Betsafe – Arvostelu

 

Betsafe on suomalaisten keskuudessa yksi markkinoiden suosituimmista vedonlyöntiyhtiöstä ja sivusto tarjoaakin todella laajan kattauksen erilaisia lajeja sekä kohteita vedonlyöntiin. 

 

Vahvan vedonlyöntikattauksen lisäksi Betsafen tarjoama tervetuliasbonus on erittäin maistuva, sillä uusille asiakkaille tarjotaan ensitalletuksen yhteydessä 100% talletusbonus aina 200€ asti. 

 

Sivusto toimii suomenkielisenä ja sen asiakaspalvelu palvelee sinua kotimaan kielellä livechatin, sähköpostin sekä puhelimen välityksellä. 

Vedonlyönti

 

Kuten yllä todetaan, on Betsafe yksi suosituimmista vedonlyöntisivustoista suomalaisten keskuudessa, eikä syyttä. Tarjolla on laaja kattaus erilaisia lajeja sekä liigoja joista lyödä vetoa. Kertoimet ovat markkinaan nähden kohdallaan ja välillä sivustolta löytyy myös paras kerroin tiettyyn kohteeseen.

 

Livevedonlyönti on myös erittäin toimiva kokonaisuus Betsafen tarjonnassa ja sivustolta löytyy myös striimauspalvelu, jonka kautta pääset katsomaan esimerkiksi isoja jalkapallo-otteluita ja paljon muuta.

 

Sivuston ulkoasu on hyvin selkeä ja etusivulta pääset helposti käsiksi vedonlyöntikohteisiin sekä livevedonlyöntiin. Lajit ja sarjat löytyvät vedonlyöntisivun vasemmasta laidasta ja tarjolla on todellakin laaja määrä kohteita.

Vedonlyöntibonus

 

Betsafen vedonlyöntibonus uusille asiakkaille on erittäin maistuva ja sen kierrätyssäännöt eivät ole missään nimessä liian kovat. Pelaajan tehdessä tilin sivustolle, saa hän käyttöönsä 100% bonuksen aina 200€ asti. Eli kun teet 200€ talletuksen, saat käyttöösi peräti 400€ pelirahaa.

 

Bonuksen käyttö

 

Tervetuliasbonuksen saat käyttöösi erittäin helposti. Sinun tulee vain avata pelitili Betsafe-sivustolle ja valita tietoja täyttäessäsi itsellesi kyseinen bonus. Kun olet tehnyt ensitalletuksen, saat bonuksen samantien käyttöösi. Muista tarkistaa kierrätyssäännöt sivustolta tarkkaan.

 

Kierrätysehdot Betsafe-sivustolla 

 

  • Sinun tulee kierrättää bonus 35-kertaisena
  • Kierrätys tulee suorittaa 7 päivän sisällä sen lunastamisesta
  • Bonusrahoja ei voi kotiuttaa ennen kuin ne on kierrätetty
  • Minimikerroin kierrätyksen kohteella on 1.80

Betsafe mobiilissa

 

Jos jotain parannettavaa pitää Betsafen toiminnasta etsiä, sen mobiiliversio voisi toimia selkeästi nopeamminkin. Kaikki tarvittava löytyy kyllä mobiilista ja bonuksen lunastaminen sekä rahansiirto onnistuu hyvin, mutta sivujen hitaus raastaa välillä hermoja.

 

Postiivistakin löytyy. Mobiilissa voi asioida suomenkielellä ja sitä pystyy käyttämään lähes missä päin maailmaa tahansa. Parannettavaa on vielä paljon, jotta mobiilipalvelut nousevat muiden huippujen tasolle.

Asiakaspalvelu

 

Asiakaspalvelu on hoidettu sivustolle hyvin ja apua saat kolmella eri tavalla. Voit ottaa yhteyttä sähköpostin, puhelimen tai livechatin avulla. Jälkimmäinen on suositelluin vaihtoehto, mutta nopeiten asiakaspalveluun saat yhteyttä puhelimella, jossa sinua palvellaan suomeksi klo 10-01. Englanniksi saat palvelua kellon ympäri.

 

Rahansiirto

 

Kuten kaikissa suurissa yhtiössä, myös Betsafella rahansiirtopalvelut toimivat erittäin hyvin ja raha liikkuu pankista tilille ja toisinpäin hyvinkin nopeasti. Talletuksen tilillesi voit tehdä helposti joko luottokorilla, pankkisiirrolla, Skrillillä, Netellerillä tai käyttämällä nettilompakoita.

 

Rahansiirto onnistuu hyvin myös mobiilissa ja se on 100% turvallista. Suosittelemme kuitenkin tekemään rahansiirrot tietokoneen kautta, mobiilisivujen hitauden takia.

Tietoa yhtiöstä

 

Betsafe kuuluu suuren Betsson Group-yhtiön alaisuuteen. Pörssiinkin listautuneen yhtiön alaisuuteen kuuluu myös Betsson- sekä Nordicbet-sivustot.

 

Bettsonin alaiduudessa olevat yhtiöt toimivat Maltan vedonlyöntilakien alaisuudessa, joten vedonlyönti sivustoilla on 100% turvallista ja se tarkoittaa myös sitä, että suomalaiset saavat voittonsa täysin verottomana.