Vedonlyöntisivustot

Suomalaisille tutun Veikkauksen lisäksi netissä on kymmeniä erilaisia vedonlyöntisivustoja, jossa pystyt lyömään vetoa. Vedonlyönti netissä on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin. Vedonlyöntisivustot lisäävät jatkuvasti uusia lajeja valikoimaansa, joten pelaajat pystyvät veikkaamaan yhä laajemman valikoiman kohteita.

Vedonlyöntisivustot tarjoavat usein pelaajilleen huomattavia etuja, joilla sivustot yrittävät pitää pelaajan aktiivisena. Vedonlyöntisivustot tarjoavat esimerkiksi riskittömiä vetoja, korotettuja kertoimia, talletusbonuksia sekä paljon kilpailuita joista pelaajat voivat voittaa esimerkiksi matkan jääkiekon MM-kisoihin. Yleisin näistä eduista on talletusbonus kun liityt uudelle vedonlyöntisivustolle. Esimerkiksi Unibet tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä aina 100 euroon saakka. Tämä tarkoittaa, että jos talletat 100€ niin saat 200€ yhteensä pelirahaa.

Parhaita vedonlyöntisivustoja

Yleisesti ottaen on mahdotonta sanoa mikä vedonlyöntisivusto on kaikista paras, sillä jokainen pelaaja etsii tietynlaisia asioita sivustoilta. Monet pelaajat arvostavat todella laajaa pelivalikoimaa, kun taas toisille tärkeintä on live- ja mobiilipelaaminen. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joihin vedonlyöntisivustot keskittyvät tällä hetkellä paljon on nopeat kotiutukset. Yhä useammat vedonlyöntisivustot tarjoavat pikanostoa nykyään, jolloin rahat ovat muutamassa minuutissa jo pankkitililläsi. Tämän takia lähiaikoinen on avautunut useita Bank ID sivustoja, joihin et joudu enää tekemään perinteistä pelitiliä, vaan riittää että tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla ja pääset samantien pelaamaan. Näistä suosituimpia ovat Nopeampi.com sekä Speedybet.com

Parhaan mahdollisen lähtökohdan vedonlyöntiin saat, kun luot usealle eri sivustolle pelitilin. Kun sinulla on monella eri sivustolla tili, niin pystyt nopeasti vertailemaan otteluiden kertoimia ja lyömään vedot sisään vedonlyöntisivustolla, joka tarjoaa suurinta kerrointa kohteeseen. Tämän simppelin vedonlyöntistrategian avulla pystyt tekemään huomattavia summia enemmän rahaa, kuin pelaamalla pienempää kerrointa tarjoavalla sivustolla. Ensitallettajille tarjottavat talletusbonukset antavat lisäksi uudelle vedonlyöjällä helpon tilaisuuden kasvattaa pelikassaa.

Hyvän vedonlyöntisivuston ominaisuudet

Vedonlyöntisivustot ovat vuosien aikana oppineet kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja pyrkivät rakentamaan sivustot niin, että pelaaja pysyisi aina juuri heidän asiakkaana. Useista loistavista ominaisuuksista tärkeimpinä voidaan pitää ainakin seuraavia asioita:

  1. Laaja pelivalikoima kohteita moneen eri urheiluun ja liigaan.
  2. Markkinoiden parhaat kertoimet kohteisiin sekä korkea palautusprosentti
  3. Live- ja mobiilipelaaminen
  4. Suomenkielinen nettisivusto ja asiantunteva suomalainen asiakaspalvelu
  5. Vedonlyöntisivuston tarjoamat edut sekä uusille että vanhoille pelaajille
  6. Mahdollisuus seurata live stream palveluna
  7. Nopeat talletukset ja kotiutukset
  8. VIP pelaajille räätälöidyt kampanjat sekä tapahtumat

 

Pelivalikoima

Yhä useampi Suomalainen tykkää lyödä vetoa erikoisista kohteista. Esimerkiksi Politiikka on noussut suosituksi vedonlyöntikohteeksi. Ihmiset haluavat jännitystä myös arkisiin asioihin, joita käsitellään paljon uutisissa. Vedonlyöntisivustot ovat alkaneet profiloitua juuri pohjoismaisille pelaajille. Pohjoismaissa suosituimpia pelikohteita ovat jääkiekon lisäksi talviurheilu. Pohjoismaalaisten huikea menestys hiihdossa,ampumahiihdossa sekä mäkihypyssä on tuonut todella laajat valikoimat kohteita vedonlyöntiin.
Yleisesti ottaen maailmalla suosituimpia vedonlyöntikohteita ovat edelleen jalkapallo,koripallo,tennis,jääkiekko sekä Amerikkalaiset urheilulajit: NFL ja MLB. Näihin lajeihin on usein tarjolla satoja eri kohteita per ottelu.

 

Verovapaat vedonlyöntisivustot

Ennen kuin luot pelitiliä uudelle vedonlyöntisivustolle, kannattaa tarkistaa minkä maan pelilisenssi yrityksellä on. Yleisesti ottaen suurimmalla osalla vedonlyöntisivustoista on ETA-alueella myönnettävä pelilisenssi. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa kaikki voittosi verovapaasti Suomeen. Suurin osa vedonlyöntisivustoista on rekisteröity Maltalle, joka sijaitsee ETA-alueella.
Mikäli vedonlyöntisivuston lisenssi on hankittu ETA-alueen ulkopuoliselta maalta, kuuluu voitoista maksaa verot. Kaikista kotiutuksista ei tarvitse kuitenkaan maksaa veroa, vaan veronalaiset veikkausvoitot syntyvät talletusten ja kotiutusten erotuksena.