Ligue 1: Reims-Lyon | 2.60!

Kohde voimassa 17.8.2018, 21.45;2.60

Kohde sulkeutunut

Ligue 1: Reims-Lyon | 2.60!

Ranskan Ligue 1-kausi pyörähti käyntiin viime viikonloppuna. Toisen kierroksen ensimmäisessä pelissä ovat vastakkain avausotteluistaan voiton ottaneet Reims sekä Lyon. Vierasjoukkue on kertoimien valossa selkeä voittajasuosikki, mutta kotijoukkue pystyy hyvä päivän sattuessa kohdalle pistämään vieraansa ahtaalle. 

 

Reims ei kuulu Ranskassa isoimpien seurojen joukkoon ja sen kaudesta on ennustettu tulevan hyvin haastava. Sarjanousija lähtee kauteen maltillisin odotuksin, tavoitteenaan sarjapaikan säilyttäminen. Kesän harjoitusottelut sujuivat illan kotijoukkueelta vaihtelevasti ja sen saldoksi muodostui kolme voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Ranskan liigan avauskierroksella se haki hienon 0-1-vierasvoiton viime kaudella Euro-paikoista taistelleen Nicen kotikentältä, joten joukkue sai varmasti paljon lisää itseluottamusta kotiavaukseensa.

 

Viime kaudella Ligue 1:ssä kolmanneksi sijoittunut Lyon lähtee tähänkin kauteen suurin tavoittein. Vähimmäistavoite ranskalaisella suurseuralla on jälleen suora Mestarien Liiga-paikka ja siihen sen pelaajisto pystyy ehdottomasti venymään. Joukkueen harjoituskausi sujui vaihtelevasti. International Champions Cup-turnauksessa Lyon pelasi kolme ottelua, joista se onnistui voittamaan yhden, kun Benfica kaatui luvuin 2-3. Kahdesta viimeisestä pelistä sille jäi käteen kaksi tappiota, kun sekä Inter, että Chelsea olivat sitä vahvempia. Rankan liigan avauskierroksella joukkue otti tyylikkään 2-0-kotivoiton Amiensista ja se pyrkii jatkamaan samalla kaavalla myös illan ottelussa.

 

Vaikka Reims onnistuikin hakemaan hienon vierasvoiton avauskierroksella, lähtee se tähän otteluun selkeänä altavastaajana. Lyon on paperilla selkeästi kovempi joukkue kuin illan kotijoukkue ja olisi iso yllätys, mikäli vierasjoukkue ei poistuisi tänään kentältä voittajana. Uskomme, että Lyon voittaa tänään molemmat puoliajat ja aloittaa kautensa kahdella voitolla.

 

Kohteemme otteluun: Lyon HT/FT 1/1, 2.60.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.