NordicBet

Follow

NordicBet – Arvostelu

 

NordicBet on yksi suosituimpia vedonlyöntisivustoja suomalaisten keskuudessa. Yhtiö tarjoaa paljon kohteita suomalaisiin urheilusarjoihin aina divisioona-tasoille asti. Pohjoismaiden yksi parhaista sivustoista on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. 

 

Laajan kohdevalikoiman ja suomenkielisen asiakaspalvelun lisäksi sivusto tarjoaa uusille asiakkailleen maukkaan vedonlyöntibonuksen sekä paljon muita hyviä tarjouksia. 

Vedonlyönti

 

NordicBet tarjoaa asiakkailleen yhden markinoiden laajimmista kohdevalikoimista ja lajikirjo on sivulla todella laaja. Tarjolla on kaikki tunnetuimmat liigat Suomesta ja maailmalta, mutta sivustolla voit pelata myös suomalaisten liigojen alempia sarjatasoja, kuten esimerkiksi salibandyliigan ykkösdivaria.

 

Myös livevedonlyönti toimii sivulla moitteettomasti ja liveveto-kokemusta nostaa NordicBetin loistava striimaus-palvelu, jonka kautta näet monia huippumatseja maailman eri urheiluliigoista.

 

Vedonlyöntipuolen ulkoasu on todella tyylikkään näköinen ja kaikki tarvittava löytyy helposti pääsivulta ja varsinkin vedonlyöntipuoli on tehty erittäin helpoksi asiakkaille.

Vedonlyöntibonus

 

Nordicbetin vedonlyöntibonus uusille asiakkaille on yksi markkinoiden parhaista ja tarjolla on peräti kolme erillistä tervetuliaisbonusta! Ensimmäisenä bonuksena sinulle annetaan 100% bonuksen aina 100€ asti, jonka jälkeen voit lunastaa itsellesi 50% bonuksen samaiseen summaan saakka. Näiden kahden päälle saat vielä 20€ ilmaisvedon.

 

Bonuksen käyttö

 

Bonusten saaminen tilillesi on erittäin helppoa. Luot vain ilmaisen pelitilin sivustolle ja valitset tietoja täyttäessäsi vaihtoehdon ”vedonlyöntibonus”. Tämän jälkeen kun olet tallettanut rahaa tilillesi tulee ensimmäinen bonus samantien käyttöösi.

 

Kierrätysehdot NordicBet-sivustolla

 

  • Kahden yllä ensiksi mainitun bonuksen KIERRÄTYSVAATIMUS on 6-kertainen.
  • Aikaa kierrättämiselle on 30 päivää ja minimikerroin kohteille on 1.50
  • Ilmaisveto tarvitsee kierrättää vain 3-kertaisena(kerroin vähintään 1.50
  • Ilmaivedon tekemiseen aikaa on 7 päivää ja kierrätykseen saa käyttää aikaa maksimissaan 14 päivää

NordicBet mobiilissa

 

Myös mobiilisivut toimivat NordicBetillä moitteettomasti. Alusta on erittäin toimiva ja ulkonäöltään miellyttävä käyttää sekä katsoa. Asiakaspalvelu pelaa erittäin hyvin myös mobiilissa ja myös rahansiirtopalveluita voi huolettaa käyttää mobiililaitteella.

 

Myös aiemmin mainittu livestream-palvelu pelittää erittäin hyvin mobiilin kautta ja voit katsoa monen huippuliigan otteluita kännykälläsi tai tabletilla.

Asiakaspalvelu

 

Suomalaisille on todella tärkeää, että asiakaspalvelua saa oman maan kielellä ja sitä on saatavilla NordicBet-sivustolla. Sinua palvellaan suomenkielellä livechat-palvelussa, sähköpostilla ja myös puhelimitse.

 

Asiakaspalvelua on saatavilla myös mobiilisivulla ja vastausajat ovat riittävän nopeat ja jokaiseen mietityttävään asiaan löytyy varmasti vastaus.

 

Rahansiirto

 

Talletukset ja kotiutuksen toimivat sivustolla moitteettomasti ja mitään ongelmia ei kyseisen asian kanssa ilmene missään vaiheessa. Rahansiirto onnistuu kätevästi myös mobiilin kautta ja se on 100% turvallista.

 

Voit siirtää rahaa pelitilillesi helposti luottokortin kautta tai vastaavasti esimerkiksi nettipankin kautta. Myös Skrillin ja Netellerin kautta tehtävät rahansiirrot ovat mahdollisia. Voit siirtää rahaa myös nettilompakkojen kautta.

Tietoa yhtiöstä

 

NordicBet on osa Betsson Groupia, joka on myös listautunut pörssiin. Kyseessä on erittäin suuri vedonlyöntiyhtiö, joka omistaa myös Betsafen ja Betssonin.

 

Kuten suurin osa markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista, myös tämä sivusto toimii Maltan vedonlyöntilakien alaisuudessa, joka tarkoittaa sitä, että voitot ovat suomalaille täysin verovapaita.