Betser – Arvostelu

 

Betser on yksi uusimmista ja mielenkiintoisimmista vedonlyöntisivustoista tämän hetken markkinoilla. Sivustolta löytyy laaja kattaus lajeja joihin lyödä vetoa ja mukana on mielenkiintoisia kohteita. 

 

Sivuston tarjoama vedonlyöntibonus on erittäin maittava ja sinun ei tarvitse kierrättää bonusta ollenkaan. Betser tarjoaa sinulle 10€ ilmaista pelirahaa ensimmäisen vetosi yhteydessä. 

 

Yhtiön ehdottomasti mielenkiintoisin vetonaula on League-niminen kisan, jossa pelaajat kisaavat keskenään lyöden mahdollisimman paljon onnistuneita vetoja. Mitä isoimpia kertoimia saat kiinni, sitä parempi mahdollisuus sinulla on voittoon. Kisassa voit voittaa peräti 2000€ lisää pelirahaa kahden viikon välein.

Vedonlyönti

 

Betser-sivuston vedonlyönti-sivu on todella tyylikäs ja selkeä kokonaisuus. Kaikki lajit ja liigat löydät helposti sivun vasemmassa laidassa sijaitsevasta valikosta. Myös live-vedonlyönti onnistuu sivustolla todella kivuttomasti ja live-kohteisiin pääset käsiksi helposti sivun ylälaidassa sijaitsevasta palkista.

 

Muuhun markkinaan nähden yhtiön kertoimet ovat kilpailukykyisiä ja tarjolla on hyviä kertoimia moneen mielenkiintoiseen lajiin. Voit esimerkiksi lyödä vetoa pokerista tai esimerkiksi surffauksesta.

 

Jo aiemmin mainittu League-kisa on loistava lisä sivuston tarjontaan ja tarjoaa mukavasti lisäjännitystä vedonlyöntiin. Leaguessa ideana on lyödä vähintään 5€ panoksella oleva veto vähintään 1.25 kertoimiseen kohteeseen. Osuessasi esimerkiksi 3.00 kertoimiseen kohteeseen, saat 3 pistettä. Kahden viikon välein kaksi Leaguen parasta pelaajaa pääsee mittelemään 2000€ peliraha-palkinnosta. Kuusi seuraavaksi parasta kilpailevat alasarjassa, jossa palkintona on Brains-pisteitä, jotka voittajat voivat käyttää tarjouksiin Betserin Storessa.

Vedonlyöntibonus

 

Betser tarjoaa uusille asiakkailleen liittymisbonuksena 10€ ilmaista pelirahaa pelaajan lyödessä vähintään 20€ vedon haluamaansa kohteeseen. Ilmaisella rahalla kerättyjä voittoja ei tarvitse kierrättää, joten saat kotiuttaa voittosi heti kun haluat.

 

Kierrätyssäännöt

 

Betser-sivuston tarjoamassa vedonlyöntibonuksessa ei ole kierrätysvaatimuksia, joka tekee siitä yhden markkinoiden parhaista bonuksista. Voit siis kotiuttaa voittamasti rahat samantien.

 

Bonuksen käyttö 

 

  • Avaa betser.fi-sivu ja rekisteröi itsellesi ilmainen pelitili
  • Talleta tilillesi vähintään 20€
  • Lyö vetoa valitsemaasi kohteeseen/kohteisiin vähintään 20€
  • Saat 10€ heti käyttöösi vedon lyömisen jälkeen. Sinun ei tarvitse siis kierrättää bonusta.

Betser mobiilissa

 

Vedonlyöminen mobiilissa kasvattaa suosiotaan jatkuvasti ja on todella tärkeää, että mobiili-sivut ovat kunnossa. Betser on uutena sivustona panostanut tähän puoleen todella hyvin ja sivut toimivat loistavasti niin älypuhelimella kuin tabeltilla.

 

Mobiili-sivut toimivat erittäin hyvin kaikilla käyttöjärjestelmillä ja erityisesti iOS:n ja Androidin laitteilla sivut ovat markkinoiden parhaimmistoa. Myös asiakaspalvelu ja rahansiirto-palvelut pystyy hoitamaan helposti mobiilin kautta.

Asiakaspalvelu

 

Asiakaspalvelu on hoidettu sivustolla riittävällä tasolla. Paras tapa saada palvelua on sivun alareunasta avattava livechat, jossa saat palvelua nopeasti ja suomenkielellä. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostin kautta.

 

Rahansiirto

 

Rahan tallettaminen ja kotiuttaminen on tehty sivustolla helpoksi ja se onnistuu helposti myös mobiilissa. Voit suorittaa rahansiirron joko luottokortilla tai verkkopankin kautta. Myös Skrill sekä Neteller ovat mahdollisia vaihtoehtoja rahansiirtoon.

Tietoa yhtiöstä

 

Hero Gaming -yrityksen alla toimiva Betser.com-sivusto avattiin asiakkaille vuonna 2016 ja se on aiemmin kasinoalalta tunnetun HG:n ensimmäinen vedonlyöntiin keskittyvä sivusto.

 

Suomalaiset pelaajat ovat löytäneet sivuston heti alusta asti hyvin ja sen suosio kasvaa Pohjois-Euroopassa kokoajan. Yhtiön majapaikka sijaitsee monen muun yhtiön tapaan Maltalla ja se toimii Maltan vedonlyöntilisenssin alaisuudessa, joten vedonlyönti sivulla on erittäin turvallista ja toimivaa.