kannata rakentaa pelkkien bonusten varaan. Käytännössä nettikasinot ja vedonlyöntisivustot eivät myöskään pitkään katsele pelaajaa, joka on keskittynyt pelkkien bonusten keräilyyn. Kaikilla vedonlyöntisivustoilla on oikeus sulkea pelaajan pelitili mikäli pelaaja tuottaa jatkuvasti pelkkää tappiota talolle. Onneksi kuitenkin tarjolla on satoja eri vedonlyöntisivustoja, joista voi hyödyntää tarjouksia. Paras taktiikka on avata pelitili jokaiseen mahdolliseen vedonlyöntisivustoon, jolloin saat varmemmin vähintään viikottain uusia bonuksia joltain sivustoista.

 

Vetobonukset tuovat pelaajalle etua, sillä niiden avulla pelaaja pystyy hajoittamaan suurempiin määriin pelikohteita omat vetonsa. Esimerksi 100% talletusbonuksella saat 100€ talletuksella 200€ pelirahaa. Tyypillisesti kierrätysvaatimus on noin x5 talletussummalle+bonukselle, joten joudut pelaamaan 1000€ edestä vetoja, jotta bonus on pelattu läpi. Jos pelaisit esimerkiksi neljä vetoa 50€ panoksella NHL:n tasapeleihin kertoimella 4, niin olet jo omilla jos yksi otteluista osuu. Todennäköisyydet ovat tällöin jo puolellasi ja samaan aikaan saat kierrätettyä pelikassaa nätisti.  Huonolla kassanhallinnalla ja liiallisten riskien ottamisella vedonlyöntibonukset saa helposti hupenemaan ennen kierrätysvaatimuksen täyttymistä. Toisaalta keskimääräistä taitavampi vedonlyöjä pystyy tienaamaan vedonlyönnillä pelkästään ylikertoimien avulla. Tähän ei tarvita minkäänlaisia vedonlyöntibonuksia.

Kasinobonus

 

Vedonlyöntibonukset eivät ole suinkaan ainoita tarjolla olevia bonuksia vedonlyöntisivustoilla. Monet yhtiöt ovat alunperin olleet pelkästään kasinopeleihin panostavia yhtiöitä ja vedonlyönti on tullut mukaan tarjontaan vasta myöhemmin.

 

Usealla vedonlyöntisivustolla voit valita tervetuliaisbonuksena vedonlyöntibonuksen sijasta kasinobonuksen, jolla saat esimerkiksi ilmaispyörytyksiä johonkin rulettipeliin tai vastaavaan. Valinta bonuksien välillä tehdään usein ensitalletuksen yhteydessä ja tietoja täyttäessäsi kannattaa olla tarkkana, että valitsee juuri haluamansa bonuksen. Myös kasinobonuksia tarjotaan asiakkaille jatkuvasti ja erityisesti pitkään sivustolla viihtyneet asiakkaat saavat usein palkintona hyviä bonuksia.