La Liga: Betis-Sevilla | 2.70!

Kohde voimassa 12.5.2018, 19.30

Kohde sulkeutunut

La Liga: Betis-Sevilla | 2.70!

La Ligan toisiksi viimeiselle kierrokselle on tarjolla tulikuuma Sevillan Derby, josta ei panosta ja tunnetta puutu. Betis on jo varmistanut itselleen paikan Eurooppa-liigasta ja Sevilla pyrkii pitämään Getafen takanaan, jotta myös se pääsisi ensi kaudella Euro-kentille.

 

Betis on ollut tämän kauden yksi positiivisimmista yllättäjistä ja se on kaikkien odotuksien vastaisesti pelannut itsensä ensi kauden Eurooppa-liigaan. Quique Setien on saanut kaiken irti pelaajistostaan ja varsinkin kotonaan se on ollut yksi sarjan parhaista joukkueista.
Betisillä on alla neljän voitetun ottelun kotiputki ja todella heikosti vieraissa pelanneelle Sevillalle on tulossa hikinen ilta vieraskentällä.

 

Sevillan kausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden todella suuri pettymys. Tavoite seuralla oli sijouttua neljän parhaan joukkoon, mutta nyt se löytyy vasta sijalta seitsemän ja valmentajaakin on vaihdettu jo kahdesti. Vieralijoiden saldo viimeisestä viidestä reissupelistä on kaksi tasapeliä ja kolme tappiota ja näissä kamppailuissa se on onnistunut maalinteossa vain kaksi kertaa.

 

Kuumassa Derbyssä voi aina käydä mitä vain, mutta Betisin kotikerroin on sen verran maittava, että se kannattaa otaa pelikupongille. Kotijoukkueen vahvat kotiotteet saavat jatkoa.

 

Kohteemme otteluun: Betis, 2.70.