MM-lätkä: USA-Tsekki | 2.10!

Kohde voimassa 17.5.2018, 17.14

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: USA-Tsekki | 2.10!

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet pudotuspelivaiheeseen. Iltapäivän toisessa pelissä ovat vastakkain B-lohkon kakkonen USA sekä A-lohkossa kolmanneksi sijouttunut Tsekki. 

 

Kotijoukkueeksi merkitty USA pelasi vakuuttavan alkulohkon ja se kärsi tappion vain kertaalleen Suomen käsittelyssä lohkon viimeisessä pelissä. Jenkkien hyökkäyspelaaminen on toiminut loistavasti ja joukkue tekikin lohkovaiheessa eniten maaleja kaikista(39). Lohkovaiheen loppua kohden sen puolustuspelaaminen ei ollut turnauksen alun tasolla ja Suomelle kärsityssä tappiossa se päästi omaan verkkoonsa kuusi maalia.

 

¨Tsekki pelasi myös vahvan lohkovaiheen ja sen ainoa tappio tuli turnauksen toisessa ottelussa Ruotsia vastaan. Kahta ottelua lukuunottamatta kaikki tsekkiläisten pelit ovat olleet todella tasaisia ja viisi lohkossa pelatusta seitsemästä ottelusta päättyi yhden maalin voittoon. Tsekin hyökkäyspelaaminen on toiminut todella hyvin läpi turnauksen, mutta sen verkkoon on myös tehty reilusti maaleja.

 

Vastakkain ovat kaksi hyvään hyökkäyspeliin luottavaa joukkuetta, joten tänään tullaan näkemään tasainen ja maalirikas ottelu. Molemmilla löytyy hyökkäyspäästä paljon taitavia, NHL:ssä pelaavia pelaajia.

 

Kohteemme otteluun: Yli 5,5 maalia, 2.10. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.