Riskitön veto ja ilmaisveto

Helpoin tapa aloittaa vedonlyönti tai kokeilla uutta vedonlyöntisivustoa on hyödyntää ilmaisveto -bonuksia tai riskittömiä vetoja. Riskitön veto ja ilmaisveto ovat vedonlyöntibonuksia, jotka ovat usein tarjolla uusille pelaajille. Tarjousluontoisesti näitä bonuksia jaetaan toisinaan myös vanhoille pelaajille.

Leo Vegas
leovegas ilmaisveto
10€ ilmaisveto + 50€ bonus
Lue arvosteluLunasta bonus!
Karamba
karamba ilmaisveto
10€ ilmaisveto
Lue arvosteluLunasta bonus!
Mr Green
mr green ilmaisveto
25€ ilmaisveto kahteen vetoon!
Lue arvosteluLunasta bonus!
Betser
betser ilmaisveto
10€ ilmaista rahaa voittona!
Lue arvosteluLunasta bonus!
Redbet
redbet ilmaisveto
Kaksi kappaletta 10€ ilmaisvetoja
Lue arvosteluLunasta bonus!

Ilmaisveto

 

Ilmaisvedolla tarkoitetaan vetoa, jonka saat yleensä ensitalletuksen yhteydessä sen jälkeen, kun olet itse lyönyt ensin esimerkiksi 20€ vedon. Sillä ei ole merkitystä osuuko veto vai ei, saat lmaisvedon joka tapauksessa.

 

Ilmaisveto on hyvä tilaisuus kokeilla isoa voittoa, sillä saat panoksen aina takaisin vaikka et sattuisi voittamaankaan vedolla. Omilla rahoilla lyöty veto ennen ilmaisvedon saantia kannatta ehdottomasti iskeä pienikertoimiseen lappuun tai kohteeseen. Aluksi kannattaa suosia single-kohteita.

 

Mikäli onnistut voittamaan ilmaisvedosta, maksetaan sinulle yleensä takaisin nettovoitto. Esimerkiksi jos lyöt 20€ vedon kohteeseen jossa kerroin on 4,00, voitat 40€. Koska kyseessä on nettovoitto, vähennetään voitosta pelin panos(20€), eli voitat tällöin 60€.

Riskitön veto

 

Riskitön veto ja ilmaisveto ovat käytönnössä sama asia, mutta sillä erotuksella, että riskittömän vedon saat käyttöösi heti. Tämä tarkoittaa sitä, että toisin kuin ilmaisvedossa, voit lyödä riskittömän vedon ilman, että sinun tarvitsee käyttää omia rahojasi ensiksi.

 

Toinen ero vetojen välillä on se, että riskittömässä vedossa voitat myös panokset, eli nettovoitto-systeemi ei ole käytössä. Myös tässä tarjouksessa saat panoksen takaisin vaikka vetosi ei osuisikaan.

Kierrätysvaatimukset

 

Useimmiten ilmaisvetoihin ja riskittömiin vetoihin liittyy kierrätysvaatimukset. Joskus vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös ilmaisvetoja ilman kierrätysvaatimuksia ja ne ovat pelaajan kannalta selkeästi parhaita bonuksia.

 

Kierrätys-ehdot voivat aluksi tuntua todella vaikeilta ja monimutkaisilta, mutta ne kannattaa ehdottmasti aina käyttää. Etu ei ole yhtä suuri kuin ilmaisvedoissa, joissa ei tarvitse kierrättää rahoja, mutta hyötö on silti asiakkaalle merkittävä.

 

Kierrätysehdot 

 

Jotta pystyt kotiuttamaan bonusten avulla saavutetut voitot, sinun pitää ensin kierrättää ne vedonlyönnissä. Kierrätysvaatimus on sivustosta riippuen 4-8 kertaa bonuksen määrä.

 

Esimerkiksi jos sivuston kierrätysvaatimus on 5 kertaa bonus, on sinun lyötävä vetoa 5 x 100€, ennen kuin voit kotiuttaa bonuksilla saamasi voitot. Kierrätysvaatimukset kannattaa lukea aina tarkasti läpi ja pyrkiä etsimään sivusto, joka tarjoaa bonuksen pienimmällä kertoimella.

