ScandiBet – Arvostelu 

 

Scandinet on yksi uusimmista tulokkaista vedonlyöntisivustojen laajassa kattauksessa, mutta kyseessä on jo nyt yksi kuumimmista tulokkaista tällä alalla. 

 

Täysin suomenkielinen sivusto sopii erinomaisesti Scandinaviassa asuville asiakkaille, kuten nimestä voi päätellä. Sivuston ulkonäkö on yksinkertaisen tyylikäs ja vedonlyöntipuoli on todella helppokäyttöinen. 

 

Uusille asiakkaille 50€ bonuksen vedonlyöntiin tarjoavalta sivustolta löydät kohteita moneen eri lajiin ja vaikka kertoimet eivät olekaan aivan parhammaista päästä, on se silti erittäin hyvä sivusto lyödä vetoa. 

 

Suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu toimivat loistavasti ja myös rahansiirto on tehty todella helpoksi ja yksinkertaiseksi. Kotiutus hoituu helposti kotimaisia pankki-palveluita käyttäen. 

Vedonlyöntibonus

 

Scandibetin uusille asiakkaille tarjoama vedonlyöntibonus on uudeksi sivustoksi kelpo tasoa. Ensitalletuksen yhteydessä sinulle tarjotaan 25% talletusbonuksen 50€ asti. Esimerkiksi jos talletat tilillesi 100€, saat käyttöösi 125€ pelirahaa, jonka voit sijoittaa haluamaasi kohteeseen.

Kierrätyssäännöt

 

Jotta voit kotiuttaa bonuksella voittamasi rahan, tulee sinun kierrättää saamasi mahdolliset voitot. Jos et tiedä mitä kierrättäminen tarkoittaa, voit lukea siitä tarkemmin täältä.

 

Kierrätysehdot Scandibet-sivustolla

 

  • Kierrätysvaatimus bonukselle: 10x bonus.
  • Kierrätyksen maksimipanos on 150€
  • Kierrätyksen minimikerroin kohteelle on 1.90
  • Kierrätys on tehtävä 10 päivän sisään bonuksen saannista(minimitalletus 30€)

 

Bonuksen käyttö

 

Jotta pääset käyttämään sivuston tarjoaman bonuksen on sinun ensiksi kirjauduttava sivustolle, jonka jälkeen sinun tulee tehdä ensitalletus, joka on vähintään 30€. Tämän jälkeen saat itsellesi 25% bonuksen aina 50€ asti. Esimerkiksi jos talletat tilillesi 100€, on sinulla pelikassasi käytössä bonuksen jälkeen 125€. Muista kierrättää bonus 10 päivän kuluessa, bonuskoodia et tarvitse.

Vedonlyönti

 

Hiihtolajit poislukien Scandibet tarjoaa todella laajan kattauksen kohteita suomalaisille tuttuihin lajeihin. Tarjolla on todella iso määrä kohteita tennikseen ja jalkapalloon, jääkiekkoa unohtamatta. Myös lentopallo ja koripallo on sivustolla hyvin edustettuna.

 

Lajikohtaisiin kohdelistoihin pääset helposti käsiksi sivuston vasemmalla laidalla sijaitsevasta valikosta. Ensimmäisenä valikossa on listattu suosituimmat lajit sekä liigat ja niiden alla löytyy listattuna kaikki tarjolla olevat lajit. Haluamme nostaa esille yhden vähemmän tunnetun lajin joka löytyy yhtiön listoilta ja se on surffaus. Varmasti kovin moni ei ole eläissään lyönyt vetoa kyseisestä lajista.

 

Kannattaa ottaa huomioon myös valikosta löytyvä Price Boost-vaihtoehto. Sen alta löydät korotettuja kertoimia eri lajeihin ja esimerkiksi jalkapalloon on tarjolla paljon korotettuja kertoimia.

 

Live-vedonlyönti on myös hoidettu sivustolla todella hyvin ja livenä vetojen lyöminen on hyvin vaivatonta. Live-listoilta löytyy luonnollisesti jalkapalloa ja tennistä, mutta myös esim e-urheiluun on mahdollista hakea lisäjännitystä live-vedonlyönnillä.

Scandibet mobiilissa 

 

Yksi Scandibet-yhtiön vahvimmista osa-alueista on sen loistavasti toimivat mobiili-sivut. Voit käyttää mobiili-versioita helposti joko kännykällä tai tabletillasi ja tilin luominen luonnistuu molemmilla todella vaivattomasti.

 

Myös rahansiirto toimii älylaitteiden välityksellä erittäin hyvin, joten siihenkään sinun ei tarvitse käyttää tietokonetta. Scandibet on yksi markkinoiden parhaista mobiilissa.

Asiakaspalvelu

 

Jos jotain heikkouksia sivustosta pitää hakea, on yksi niistä se, että Scandibet ei tarjoa asiakaspalvelua puhelimen kautta. Toisaalta live-chat-palvelun kautta saat nopeasti apua suomen kielellä, joten puhelinpalvelun puuttuminen on lopulta pieni paha.

 

Saat apua myös sähköpostilla, jonka kautta sinua palvellaan myös suomen kielellä. Kuten chat-palvelu, myös sähköposti tarjoaa asiakaspalvelua klo 10.00-01.00 viikon jokaisena päivänä.

 

Rahansiirto

 

Rahan talletus toimii Scandibet-sivustolla erittäin hyvin ja vaivattomasti. Voit tehdä talletuksen joko perinteisesti verkkopankin kautta tai vaihtoehtoisesti luottokortilla, laskulla tai vaikka e-lompakoiden avulla.

 

Rahojen kotiutus on tallettamisen tavoin todella toimivaa ja nopeaa. Yleensä saat rahat tilillesi jo heti seuraavana pankkipäivänä tai joskus jopa saman päivän aikana. Nettilompakon kautta tehdyt kotiutuksen näkyvät jo muutaman tunnin sisällä.

Tietoa yhtiöstä

 

ScandiBet tajoaa vedonlyöntipalveluitaan samalla alustalla kuin Bethard-sivusto. Bethardin alaisuudessa toimiva sivusto on ensimmäinen Skandinavian maille suunnattu pelisivusto. Sivuston ulkonäöstä on helposti nähtävissä sen skandi-teema sen logona oleva viikinki viittaa vahvasti Skandinavian maihin.

 

Uutena, vasta vuonne 2017 avattuna yhtiönä Scandibet tarjoaa laajan kattauksen vedonlyöntikohteita ja se keskittyy erityisesti Skandinavian-maissa suosittuihin urheilulajeihin.

 

Kuten useimmat vedonlyöntiyhtiöt, myös Scandibet pitää päämajaansa Maltalla ja se toimii Maltan vedonlyöntilisenssin alaisuudessa, joten vedonlyönti sivustolla on erittäin turvallista.