Mobilebet – Arvostelu

 

Kuten nimestä voi päätellä, on Mobilebet yksi Suomen parhaista mobiilivedonlyöntiin panostavista sivustoista. Tarjolla on laaja kattaus vedonlyöntikohteita ja sivut ovat todella tyylikkäät ja yksinkertaiset.

 

Tervetuliaisbonuksena sinulle tarjotaan kahdenlaista bonusta. Tallettamalla 20€ pelitilille voit saada itsellesi 40€ bonuksen, eli sinulla on tarjolla 60€ pelikassa heti alkuun ja kierrätysvaatimukset ovat hyvin maltilliset. Voit myös valita 100% bonuksen aina 300€ asti eli voit halutessasi tuplata kyseisen talletuksen ja saat pelirahaa peräti 600€.

 

Kaikki palvelut on saatavissa Mobilebet-sivustolla suomenkielellä ja asiakaspalvelu auttaa, jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä sivustoon liittyen.

Vedonlyönti

 

 

Mobilebet tarjoaa markkinaan nähden erittäin kilpailukykyiset kertoimet ja kohteita on tarjolla todella runsas määrä kaikkiin suosittuihin lajeihin.

 

Vedonlyöntikohteisiin pääset käsiksi helposti pääsivun yläreunassa olevasta palkista. Vedonlyönnin etusivulta löydät meneillään olevat ottelut ja pääset helposti käsiksi live-vetokohteisiin. Kaikki tarjolla olevat lajit on lueteltu sivun vasemmassa reunassa olevassa valikossa ja sieltä löydät mm. suositut Jenkki-liigat NHL:n, NBA:n ja MLB:n tai vastaavasti pääset käsiksi jalkapallon laajaan kohdekattaukseen.

 

Vetokuponki ilmestyy kohteen valitsemisen jälkeen sivun oikeaan reunaan ja se on hyvin selkeä ja yksinkertainen. Voit valita joko yksittäisen vedon, kombon tai järjestelmän. Sivun vasemmassa laidassa näet myös sivuston parhaat tarjoukset.

Vedonlyöntibonus

 

Kuten aiemmin mainitsimme, tarjoaa Mobilebet kaksi erilaista vedonlyöntibonusta uusille asiakkailleen.

 

Ensimmäisenä vaihtoehtona sinulla on tallettaa 20€ ja bonuksena sinulle tarjotaan 40€ ylimääräistä pelirahaa. Bonuksen kierrätysvaatimukset ovat hyvin helpot ja niistä kerromme alempana.

 

Toinen bonusvaihtoehto on tallettaa ensitalletuksena tilillesi 300€, jonka yhteydessä sinulle tarjotaan 100% bonus, joka tarkoittaa siis sitä, että sinulla on käytössäsi tämän jälkeen peräti 600€pelirahaa. Myös tähän bonukseen pätee samat kierrätyssäännöt.

HUOM! Webmoney, Neteller, Paysafecard, Ukash ja Moneybookers eivät ole bonukseen oikeuttavia talletustapoja.

 

Bonuksen käyttö

 

  • Mene Mobilebet-sivulle ja avaa itsellesi ilmainen pelitili
  • Talleta 20€ rahaa pelitilillesi ja saat käyttöösi 40€ ylimääräistä pelirahaa
  • Vaihtoehtoisesti voit valita myös 100% bonuksen tallettamalla 300€
  • Et tarvitse bonuskoodia bonuksen lunastamiseen
  • Kierrätysvaatimus: 5x bonus ja kohteen minimikerroin 1.80
  • Muista kierrättää bonus 30 päivän kuluessa sen saannista

 

Jos kierrätys on sinulle tuntematon käsite, löydät siitä tietoa Mobilebet-sivustolta tai voit myös lukea siitä meidän sivuiltamme.

Mobilebet mobiilissa 

 

Kuten sivuston nimestä voi päätellä, on Mobilebetillä tarjota yksi markkinoiden parhaista mobiilisivuista. Mobiilisivut ovat todella tyylikkäät ja yksinkertaiset ja löydät sieltä helposti kaiken tarvittavan.

 

Mobiili toimii erittäin hyvin kännykällä sekä tabletilla ja ei ole merkitystä, mitä käyttöalustaa käytät. Myös rahansiirtopalvelut toimivat erittäin hyvin mobiilin kautta ja voit tehdä talletukset ja kotiutuksen huoletta myös tätä kautta.

Asiakaspalvelu

 

Kuten nykyaikana kuuluukin, on myös Mobilebetin asiakaspalvelu hoidettu erittäin hyvin ja apua saat kahdella eri tavalla. Täysin suomenkielisellä sivustolla on tarjota livechat-palvelu, joka on auki joka päivä klo 12-22 tai voit vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä sähköpostilla, jossa sinua palvellaan myös suomenkielellä.

 

Rahansiirto

 

Rahan tallettaminen ja kotiutus onnistuu helposti Mobilebetillä sekä tietokoneella, että mobiilissa. Kotiuttamisessa saat voittosi pankkitilille, pakista riippuen hyvin nopeasti.

 

Voit käyttää tallettamiseen monia eri vaihtoehtoja. Tallettaminen onnistuu tutusti luottokortilla tai tilisiirrolla tai vastaavasti voit käyttää nettilompakoita, Skrilliä tai Netelleriä.

Tietoa yhtiöstä

 

Co-Gaming LTD:n alaiduudessa toimiva Mobilebet toimii muiden tunnettujen vedonlyönti-yhtiöiden tapaan Maltalta käsin. Co-Gaming omistaa myös ComeOn!-nimisen sivuston, joten kyseessä on luotettava vedonlyöntiyhtiö.

 

Mobilebet toimii Maltan pelilisenssin alaisuudessa, joten myös tämä kertoo yhtiön luotettavuudesta. Kaikki voitot ovat täten suomalaisille täysin verovapaita.

 

Mobilebet on panostanut hienosti sosiaaliseen mediaan ja se on hyvin esillä esim. Yotubessa ja Twitterissä. Kyseessä on todella tyylikäs sivusto ja sen täysin suomenkieliset palvelut tarjoavat asiakkaille todella hyviä vedonlyöntikokemuksia.