Suomen parhaat vakiovihjeet

Vakiovihjeet sivultamme saat viikottain laadukkaimmat vakiovetovihjeet. Viikon suosituin veto on Vakio 1 , jonka parhaat tärpit ja vihjeet tarjoamme viikoittain. Kokoamme myös aina omat vakioveto rivit, jotka voit kopioida omaan lappuusi!

Viimeisimmät vihjeet vakiovetoihin

Lue viimeisimmät vedonlyöntivihjeet

Kohde sulkeutunut

Vakiovihjeet: 15.6.2018

Kohde sulkeutunut

Vakiovihjeet: 12.5.2018

Vakiovihjeet – Tätä tarjoamme

 

Vakioveikkaus on kuulunut suomalaisten vedonlyöjien suosikkeihin jo monia vuosia ja Veikkausvedot ovat mukana jokaisella Vakio-kierroksella. Vakio 1:sen lisäksi tarjoamme vihjeet myös muille Vakio-kierroksille.

 

Tärkeimpänä ja suosituimpana Vakiona toimii Englannin jalkapallokentille suunnattu Vakio 1, joka on tärkeässä roolissa myös meidän sivustomme veikkausvihjeissä. Voit joko peesata koko rivin, jonka tarjoamme tai vastaavasti ottaa yksittäisiä tärppejä omalle lapulle.

ilmaiset vakiovihjeet suomeksi

Vakiovihjeet – Miten pelataan

 

Vakiossa pelaaja veikkaa yhden kierroksen kustakin ottelusta, päättyykö se kotivoittoon, tasapeliin vai vierasvoittoon. Näitä vaihtoehtoja kutsutaan yleisesti merkeillä 1(kotivoitto), X(tasapeli) ja 2(vierasvoitto). Vakiossa on mukana yleensä 13 kohdetta ja veikkaamalla kaikki kohteet oikein voit voittaa suuren summan rahaa. 

 

13-oikein ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että olet voittanut ison potin. Jokaisella kohteella on aina oma kertoimensa ja jos esimierkiksi kaikki ennakkosuosikit voittavat ottelunsa, voi voittokerroin jäädä hyvinkin pieneksi.

Tämän takia on hyvä hakea lapulle myös muutamia korkeakertoimisia yllättäjiä, jotta voittokerroin kasvaa.

Ilmaiset vakiovihjeet

 

Monet suomalaiset sivustot tarjoavat nykypäivänä lukijoilleen ilmaisia vakiovihjeitä. Näiden vihjeiden lukemiseen ja etsimiseen kannattaa käyttä ehdottomasti mahdollisimman paljon aikaa, sillä myös ilmaiseksi saa paljon tasokkaita vakiovihjeitä.

 

Myös englannin kielellä tarjolla olevia vihjeitä vakiossa mukana oleviin peleihin ja kohteisiin kannattaa ehdottomasti lukea.

Parhaat vakiovihjeet

 

Mistä parhaat vakiovihjeet koostuvat? Vakiovihjeiden tasosta kertoo usein sivuston niihin käyttämä aika. Vihjeiden kirjoitusasusta huomaa helposti, onko kohteen tutkimiseen käytetty aikaa.

 

Tasokkaissa vakiovihjeissä ei tärkeintä ole niiden pituus vaan se, että niissä käytettävät faktat liittyvät kohteen joukkueisiin ja niissä ei näy turhaa jaarittelua.

 

Me Veikkausvedoilla haluamme tarjota lukijoillemme Suomen tasokkaimmat vakiovihjeet ja käytämme niiden tekemiseen aina paljon aikaa ja tutkimme kohteisiin liittyvät asia tarkasti.