 

Vedonlyöntisivustot saattavat asettaa ehtoihin myös minimikertoimen. Se voi olla esimerkiksi 2,00, eli tätä pienempi kertoimiseen kohteeseen et voi ilmaisvetoasi lyödä.

 

Tämän lisäksi vedonlyöntisivut saattavat asettaa ilmaisvedoille myös seuraavia rajoituksia:

 

  • Aikarajoitus(esim 30 päivää)
  • Saattaa olla mahdollista, että voit lyödä vain esim. pitkävetokohteita(1X2)
  • Saat lyödä vedon vain sinkkuna eli single-vetona(ei järjestelmä-lappuja)

 

Minimikerroin ilmaisvedossa

 

Vedonlyöntisivustot asettavat yleensä yhdeksi kierrätysehdoksi kohteelle minimikertoimen. Minimikerroin on yleensä 1.50-1.90 välillä. Alla olevassa esimerkissä käytämme kerrointa 1.50.

 

Esimerkki: Saat ensitalletuksesi yhteydessä 10€ ilmaisvedon ja kierrätysvaatimus bonukseselle on 5x. Jos vetosi sattuu osumaan, tulee sinun kierrättää voittosi 5×10€, eli lyödä vetoa yhteensä 50€ edestä, ennen kuin voit kotiuttaa voittosi. Muista, että minimikerroin jokaiselle kohteelle on oltava tässä esimerkissä 1.50, muuten vetoa ei lasketa kierrätykseen mukaan.

 

Muista, että kierrätykseen liittyy myös muita ehtoja, kuten esimerkiksi aikarajoitus(yleensä noin 30 päivää), jonka aikana sinun on kierrätettävä bonus. Yleensä voit käyttää kierrätyksessä vain single-kohteita, eli siis vain yhtä kohdetta kerrallaan. On hyvä muistaa myös, että jotkut sivustot hyväksyvät vain tietyt talletusmenetelmät. Joskut sivustot eivät hyväksy mm. Netelleriä tai Skrilliä kierrätykseen.

Miksi ilmaisvetoja tarjotaan?

 

Vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamille ilmaisvedoille on hyvin yksinkertainen syy. Niillä halutaan toivottaa uusi asiakas tervetulleeksi ja pyritään pitämään hänet oman yhtiön pelilistoilla mahdollisimman pitkään. Kyseessä on siis markkinointikikka, jolla saadaan mahdollisimman paljon tyytyväisiä asiakkaita.

 

Ilmaisten vetojen tärkein tarkoitus on saada uudet pelaajat viihtymään sivustolla pitkään, mutta yhtälailla tärkeää on tarjota ilmaisvetoja ja muita bonuksia myös vanhoille ja pitkään sivuilla viihtyneille pelaajille, jotta ne pysyvät tyytyväisinä.

 

Vedonlyöntisivustot pyrkivät jatkuvasti kehittelemään parempia ja innovatiivisempiä bonuksia ja tarjouksia, jotta ne erottuvat massasta paremmin. Kilpailu on alalla kovaa ja näin ollen välillä asiakkaille tarjotaan markkinointimielessä myös huimia, jopa 100€ ilmaisvetoja, ilman kierrätysvaatimuksia. Nämä ovat todella harvinaisia, mutta ne pitävät pelaajat sivustolla todella tehokkaasti.

Ilmainen vedonlyönti – Mitä tarkoittaa?

 

Ilmaisveto voi nopeasti mietittynä kuulostaa huijaukselta ja heti herää epäilys, että kyseessä on jonkinlainen huijaus. Näin ei todellakaan ole, vaan se on yksi keino vedonlyöntiyhtiöille markkinoida omaa sivustoaan ja saada uusia, tyytyväisi asiakkaita.

 

Uusia vedonlyöntisivustoja tulee jatkuvasti lisää markkinoille ja kilpailutilanne on kokoajan entistä tiukempi. Ilmaisvedot ja erilaiset bonukset sekä tarjoukset ovat keino erottua massasta ja tehdä sivustosta uniikki.

 

Tottakai edelleen vedonlyöntipiireissä tapahtuu paljon huijausta, mutta siksi onkin ensisijaisen tärkeää lyödä vetoa vain luotettavilla vedonlyöntisivustoilla. Kaikki meidän arvostelemamme sivustot ovat 100% turvallisia ja voit lukea niistä lisää TÄÄLTÄ.