Pitkävetovihjeet

Suomalaisten suosikki vedonlyöntimuoto on pitkäveto. Tältä sivulta löydät parhaat pitkävetovihjeemme, sekä niille suunnatut kertoimet. Markkinoiden luotetuimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat pitkävetoa vuoden jokaisena päivänä kaikkiin suosituimpiin lajeihin ja sarjoihin. Alta löydät avoinna olevat vedonlyöntikohteet, sekä Veikkausvetojen kovimmat tärpit ja analyysit pitkävetokohteisiin. Kerromme jokaisen vedonlyöntivihjeen yhteydessä parhaat vedonlyöntisivustot kertoimien perusteella, ja pelaamme myös itse jokaisen pitkäveto kohteen jonka analysoimme.

Viimeisimmät pitkävetovihjeet

Lue viimeisimmät pitkävetovihjeet

Kohde sulkeutunut

1539973800
2.70 kerroin

Bundesliiga: Frankfurt-Dusseldorf | 2.70!

Kohde sulkeutunut

1539974700
1.98 kerroin

Ligue 1: Lyon-Nimes | 1.98!

Kohde sulkeutunut

1539975600
1.80 kerroin

La Liga: Celta Vigo-Alaves | 1.80!

Kohde sulkeutunut

1539817200
2.10 kerroin

NHL: Washington Capitals-New York Rangers | 2.10!

Kohde sulkeutunut

1539730800
2.30 kerroin

NHL: New Jersey Devils-Dallas Stars | 2.30!

Kohde sulkeutunut

1539715500
1.89 kerroin

Uefa Nations League: Ranska-Saksa | 1.89!

Kohde sulkeutunut

1539703800
2.20 kerroin

Liiga: Jukurit-Ässät | 2.20!

Kohde sulkeutunut

1539536400
1.76 kerroin

NHL: New Jersey Devils-San Jose Sharks | 1.76!

Vetovihjeet – Pitkäveto 

 

Pitkäveto on meille yksi tärkeimmistä pelimuodoista ja kyseinen vedonlyönti-muoto on varmasti tuttu kaikille vedonlyöntiä harrastaville. Tavallisesti pitkävedossa pyritään veikkaamaan oikein joko ottelu voittava joukkue tai pelaaja tai sitten tasapeli, jos se vaihtoehto on mahdollinen.
Pelimuoto on vuosien aikana uudistunut ja mukaan on tullut myös esimerkiksi tasoitusvetoja sekä maalimäärien yli/alle-vetoja.

 

 

Veikkausvedot tarjoat päivittäin parhaat pitkävetovihjeet laadukkailla perusteluilla ja kertoimet ovat aina markkinoiden korkeimmat. Vihjeitä kirjoittavat ammattitaitoiset ja suuren lajitietämyksen omaavat kirjoittajat.

 

Pitkäveto – Mitä kannattaa ottaa huomioon

 

Kun haet pelattavia kohteita eri vihjesivustoilta, muista aina kuunnella myös itseäsi. Peesaa aina ne kohteet, jotka kuulostavat myös omaan korvaasi hyviltä. Pitkävetokohteet eivät koskaan ole varmoja, koska niissä haetaan ylikertoimia, ei täysin varmoja kohteita.

 

Pelaajana sinun kannattaa tähdätä voitolliseen vedonlyöntiin pitkällä tähtäimellä. Kerralla ei kannata yrittää voittaa jättisummia vaan laskelmoitu ja tarkasti mietitty vedonlyönti on paras keino rikastua. Aina on hyvä muistaa pelata vain sen verran, mitä taloudellisesti pystyy, älä pelaa yli varojesi.

Pitkäveto – Aloittelijan opas 

 

Pitkävedon pelaamisen aloittaminen on todella tärkeä tehdä rauhallisesti ja pienillä panostuksilla. Vaikka voittaisit ison summan heti ensimmäisillä kerroilla, on tärkeää muistaa hyvä kassanhallinta ja tutkia seuraavat kohteet samalla tarkkuudella ja huolellisuudella.

 

-Aloita pelaamaan pienillä panostuksilla

-Mitä vähemmän kohteita lapulla, sen parempi osumatarkkuus – vältä ”rekkoja”

-Kirjaa lyömäsi vedot ylös – voitetut ja hävityt

-Etsi aina kohteeseen suurin kerroin. Käytä aikaa etsimiseen voittojen maksimoimiseksi.

-On tärkeää, että tiedät jotain lajista, jota pelaat – Älä luota sokeana vihjeisiin