ECS: Mousesports – G2 | Kartta 2

ECS: Mousesports – G2 | Kartta 2

Viimeinen ECS viikko jatkuu kahdella otteluparilla ja neljällä ottelulla. Ensimmäisessä otteluparissa vastakkain ovat Mousesports ja G2. Tämä vihje käsittelee otteluparin toista karttaa, joka on Mirage. Ottelun on kerrottu alkavan klo 21:00.

 

Molemmat joukkueet ovat juuri saapunut Australiasta, jossa pidettiin ESL:n järjestämä IEM Sydney turnaus. Mousesports sijoittui sijalle 3-4, kun taas G2 sijalle 7-8. Tulos oli molemmille joukkueille hyvä. G2 olisi kyllä varmasti toivonut parempaa, mutta ottaen huomioon, että heidät hälytettiin turnaukseen vain noin viikko ennen turnauksen alkua, oli tulos hyvä.

 

Karttana tässä ottelussa toimii Mirage, joka on tunnetusti Mousesportsin ylivoimaisesti paras kartta. Joukkue on kuin tehty kyseiseen karttaan ja tulokset puhuu puolestaan. Kartta ei ole erityisen vahva G2, mutta olemme nähneet heiltäkin lupaavia tuloksia.

 

Ilmoilla on huhuja, että G2 olisi luopumassa joukkueestaan ja, että shox olisi perustamassa uutta joukkuetta G2 organisaation alle. Siellä todennäköisesti pelaisi pelaaja tai kaksi myös tästä G2 nykyisestä joukkueesta, joten emme voi olla varmoja, että onko joukkueen sisällä kaikki asiat kunnossa.

 

Mousesportsilla on jopa 60% kierroksistaan voitettu Miragessa viimeisen sadan päivän aikana, johon G2 ei yllä millään. Mousesportsilla on myös noin 11% korkeampi voittoprosentti pistoolikierroksilla.

 

Kunhan vain sunny ja pojat ovat pelipäällä, niin G2 ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia tässä kartassa. Joukkueiden viimeinen kohtaaminen Miragessa päättyi mousesportsin 16-9 voittoon. Sitä edellinen 16-11 mousesportsin nimiin, joten tämän ottelun voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

 

 

Meidän pelivalintamme:

Mousesports -4,5 @ 2,05